Superdry Belgium (NL) Arvostelua 6 967

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn bestelde bomberjacket voldeed volledig aan mijn verwachtingen .Het is mooi van kleur en heeft een perfecte pasvorm! De leuke welkomskorting en vlotte ( een dag eerder ) leveringstermijn, maakten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Echt een lange tijd gezocht achter een deftige Hoodie met Teddy in die goed zat maar tegelijkertijd ook warm was! Toen ik de Superdry tegenkwam was ik eerst weer sceptisch maar eens ik hem gepast had... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Met een avontuurlijke geest en het duurzaam vervaardigen van producten van hoogwaardige kwaliteit als inspiratie, is Superdry een spannend eigentijds merk dat vintage Americana en Japans-geïnspireerde graphics combineert met Britse stijl. De produkten worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit, authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en op maat gemaakte pasvormen. De basis waarop Superdry is gebouwd is stijl en dit wordt uitgedragen met vijf unieke stijlkeuzes/merken: Original & Vintage, Superdry Studios, Superdry CODE, Superdry X en Performance Sport. Het is de ambitie van Superdry om in 2030 het meest duurzame beursgenoteerde modemerk ter wereld te zijn. In 2021 heeft Superdry talloze industriële onderscheidingen gewonnen, waaronder de 'Positive Change Award' bij de Draper's Sustainable Fashion Awards.

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Ik had een nieuwe hoodie besteld en hij…

Ik had een nieuwe hoodie besteld en hij kwam binnen met het beveiligingsslot er nog aan. Bij de superdrywinkel te Oostende ( waar ze zeer behulpzaam en vriendelijk waren) kregen ze het slot met verf in er ook niet af. Ze denken dat het beveiligingsslot specifiek van superdry engeland is. Ik heb het uiteindelijk zelf open gebroken, omdat ik hey niet zag zitten om de hoodie terug te sturen, met een kleine beschadiging tot gevolg, gelukkig wel geen verf opengespat. Jammer.

17. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Verwarrend retourbeleid

Immens infantiel retourbeleid! Bij teruggave in de winkel komen ze af met de melding dat ze een privé/ zelfstandige winkel zijn en dat retourneren in de winkel niet mogelijk is. Wat een verwarrende methodiek!! Hoe moet een klant nu weten als het een privé/ zelfstandige winkel is? We zijn 2026 hoor, nu moet jullie service nog volgen!

6. maaliskuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Great quality, but losing customers due to size changes

I’ve always been a fan of Superdry’s jacket style and durability, the quality is consistently impressive. However, I’m disappointed to see that men’s XS has been phased out recently. As someone who fits that size perfectly, I unfortunately can’t purchase from the current range. I’d love to remain a customer, but only if the inclusive sizing returns. You also don't buy a jacket every year so Superdry basically lost me as a costumer for a while now. Great brand, just needs to bring back the full size run!

8. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 3/5 tähteä

I’ve always been a fan of Great quality, but losing customers due to size changesSuperdry’s…

I’ve always been a fan of Superdry’s jacket style and durability, the quality is consistently impressive. However, I’m disappointed to see that men’s XS has been phased out recently. As someone who fits that size perfectly, I unfortunately can’t purchase from the current range. I’d love to remain a customer, but only if the inclusive sizing returns. Great brand, just needs to bring back the full size run

1. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Koop één maat groter als er niet veel meer ruimte overblijft bij de borstomvangmeting !

Betreft : Versierd Spijkerjack Echo Vintage ! Het is een heel mooi kwalitatief vestje . Ik heb een borstomvang van 91 cm en heb maat EU 38 genomen ( volgens tabel tot borstomvang 93 cm ) . Dit vestje is dan voor mij niet te klein , maar ook niets te groot .Ik raad dan ook aan , de nieuwe klanten , om één maat groter te nemen als je NIET veel ruimte meer over hebt bij de borstomvangmeting , natuurlijk als één maat groter nog beschikbaar is. Ik vind het jammer dat superdry.be geen retourzendingen regelt met gewoon bankcontact , de meest eenvoudige optie maar wel met paypal , en dergelijke ... Superdry zou ook een veel breder publiek kunnen bereiken met de optie bankcontact als retourzending , denk ik . Ik hoop dat ik met deze info iets bijgebracht heb bij zowel de nieuwe koopkandidaten als superdry.be zelf .

27. helmikuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin