Jeg er lykkelig for mine "nye" tænder. Har været igennem først en tandretning med Invisalign med Luca. Dernæst 6 fortænder opbygget med plast og 4 nye kroner lavet af Ali. En virkelig god oplevelse... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fantastisk behandling. Jeg følte mig i gode hænder hele vejen i gennem og der var god kumminikation med tandlægerne. Kan varmt anbefale:)
Efter ikke have været til tandlæge et stykke tid , blev jeg varmt tage imod af Fariba. Jeg var pænt utryg ved at skulle have lavet et hul, men hendes rolige væsen, smittende energi og latter fik mi... Näytä lisää
Jeg har efterhånden haft et par besøg hos Ali Badran - og alle har været meget positive. Ali er en super dygtig tandlæge, som lytter til dine behov og først stopper, når du er helt tilfreds. Ka... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Tandregulering - Kosmetisk Tandpleje - Implantater - Almen Tandpleje. Hos os får du foretaget din behandling fra start til slut - uden at du skal henvises videre til andre klinikker. Det sparer din tid og giver større tryghed i forløbet.
Yhteystiedot
Frederikssundsvej 154 B, 2700, Brønshøj, Tanska
- 38602020
- lb@tbt.dk
- www.tbt.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Rigtig god oplevelse og med det resultat jeg håbede på!
Jeg har netop afsluttet mit Invisalign-forløb hos TBT – Tandlægerne Brønshøj Torv, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele oplevelsen.
Fra første konsultation følte jeg mig tryg og godt informeret. Min tandlæge, Luca, tog sig tid til at forklare hele processen, hvad jeg kunne forvente, og hvordan vi sammen kunne nå frem til det resultat, jeg ønskede. Det betød meget for mig, at jeg blev mødt med en professionel, men samtidig personlig tilgang, hvor mine egne ønsker og forventninger blev lyttet til og taget alvorligt.
Selve behandlingsforløbet har været utroligt smidigt. Hver gang der har været behov for en justering eller et spørgsmål fra min side, har kommunikationen været nem og effektiv – både over telefon og mail. Det gav en ekstra tryghed at vide, at jeg altid kunne få hurtig hjælp eller svar, hvis der opstod noget undervejs.
Luca har gennem hele forløbet været meget engageret og omhyggelig. Man mærker virkelig, at han går op i både fagligheden og i at patienten føler sig godt tilpas. Jeg har oplevet en tandlæge, der ikke bare udfører en behandling, men som også tager ansvar for, at resultatet bliver, som man ønsker det. Og jeg må sige, at jeg er meget glad for mit resultat – mit smil har aldrig set bedre ud.
Jeg oplever TBT som en tandlægeklinik, der kombinerer høj faglighed med menneskelig omsorg og god service. Hele teamet har været imødekommende og professionelle, og jeg har hele vejen igennem følt mig i trygge hænder.
Hvis man overvejer Invisalign eller anden tandbehandling, kan jeg på det varmeste anbefale TBT – og særligt Luca – for deres dygtighed, professionalisme og evne til at skabe en god patientoplevelse.
Nyt smil 😍
Jeg har fået lavet Invisalign hos Luca, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Fra start til slut har han været utrolig professionel, grundig og omhyggelig med at forklare hele processen, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Luca er både dygtig og imødekommende, og man kan virkelig mærke, at han brænder for sit arbejde og for at give sine patienter det bedste resultat. Jeg er så glad for mit nye smil og kan varmt anbefale Luca til alle, der overvejer Invisalign.
Kan anbefales!
Efter en ulykke har jeg nu fået mit smil tilbage. Ali er mega dygtig og kan helt klart anbefales!
Tandlægerne Brønshøj Torv
Jeg har i dag afsluttet et længere behandlingsforløb hos tandlæge Ali Badran, tandlægerne Brønshøj Torv.
Tandlæge Ali badran er virkelig dygtig og omhyggelig, og god til at skabe en tryg og professionel stemning under behandlingen. Jeg er på alle måder tilfreds med min behandling, og kan give min bedste anbefaling af Ali badran.
Mit smil er tilbage – og jeg er så taknemmelig! TAK, Ali Badran
Jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal sætte ord på, hvor meget det her tandlægeforløb har betydet for mig. Hos Ali Badran fra Tandlægerne Brønshøj Torv har jeg fået en oplevelse, der har været langt over mine forventninger – på den allerbedste måde.
Jeg har gemt mit smil i over 20 år, fordi jeg havde et mellemrum mellem fortænderne, som jeg altid har været ked af. Men nu… nu smiler jeg igen – helt fra hjertet. Ali har lukket mellemrummet med plast, og resultatet er så flot og naturligt, at jeg stadig bliver lidt rørt, når jeg ser mig i spejlet.
Ali er virkelig noget særligt. Han er omsorgsfuld, dygtig og så utrolig detaljeorienteret – man føler sig tryg og i de bedste hænder hele vejen igennem. Det er tydeligt, at han går op i både sit arbejde og sine patienter.
Og så vil jeg også lige nævne de skønne ansatte i receptionen, som altid har mødt mig med smil, varme og hjælpsomhed. Man føler sig virkelig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren.
Jeg anmelder sjældent noget på Trustpilot, men jeg er simpelthen nødt til det denne gang – fordi Ali Badran er så dygtig, og fordi jeg ønsker, at andre også skal få samme trygge og fantastiske oplevelse, som jeg har haft.
Det her var en 10/10 oplevelse. Tak, Ali – du har givet mig meget mere end et pænere smil. Du har givet mig en lille del af mig selv tilbage 💫
En yderst professionel og fagligt…
En yderst professionel og fagligt dygtig tandlæge.
Mikkel Fabricius er en særdeles professionel tandlæge, der udviser stor faglig dygtighed i sit arbejde. Han er grundig, sikker, effektiv og det skaber en tryghed, der gør tandbehandlinger langt nemmere at komme igennem.
Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker en kompetent og tillidsvækkende tandlæge.
Plastfacader
Jeg har fået lavet plastfacader på flere af mine fortænder af tandlæge Ali Badran. Jeg har længe ønsket at få lavet plastfacader, men har været i tvivl om, hvorvidt det ville komme til at se for klodset ud på grund af mine relativt store mellemrum mellem tænderne.
Efter min første konsultation med Ali var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville fortsætte forløbet.
Han er yderst professionel, og hans passion for sit arbejde skinner virkelig igennem. Han er meget grundig og perfektionistisk, og han formåede at skabe et resultat, der ser naturligt ud. Udover hans professionalisme er han også utrolig behagelig og tålmodig, og hele vejen igennem følte jeg mig velinformeret, inddraget og tryg.
Jeg er utrolig glad for både resultatet og behandlingen.
Perfektion ~ Ali Badran
Mine tænder har været en udfordring for mig i mange år og jeg er blevet tilset af flere tandlæger, som ikke havde den fornødne kosmetiske ekspertise - indtil jeg blev behandlet af tandlægen Ali Badran fra TBT.
Jeg bruger normalt ikke tid på at anmelde noget på trust pilot - medmindre det virkelig er det værd!
Jeg skulle have foretaget en kosmetisk plastbehandling på mine fortænder.
Det er tydeligt at Ali Badran er passioneret, professionel, dedikeret og ikke mindst utrolig detaljeorienteret.
Jeg lagde mærke til at han har en perfektionistisk præcision, jeg ikke har set hos andre og som tydeligvis kommer til udtryk i sit arbejde.
Han formåede at fuldføre den ellers meget udfordrende behandling på netop mine tænder, så jeg endte med et naturligt og smukt resultat - en livsændring der har givet mig høj livskvalitet, som har kunne mærkes i min hverdag.
Han sørgede for at inddrage mig i hele behandlingsforløbet - han besidder høj faglig kompetence og som person, er han behagelig og favorable - dette gjorde at jeg følte mig tryg og i sikre hænder.
Hvis det har været muligt, at tildele Ali Badran flere stjerner - ville det absolut have været velfortjent!
Bedste behandling jeg nogensinde har fået - fra den behagelige modtagelse af de skønneste receptionister - til tandlægen Ali Badrans fremragende præstation.
De største anbefalinger herfra!
ayub
My wife had pain in specific teeth where they did panoramic x-ray instead of normal x-ray which we dont need it and we paid 1095 krone for this. Whereas it can be done with normal X-ray that cost 170 krone. I am writing becaue it happen to me month ago and i visited clinic in valby and they did normal x-ray. I am shoucked why they dont care about customer money. if you have one tire puncture in car you dont need to fill other three. Very disappointed Mr. Luca must keep eye on patient diagnosis and respective test whether they are according to plan.
Lykkelig for jeg valgte jer!!
Den bedste tandlægeklinik – her ender du med at blive lykkelig.
TBT er det sted hvor man får en professionel og grundig behandling i topklasse. Jeg har været tilknyttet klinikken siden 2019, og det er uden tvivl det bedste valg jeg nogensinde har truffet.
Jeg startede kortvarigt hos Gladtand på Frederiksberg men indså hurtigt, at TBT var det helt rette sted for mig.
Her mødte jeg Luca, der stod for min tandregulering Invisalign. Hans professionalisme og øje for detaljer sikrede at resultatet blev perfekt. Mit liv ændrede sig, for nu fik jeg mit drømme smil – takket være Luca og hans fantastiske team!
Invisalign hos Luca var ALLE pengene værd!!
Senere blev jeg behandlet af tandlægen Ali Badran, som er perfektionist til fingerspidserne. Jeg følte mig tryg i hans hænder, da han ordnede plast på min fortand – en udfordrende opgave hvor præcision er afgørende. Han formåede at skabe et helt naturligt og smukt resultat.
Han stoppede ikke, før alt var HELT perfekt!
Han er uden tvivl den bedste.
I dag er jeg fast patient hos TBT. Hele teamet er dygtige, professionelle og ekstremt dedikerede. Jeg kan ikke takke dem nok – de er simpelthen de bedste tandlæger, jeg nogensinde har mødt!
Fantastisk behandling, vil til enhver tid anbefale Luca
Jeg har afsluttet min behandling med Invisalign og er så glad for at jeg valgte Luca hos tbt. Han ved virkelig hvad han laver. Jeg har fra starten af følt mig i trygge hænder, især fordi det er Luca som tandlæge der tager sig af alt i forbindelse med behandlingen, lige fra konsultation til alle tjek. Jeg har haft togskinner på i 5 år da jeg fik behandling som barn i det offentlige. Resultatet fra det offentlige var rædselsfuldt, men Luca formåede at give mig mit ønskede smil på under et år. Helt fantastisk. Efterfølgende har Ali lavet det flotteste arbejde med plast.
Kæmpe anbefalinger!
Jeg har netop afsluttet Invisalign-forløb Luca, og har fra dag et følt mig i trygge hænder og været så imponeret over hvor kompetent Luca er.
Derudover er jeg helt igennem tilfreds med mit resultat, som er blevet flottere, end jeg havde turde drømme om.
Jeg er overbevist om, at Luca er blandt toppen i sit felt og vil give ham og TBT mine varmeste anbefalinger!
Super god oplevelse
Super god oplevelse, og professionelt sted. Det kan varmt anbefales!!☺️
Invisalign forløb ved Luca
Jeg har været igennem et Invisalign forløb hos Luca, som jeg har været yderst tilfreds med - så tilfreds endda, at jeg har følt mig nødsaget til at skrive en anmeldelse.
Luca er vildt dygtig, rar, empatisk og effektiv. Jeg har igennem forløbet følt mig i trygge hænder, og har været lige imponeret ved hver konsultation, over hvor kompetent han er.
Tandlæge Ali har lavet mine…
Tandlæge Ali har lavet mine plastfacader, og de er blevet super flotte! Jeg er virkelig glad for resultatet, og det er tydeligt, at han er rigtig dygtig til sit arbejde.
Varmeste anbefalinger Jeg har haft fornøjelsen af at få…
Jeg har haft fornøjelsen af at få rettet mine tænder hos TBT tandlæge Luca Bastholm, og Ali Badran, jeg afsluttet min invisalign behandling, og efterfølgende lidt kosmetiks spil med plast på fortanden. - og jeg kan kun give de bedste anbefalinger. Fra start til slut har hele teamet været utroligt professionelle, venlige og lydhøre. De har altid taget sig tid til at lytte til mine bekymringer og besvare mine spørgsmål grundigt, hvilket gav mig stor tryghed under hele behandlingsforløbet.
Behandlingen har været effektiv, og resultatet er langt bedre, end jeg havde håbet på. Jeg har følt mig i gode hænder hele vejen igennem, og jeg er meget tilfreds med både den faglige dygtighed og den omsorg, der er blevet lagt i at sikre, at jeg havde en positiv oplevelse.
Jeg vil uden tvivl anbefale TBT- tandlægerne Brønshøj torv til andre, der søger en professionel og betroet tandlæge.
Invisalign-forløb med Luca Bastholm: 5/5 stjerner
Jeg har netop afsluttet min Invisalign-behandling i både over- og undermund hos tandlæge Luca Bastholm og er meget tilfreds med resultatet. Forløbet har været super professionelt hele vejen igennem, og der er ingen tvivl om, at Luca er ekspert i behandlinger som disse. Hvis du overvejer Invisalign, kan TBT klart anbefales!
Fra start til slut en sindsyg god…
Fra start til slut en sindsyg god oplevelse!
Havde ingen forventning om at mine tænder kunne blive så pæne, tak Luca!
God oplevelse
Jeg har fået udført min behandling hos Ali Badran, hvor jeg fik lavet plastfacader på mine seks fortænder. Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan klart anbefale at få sin behandling udført hos ham.
bedste tandlæge
Den bedste tandlæge. På 10 måneder var det hele forbi, så fik jeg flot tænder med inviseline resultatet oversteg mine forventninger. Varmt anbefale!!!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.