Beste "Jan", tussen ", u staat immers in ons systeem met een andere naam. Laten we het verhaal beginnen bij het begin en dat is het feit dat wij meerdere bestellingen van u hebben geannuleerd, omdat u meerdere pogingen heeft gemaakt om ons bestellimiet te omzeilen. Daarnaast hebben wij u ten alle tijden op de hoogte gehouden van uw bestellingen en de leveringen daarvan en hebben wij ook een deel van uw bestelling op uw verzoek geannuleerd en terugbetaald.
Vervolgens is het eerste contact vanuit u richting ons geweest dat u het product geopend heeft en ons verwijt van het verkopen van een geresealed product. Hierop hebben wij aangegeven voldoende bewijs aan te kunnen leveren dat alle producten van officiële, erkende leveranciers komen bestaande uit originele inkoopfacturen, leveringsbewijzen en documentatie van de echtheid van de distributieketen. U bent vol blijven houden dat wij een geresealed product hebben verkocht en heeft niets gevraagd over onze bewijzen. Daarnaast hebben wij u uitleg gegeven over mogelijke variaties in productlijnen, danwel coderingen gezien er met meerdere fabrieken en machines gewerkt wordt.
U bent blijven volhouden dat het product nep, danwel geresealed zou zijn. Hierover hebben wij meerdere malen, netjes, onderbouwd met juridische grond, contact gehad. Tot slot hebben wij aangegeven dat u het product mocht retourneren zoals ook vermeld in onze retourvoorwaarden. Hierin staat duidelijk vermeld dat u een herroepingsrecht hebt binnen 14 dagen na de online aankoop. Maar ook dat de eventuele kosten voor retour naar ons voor eigen rekening zijn. Daarnaast hebben wij u gewezen op het feit dat u een verzamelproduct heeft aangeschaft en op grond van het Burgerlijk Wetboek artikel 6:230s wij een redelijke waardevermindering mogen inhouden, wanneer het product niet in originele staat en verpakking geretourneerd wordt.
Tot slot hebben wij u de mogelijkheid geboden om een geschil te openen bij WebWinkelKeur en door hen te laten beoordelen. Wij zijn immers bij hen aangesloten.
Na ons laatste mailcontact op 20 November hebben wij van u geen reactie meer gehad. U heeft geen geschil geopend en u heeft geen product geretourneerd.
Daarom trekken wij de conclusie dat uw review ongegrond is geweest en wij alle mogelijkheden hebben aangeboden om tot een mogelijke oplossing te komen.
Groet,
Team TCG Cavern NL