Saanut 5/5 tähteä

Ja gjorde en beställning hos stylingagenten o där hände inget ting fick ingen bekräftelse så ja skrev till dem o de sade först du har ingen beställning gjord men ja gav inte med mig så ja fortsatte o... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Beställde puderrouge, helt ok, fick det jag beställde. Leveransen skulle gå till hemmadressen. När beskedet kom att det var på väg så gick det inte dit. Svaret jag fick var att Earlybird inte del... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Näytä lisää

Yritys on vastannut

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

köpt en gång , nöjd

bara köpt en gång, blev nöjd, ska beställa igen

15. syyskuuta 2023

Tack för ditt omdöme 👌😍

Saanut 5/5 tähteä

SUPER NÖJD FINNS INGET NEGATIVT ATT…

SUPER NÖJD FINNS INGET NEGATIVT ATT PÅPEKA, ALLTID SNABB LEVERANS, BRA PACKAT OCH FIN RESPONS FRÅN FÖRETAGET OM MAN UNDRAR ÖVER NÅGOT, KOMMER ABSOLUT ATT ÅTERKOMMA TOPPENBETYG! :)

28. elokuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans som vanligt:)

30. toukokuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Supernöjd kommer handla igen!

25. toukokuuta 2023

Hej.
Tack för ditt omdöme! 🌸och vad skönt att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har handlet hos stylingagenten…

Jeg har handlet hos stylingagenten gjennom cdon sin hjemmeside mange ganger nå og jeg er veldig fornøyd. Rask levering, gode priser og det mangler aldri noe.

22. marraskuuta 2022

Hello.
Thank you very much for your review and how nice that you felt that your order went quickly and easily!
Have a lovely day!
Best regards StylingAgenten.se 🤗

Bra webbutik.

Har beställt många gånger från Stylingagenten, har aldrig haft några problem. Jag förstår inte påståenden om fejkparfymer, jag har köpt många och ingen har varit fejk. Beställningen skickas snabbt.
Ska jag kritisera något är det att hemsidan är riktigt dålig med usel sökfunktion. Fler fraktalternativ önskas också.

6. toukokuuta 2023

Hej.
Tusen tack för ditt enormt fina omdöme och vad skönt att du upplevt att din beställning gått snabbt och lätt!
Bästa hälsningar Emma StylingAgenten.se 💗🤗

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra förpackat vid leverans

Mycket bra förpackat vid leverans. Trygg att handla hos även efter köpet. Tummen upp !

24. huhtikuuta 2023

Bästa hälsningar Emma StylingAgenten.se

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, bra packat, bra service kommer att beställa igen.

14. huhtikuuta 2023

Bästa hälsningar Eva StylingAgenten.se

Saanut 1/5 tähteä

INTE auktoriserad återförsäljare och kan ej bevisa äkthet!

Jag kontaktade StylingAgenten och frågade hur de har möjlighet att sälja produkter från K18 så billigt (typ halva priset jämfört med andra återförsäljare). StylingAgenten svarade att det är p.g.a. att de köper in från en auktoriserad återförsäljare inom EU, (dock inte den svenska) men tycks inte kunna uppge vilken denna auktoriserade återförsäljare är.

Enligt K18 är StylingAgentens försäljning av deras produkter s.k. ”product diversion”, vilket jag påtalade för StylingAgenten och skrev även att det kvittar för mig (hade ju redan köpt produkten) så länge de kunde uppvisa att produkten är autentisk. Fick till svar att alla produkter har en unik batchkod som visar att de är äkta, och att jag kan kontakta K18 med batchnumret för att få veta tillverkningsdatum.

Sagt och gjort. K18 svarade inte med ett tillverkningsdatum utan att deras ”diversion team” ska undersöka saken vidare eftersom StylingAgenten inte har tillåtelse att sälja produkten (och K18 kan ej garantera att den är äkta).

Att produkten har en batchkod som de påstår är äkta säger ingenting, det är bara att kopiera koden från en garanterat äkta produkt och vips så har den oäkta produkten en ”äkta” kod. Jag jämförde t.o.m. batch-koden och förpackningen på produkten från StylingAgenten med produkten från en auktoriserad återförsäljare och kunde konstatera att förpackningen såg annorlunda ut, men också att batchkodens font/storlek var annorlunda.

P.g.a. detta frågar jag StylingAgenten om jag får reklamera produkten (eftersom jag inte fått något intyg på att den är äkta). Får som svar att StylingAgenten ”tyvärr inte jobbar med fria returer” och att jag ska stå för frakten på 69 kr, för en produkt som inte kan garanteras är äkta - TROTS att jag kontaktade K18 som de sa (och K18 förstärkte ytterligare mina misstankar). Ett skämt!

17. helmikuuta 2023

Tack för ditt omdöme
Vi köper alltid in från certifierade leverantörer och garanterar 100% äkta produkter. Det går endast att reklamera produkten om det är något fel på den, i annat fall går det att returnera enligt vår policy.

Bästa hälsningar Emma på StylingAgenten.se

Parfym

Beställt via Fyndiq

+ Rätt produkt, enligt beskrivning
+ Snabb leverans
+ Bra pris

- Att man inte kan välja bort Earlybird som transportör.

30. maaliskuuta 2023

Stort tack för ditt omdöme. Det uppskattas jättemycket! 🌸😊
Varma hälsningar, Eva StylingAgenten.se

Stylingagenten leverer gode varer

Stylingagenten leverer gode varer, i god tid. Selv om noen andre har dobbelt bestilt i mitt navn, får jeg penger tilbake. Et bra firma!

28. maaliskuuta 2023

Bästa hälsningar Eva StylingAgenten.se 🤗

Trevlig och snabb bemötande

Tyvärr fick jag fel parfym levererad....men efter mail-kontakt med kundtjänst så fick jag snabb återkoppling och även fick behålla fel varan.
Kan verkligen rekommendera Styling Agenten för trevlig och snabb bemötande.
/H

28. maaliskuuta 2023

Hej.
Gläder mig att höra att du är nöjd med vår kundservice!😊 Tack för ditt fina omdöme!
Bästa hälsningar Therese StylingAgenten.se

Saanut 3/5 tähteä

Hej jag har slutfört en beställning men…

Hej jag har slutfört en beställning men jag inte fått bekräftelse varken på mejl eller Sms . Hur kan jag göra ? Tacksam för svar

4. maaliskuuta 2023

Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar verkligen detta och ska givetvis lösa detta för dig. Kan det vara att du angett fel email address eller din orderbekräftelse hamnade i skräpposten?
Återkom till hej@stylingagenten.com så ska vi kika närmare på ditt ärende.
Bästa hälsningar Emma StylingAgenten.se

Bäst

Snabb leverans, stort utbud på mina favoritmärken!

7. helmikuuta 2023

Bästa hälsningar Emma StylingAgenten.se 💗🤗

Grymm e-butik!

Grymma! Bra priser, grym service och snabb leverans. Bästa❤️

17. tammikuuta 2023

Bästa hälsningar StylingAgenten.se 💗🤗

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt nöjd är jag över frakt tiden

Riktigt nöjd är jag över frakt tiden, packeteringen av mina yankee candle burkar jag köpte via Afound. Tack tack till att jag hittade er, bra priser och produkter 🙌🙌

19. tammikuuta 2023

Tack för ditt omdöme 👌😍

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, superbra priser.

Handlar alltid mina parfymer och deodoranter på Stylingagenten. Snabb leverans, superbra priser. Helt klart den bästa kombinationen!

27. joulukuuta 2022

Hej Stefan.

Saanut 5/5 tähteä

Beställde en Karl Lagerfeld Hamburg för…

Beställde en Karl Lagerfeld Hamburg för ett bra pris utav stylistagenten. Smidig beställning och snabb leverans hade rekommenderat.

8. joulukuuta 2022

Hej.
Tack för ditt omdöme ⭐️ och vad skönt att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Saanut 5/5 tähteä

Snabba leveranser och alltid låga priser

Som trogen kund de senaste åren överaskas jag alltid över hur snabbt dom leverar.
Beställer ena dag och får mina varor redan dagen efter.
Alltid låga priser, rekommenderas starkt!

22. marraskuuta 2022

Bästa hälsningar StylingAgenten.se 🤗

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin