Svendborg Dyrehospital Arvostelua 109

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

5 - Meget tilfreds Blev lyttet til mht symptomer på tiltaget kendt hjertesyge, der blev handlet på problematikken og fik desuden en meget grundig vejledning mht kost omlægning til overvægtig ældre hu... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig og profesionel behandling af vores hund Humphrey. Vi kom kørende i høj fart ind på gårdspladsen med stenene flyvende omkring os. Christina stod klar og vi løb med en næsten livløs hund igen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det er altid en god oplevelse. Da min hund desværre bliver stresset ved dyrlægebesøg, på trods af en del træning, er det rart at vide, at der er plads og forståelse for min hunds "blide" forløb på Sve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vores elskede kat Noller kom slemt til skade, da han blev påkørt af en bil. Svendborg dyrehospital tog imod os med det samme, og han var indlagt i to døgn samt blev opereret. Han fik den bedste behand... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Eläimet & Lemmikit

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Svendborg Dyrehospital er et topmoderne dyrehospital der altid vil gøre det yderste for at behandle og pleje dit kæledyr. I hunde og katteafdelingen råder vi over digital røntgen, ultralydsscanner, separat operationsafdeling udrustet til både rutine- og avancerede operationer. Vi har det bedste udstyr til, på en skånsom måde, at bedøve dit kæledyr på en rolig måde. På vores indlæggelsesafsnit har vi separat afdeling til indlagte hunde og katte. Vi råder over avanceret laboratorieudstyr så vi bedst muligt kan stille en diagnose og starte behandling hurtigt. I vores hesteafdeling har vi separat undersøgelsesrum, kasteboks til skånsom bedøvelse af heste. Hesteafdelingen råder over avanceret udstyr som blandt andet: Digitalt røntgen, ultralydsscanning og udstyr til højt specialiseret tandbehandling. Vi har store udendørsarealer til undersøgelse af heste i bevægelse på hård og blød bund. Hesteafdelingen har mulighed for indlæggelse af heste i store lyse bokse. Vi har en luftefold til vores indlagte heste. Dit kæledyr sikkerhed kommer først! Vi yder 24 timers døgnvagt for alle dyr, alle dage hele året rundt tlf. 62216421 Vi glæder os til at servicere dit kæledyr og dig! Mvh Svendborg Dyrehospital

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

ikke heldigt

jeg sætter stor pris på at der er weekend vagt - det er også positivt at dyrlægen anerkender at hun ikke kunne se/finde ud af hvad hunden fejlede - men det kostede 12500 kr for at få den undersøgt en søndag, uden et resultat (hunden blev ikke smertefri - det blev faktisk værre) mandag blev dyrlæge Carlsen kontaktet for en second opion - han fastslog udelukkende på forklaring af os hvad der var galt - det er positivt at Hospitalet delte alle undersøgelser og behandlinger af hunden med Dyrlæge Carlsen - men som nævnt mente han at alle undersøgelserne var værdiløse. 4 timer efter den rette behandling var hunden smerte fri og i dag tirsdag opfører den sig helt normalt - så 12500 kr ud af vinduet - jeg hæftede mig ved at dyrlægen på hospitalet ikke tog hundens temperatur på noget tidspunkt, hvilket jeg som lægmand mener bør være noget af det første man gør - man kan konstatere at erfaring tæller og at hospitalet er god til en ting - udskrivning af regninger (det kostede 1000 kr ved dyrlæge Carlsen)

26. huhtikuuta 2026

Hej

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at jeres besøg hos os ikke levede op til de forventninger, man med rette kan have – særligt når ens hund har smerter, og man står i en akut situation.

Vi forstår fuldt ud jeres frustration over både forløbet, usikkerheden omkring diagnosen og den økonomiske udgift. Når et dyr bliver tilset akut i weekendvagt, foretages der ofte undersøgelser og behandling med udgangspunkt i de symptomer, dyret viser på tidspunktet, for at udelukke alvorlige og akutte tilstande. Desværre giver det ikke altid et klart svar med det samme, og nogle tilfælde udvikler sig først tydeligere efterfølgende.

Det glæder os oprigtigt at høre, at jeres hund hurtigt fik det bedre efter den videre behandling hos en anden dyrlæge, og at den nu har det godt igen. Det er det vigtigste.

Samtidig tager vi din feedback alvorligt. Vi bruger anmeldelser som denne til løbende at evaluere vores arbejdsgange, kommunikation og faglige forløb, så vi kan blive bedre.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå forløbet nærmere med dig.

Dyrlægen

Dyrlægen, der på et splitsekund identificerede udfordringen med vores hund. Noget en række tidligere dyrlæger ikke havde formået. Vi har fået en “ny” dreng. Herfra de varmeste anbefalinger.

13. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har fået så god hjælp, og at jeres hund har fået det så meget bedre – det er præcis det, vi arbejder for hver dag. Hvor er det dejligt at høre, at I oplever at have fået en “ny” dreng 🐶

Tak for jeres tillid og for de varme anbefalinger – det sætter vi stor pris på! 💙

Svendborg Svendborg

Saanut 5/5 tähteä

Tryg og god service og vejledning

5 - Meget tilfreds
Blev lyttet til mht symptomer på tiltaget kendt hjertesyge, der blev handlet på problematikken og fik desuden en meget grundig vejledning mht kost omlægning til overvægtig ældre hund. Er altid tilfreds med den service vi modtager til vores tre hunde

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig tryg og godt vejledt – især når det gælder en kendt hjertesygdom, hvor det er vigtigt at blive lyttet til og handle i tide. Vi er også glade for, at du oplevede god og grundig rådgivning omkring kostomlægningen.

Det er altid en fornøjelse at se jer og jeres tre hunde, og vi sætter stor pris på jeres tillid til os.

Trygt og godt

Proff og prompte behandling

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede et trygt forløb og en professionel og hurtig behandling.
Det betyder meget for os – både for jer og jeres dyr 🐾

Saanut 1/5 tähteä

Dårlig kvalitet af røntgen billeder

Dårlig kvalitet af røntgen billeder. Handel gået i vasken pga det. De sender regningen til forkert mailadresse. Jeg får rykkere og bliver ringet op.
Får slået af prisen. Alt godt. Blir betalt samme dag. Får så rykker igen flere måneder efter. Kan IKKE anbefales.

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Jeg er virkelig ked af det forløb, du har oplevet. Som vi talte om i telefonen i går, beklager jeg mange gange, at du har modtaget en rykker – det skulle naturligvis ikke være sket, og jeg forstår fuldt ud, at det har været frustrerende for dig.

Der er desværre sket en fejl i forbindelse med registreringen af mailadresse og den efterfølgende fakturering, og det tager vi selvfølgelig på os. Det er allerede blevet rettet, så det ikke sker igen.

I forhold til røntgenbillederne er vi naturligvis også kede af, at de ikke levede op til forventningerne i forbindelse med handlen. Det er aldrig rart, når noget går i vasken, og vi forstår din skuffelse.

Vi sætter pris på, at vi fik talt sammen og fandt en løsning, og at betalingen blev ordnet samme dag. Endnu en gang undskyld for ulejligheden.

Rigtig god oplevelse

Man bliver altid taget godt imod når man kommer og ved Lene Sommer får man altid en rigtig god og professionel behandling. Kan varmt anbefale Lene👌🏻😊🐕

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Tusind tak for de virkelig fine ord 🙏😊
Det glæder os meget at høre, at I altid føler jer godt taget imod, og at I har haft gode oplevelser hos Lene Sommer 🐾
Vi sætter stor pris på anbefalingen – det betyder rigtig meget for os 💙🐕

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har gentagende gange brugt…

Jeg har gentagende gange brugt Svendborg Dyrehospital, men desværre har mine oplevelser for det meste været præget af dårlig vejledning og manglende professionalisme.

En af gangene hilste receptionisten venligt på min hund og sagde, at han gerne måtte være der uden snor. Kort efter kom en dyrlæge pludseligt hen, skældte mig ud og råbte, at min hund skulle være i snor. Det var en ubehagelig situation, især når beskeden fra personalet var direkte modstridende.

En anden oplevelse var i forbindelse med sterilisering, hvor min hund fik en behandling, der blev markedsført som en 6-måneders løsning. Efterfølgende fik jeg dog forklaret, at behandlingen først begynder at virke efter cirka 2 måneder. Det betyder reelt, at virkningen er væsentligt kortere end det, der blev solgt, hvilket jeg finder misvisende og frustrerende.

Ved en anden lejlighed havde min hund rødme omkring lysken. Receptionisten – som altid er sød og imødekommende – spurgte en dyrlæge, om hun lige hurtigt kunne kigge på det for at vurdere, om det var akut. Dyrlægen svarede, at hun ikke havde tid, selvom hun stod og talte privat med en kollega, grinte og havde det hyggeligt. Jeg stod der i cirka 10–15 minutter, mens hun fortsat snakkede, men uden at tage sig tid til blot at kigge på problemet, selvom jeg stod lige ved siden af.

Receptionisten er konsekvent venlig og hjælpsom, men det er desværre ikke nok, når den faglige vejledning og den samlede oplevelse gang på gang halter. Samlet set har jeg haft for mange dårlige oplevelser til, at jeg kan anbefale Svendborg Dyrehospital.

19. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er vi oprigtigt kede af at høre.

Vi beklager, hvis du har oplevet mangelfuld vejledning eller uensartet kommunikation i forbindelse med dit forløb hos os. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

I forhold til den kemiske kastration er det korrekt, at denne type behandling ikke har øjeblikkelig effekt, men først begynder at virke efter en periode. Vi bestræber os altid på at informere tydeligt om både virkningstid og forventet effekt, og det er beklageligt, hvis dette ikke har været oplevet som klart i dit tilfælde.

Hvad angår ophold i klinikken, er det vores generelle retningslinje, at hunde skal føres i snor af hensyn til sikkerheden for både dyr, ejere og personale. Dette er også noteret i journalen. Vi beklager, hvis der er opstået forvirring omkring dette.

Det er desuden meget beklageligt at høre, hvis du har oplevet, at der ikke blev taget tid til at vurdere et problem, som bekymrede dig. Vi tilstræber altid at prioritere vores patienter bedst muligt inden for rammerne af en travl hverdag, og vi er kede af, hvis dette ikke er blevet oplevet sådan.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den aktivt i vores arbejde med at forbedre både kommunikation og kundeoplevelse. Skulle du ønske at uddybe dine oplevelser, er du meget velkommen til at kontakte klinikledelsen direkte.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg er skuffet over hvordan man bliver…

Jeg er skuffet over hvordan man bliver behandlet, først siger man vetplan op og så får man en opgørelse på kr 974,00 på konsultation af hund, derefter skal man selv opdage at man har betalt kr. 665,00 på en faktura som dog senere er blevet krediteret. Til slut blev den person så fræk og uforskammet over for mig i telefonen. Jeg kan kun sige brug aldrig Svendborg dyrehospital.
Hilsen
Ulla Jensen
Løkketoften
Svendborg

21. marraskuuta 2025

Kære Ulla,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, som ikke levede op til dine forventninger, og vi tager naturligvis din feedback alvorligt.

Vi har gennem hele forløbet forsøgt at imødekomme dine spørgsmål og forklare, hvad en VetPlan indeholder – herunder at planen fungerer som en delbetaling, hvor ydelserne nulstilles efter 12 måneder. Når en VetPlan opsiges efter, at man har gjort brug af ydelserne, vil disse skulle betales som enkeltstående ydelser, da de ikke længere er dækket af aftalen. Det er en standardprocedure, som gælder for alle abonnementsaftaler af denne type.

Du har helt ret i, at der tilbage i 2024 skete en fejl i forbindelse med betalingen. Da den blev opdaget godtgjorde vi det med det samme. Vi beklager naturligvis, at den fejl overhovedet opstod.

Vi er ærgerlige over, at vores dialog blev oplevet som ubehagelig. Det er langt fra den service, vi ønsker at give, og vi tager det til os. Vi bestræber os altid på at kommunikere tydeligt og respektfuldt, også i situationer hvor der opstår misforståelser.

Svendborg Dyrehospital

Har brugt Svendborg dyrehospital i flere år, og har kun gode erfaringer der.
Altid flinke og rare - og god tid - altid gode råd og vejledning. De har stor respekt for dyrene og er omhyggelige - selv ved de dyr der ikke er tillidsfulde for andre.

31. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at du har valgt os gennem flere år. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever god tid, omsorg og ordentlig vejledning hos os – og at både du og dine dyr føler jer trygge her.

Vi ved, at hvert dyr er forskelligt, og det er vigtigt for os at møde dem med respekt og ro – også dem, der kan være lidt mere forsigtige. Derfor er det rigtig dejligt at høre, at det bliver bemærket.

Tak fordi du tager dig tid til at dele dine erfaringer – og tak for din tillid.
Vi glæder os til at se jer igen, når der er brug for det 🐾💚

Saanut 5/5 tähteä

Super venlig og kompetent behandling

Super venlig og kompetent behandling. Tager den tid der skal bruges uden at skynde på en.

24. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi sætter stor pris på dine ord – det betyder meget for os, at du har følt dig godt taget imod og har oplevet, at der var god tid til både dig og dit dyr.

Saanut 5/5 tähteä

Altid kompetent og omsorgsfuld…

Altid kompetent og omsorgsfuld behandling hos Svendborg dyrehospital.
Dejligt at kunne komme til sin egen dyrlæge på en søndag.
Tak Ann Katrine for din omsorgsfulde opringning efterfølgende, på en søndag aften🙏🏻❤️🐾

19. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord 🌸
Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt taget hånd om – både under og efter besøget.
Vi giver din hilsen videre til Anne Katrine 💕🐾

Meget professionel behandling.

10. syyskuuta 2025

Kære Thomas,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har oplevet en professionel behandling hos os. Det betyder meget for hele teamet, at vores arbejde bliver værdsat.
Vi ser frem til at byde dig og dit dyr velkommen igen.

Dygtige og omsorgsfuldt personale

Vi har fået
Behandlet en hund der blev kørt ned. Der var tre forskellige dyrelæger ind over og de vidste alle hvad den sidste havde lavet og hvad der nu skulle ske. Sygeplejersken var meget hjælpsom alle de gange vi kom

5. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du og din hund har følt jer godt taget imod og trygge i forløbet – både hos vores dyrlæger og sygeplejersker. Det betyder meget for os at kunne sikre en god og sammenhængende behandling, særligt i en svær situation som denne. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.
Svendborg Dyrehospital & Langelands Dyreklinik

Saanut 5/5 tähteä

Altid god service og venligt personale

29. elokuuta 2025

Hej Jens,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplever både god service og venligt personale hos os – det betyder rigtig meget for hele teamet. Vi ser frem til at byde dig og Loke velkommen igen.

Kompetent og god behandling

Kompetent og god behandling

13. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet kompetent og god behandling hos os. Det betyder meget for hele teamet, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Hurtig og effektiv løsning

Hurtig og effektiv løsning af en akut opgave, i forhold til at vi er bosiddende på en ikke brofast ø

28. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med en hurtig og effektiv løsning, trods de logistiske udfordringer ved at bo på en ikke brofast ø. Det betyder meget for os at kunne være til rådighed, når behovet opstår, og vi sætter stor pris på din tillid.

Saanut 5/5 tähteä

Our dog is happy to go to the vet.

When your dog is happy to be told that he is going to the vet, they are good!

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Svendborg Dyrehospital

Thank you so much for your lovely review!
It means a lot to us to hear that your dog feels safe and happy when visiting us – that is exactly the experience we want for both pets and their owners. We look forward to seeing you again next time.

Best regards,

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin