1. Hammaslääkäri

Tandstøberiet er en lys, moderne tandlægeklinik i Nykøbing Mors. Vores kompetente personale fra flere egne af Danmark udfører arbejde af højeste kvalitet. Hos Tandstøberiet er du altid sikret kompetent behandling og håndværk af bedste kvalitet. Vi er førende på både udstyr, såvel som personale, og vi tilstræber at være på forkant med den seneste teknologi. Vi har et bredt udvalg af ydelser, som alle har til opgave at sikre dit smil mange år fremad. Vi glæder os til at se dig på vores klinik i Holgersgade!

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Kæmpe tak til Tandstøberiet Lasse Færch…

Kæmpe tak til Tandstøberiet Lasse Færch som på hurtig og professionel vis løste et akut tandproblem
Meget kompetent og tillidsvækkende

3. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tandstøberiet

Tusind tak for den fine anmeldelse. Dejligt du blev hjulpet af vores dygtige tandlæge Lasse

Kanon gode tandlæger

Kanon gode tandlæger. Man føler sig i trygge hænder deroppe👍 Dog er prisen i den høje ende i forhold til de andre tandlæger i området, men de er alligevel pengene værd.

5. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tandstøberiet

Tusind tak for dine pæne ord.

Rigtig dygtige tandlæger og rigtig…

Rigtig dygtige tandlæger og rigtig kompetente. De er rigtig gode til og få folk til og slappe af i stolen selvom man har tandlæge skræk. De gør det i patientens tempo.

Kæmpe ros herfra

27. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tandstøberiet

Tusinde tak for de fine ord, det sætter vi stor pris på!

Guldstøberiet !!!!!!

Denne tandlæge skulle hedde guldstøberiet! Jeg fik et overslag på 29.500kr. Jeg fik samme overslag i Snedsted 17.250kr og mange af de tænder de ville lavede fejlede ikke noget! Aldrig i mit liv har jeg mødt en tandlæge der tager så vilde priser !!!!!! Ikke okay !

18. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tandstøberiet

Vi er kede at, at vi ikke har kunne mødes på prisen. Vi håber selvfølgelig, at du og dine tænder har fået en god behandling andetsteds. Det er det vigtigste!

:) :)

God tandlæge

2. helmikuuta 2022

☺️

Sødere tandlæger findes ikke

Sødere tandlæger findes ikke, tålmodige, kompetente og du føler dig virkelig velkommen. Ved hvad de laver, udfører jobbet til ug og laver et meget flot stykke arbejde.

1. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Tandstøberiet

Tusinde tak for de fine ord!