Banner for Studywise

Studywise Arvostelua 311

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb mijn oude laptop snel moeten vervangen en kon dit niet in een keer betalen. De afhandeling van mijn bestelling is snel behandeld en ik had hem na 3 werkdagen al in huis. De klantenservice medew... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Heb via eay4u/studywise ook mijn vmbo laptop gehad 4 jaar lang. Elke maand tegen een laag tarief was een hele fijne oplossing om toch een goede en nieuwe laptop te hebben. Dus nu i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb 5 jaar geleden de eerste laptop bij studywise, via een maandelijkse betaling gekocht. De service is super. Nu voor de vervolgopleiding voor mijn zoon was er weer de gelegenheid om via stydywise... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Begin juli ontving ik van Study Wise een bericht dat onze dochter Liz de gelukkige winnaar van de "Hang je hoes uit" actie was en daarmee een Lenovo laptop had gewonnen. Er is oprecht met grote z... Näytä lisää

1. ATK-tuki ja -huolto
  2. Tietokonekorjaaja
  3. Tietokonekauppa
  4. Opetusvälineet
  5. Koulutarvikkeet
  6. Tekninen palvelu

Tietoja yrityksestä Studywise

Yrityksen kirjoittama

Neem hieronder een kijkje en vind snel het antwoord op je vraag. Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct zelf regelen

Bestelling plaatsen

Abonnement informatie

Abonnement beëindigen

Over ons

Laptop nodig voor je opleiding? Studywise regelt het voor je!

Ga je starten met een nieuwe opleiding? Spannend! Je bent bezig met je aanmelding, gaat misschien wel op zoek naar een kamer, en vraagt studiefinanciering aan. En dan komt daar ook nog de aanschaf van een nieuwe laptop bij.

Bij Studywise begrijpen we dat je veel moet regelen. Daarom helpen wij je met het vinden van een laptop die perfect bij je past. Hoef je je daar in ieder geval niet meer druk om te maken.

Geen gedoe, gewoon een toplaptop voor jouw studie

Samen met jouw onderwijsinstelling hebben we een selectie gemaakt van laptops die geschikt zijn voor jouw studie. Of je nu een opleiding gaat volgen in de zorg, ICT of de creatieve sector.

De programma’s die je nodig hebt voor je studie hebben wij alvast geïnstalleerd. Je kunt dus meteen aan de slag. En gaat ‘ie kapot? Geen zorgen, met onze reparatieservice heb je binnen no-time weer een werkende laptop.

Dus doei, keuzestress. Hallo, perfecte laptop!

Waarom Studywise?

✔️ Leenlaptop bij reparatie
✔️ Juiste software is al geïnstalleerd
✔️ Vloeistof- en Brandschadedekking
✔️ Scherm- en valschadedekking
✔️ Volledige check bij reparatie
✔️ Wereldwijde diefstalverzekering
✔️ Gratis haal- en brengservice bij defecte laptop
✔️ Gratis thuisbezorging

Meer info

• De Tweeling 18, 's-Hertogenbosch (geen bezoekadres), 's-Hertogenbosch, Hollanti

• www.studywise.nl
Promotion box for Studywise

Heb je hulp nodig?

Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

“Goede kwaliteit en snelle levering”

Ik ben ontzettend tevreden met mijn bestelling! De laptop werd snel en netjes geleverd, precies zoals beschreven. en het apparaat werkt uitstekend.

Kortom: een betrouwbaar bedrijf en een fijne ervaring. Zeker een aanrader! 🌟

18. lokakuuta 2025

Beste Result,

Geweldig, bedankt voor de uitstekende beoordeling! 👍 We zijn blij dat je tevreden bent. Tot de volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

De bestelling werd snel geleverd

De bestelling werd snel geleverd, jullie waren erg efficiënt en op tijd. Bedankt voor de uitstekende service!

18. lokakuuta 2025

Beste Mariam,

Super bedankt voor je positieve review! Fijn dat je ons zo waardeert. Mocht je ons ooit nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Snelle bezorging

9. lokakuuta 2025

Beste Hanin,

Enorm bedankt voor je goede beoordeling! We zijn zo blij dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Laat het ons vooral weten als je ergens tegenaan loopt.

Prijs kwaliteit was goed

Prijs kwaliteit was goed

11. lokakuuta 2025

Beste Verhulst,

Jouw positieve review is precies waar we het voor doen! Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om een review te plaatsen. Onze Klantenservice staat voor je klaar!

Laptop

Ik heb de bestelling goed ontvangen en ben er tevreden over

9. lokakuuta 2025

Beste Adrianna,

Dear Abdulatif,

Your review is exactly what we need! 🚀 Thank you for your trust and the great review. If you ever have any questions about your purchase, don't hesitate to contact us.

With best regards,

Keuze uit verschillende modelen

Keuze uit verschillende modelen. Snelle levering

4. lokakuuta 2025

Beste Danielle,

Dankjewel voor je positieve beoordeling! We blijven ons inzetten om je de beste service te bieden. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen!

Very good

I liked my laptop

8. lokakuuta 2025

Dear Andrina,

Wow, what an excellent review! 🌟 Thank you for your positive feedback. We appreciate you as a customer. If you ever need us, you know where to find our Customer Service.

With best regards,

Snel ontvangen

Snel ontvangen

4. lokakuuta 2025

Beste Yasamin,

Wauw, wat een goede beoordeling! 🤩 Dank je wel dat je voor ons hebt gekozen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze Klantenservice!

8. lokakuuta 2025

Beste,

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg blij om te laptop gekregen…

Ik ben erg blij om te laptop gekregen en bedankt

1. lokakuuta 2025

Beste Zubair,

Enorm bedankt voor je positieve review! We streven ernaar om onze klanten blij te maken en het is fantastisch om te vernemen dat dit gelukt is. Bij vragen staat onze Klantenservice voor je klaar!

Aanbevelenswaardig

Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

5. lokakuuta 2025

Beste Ludo,

Bedankt voor de virtuele high-five! 🙌 We zijn erg blij om te zien dat je zo tevreden over ons bent. Veel plezier van je aankoop!

Saanut 4/5 tähteä

Well het is goed voor schoolwerk en als…

Well het is goed voor schoolwerk en als ik pauze heb kan ik ff youtube kijken

5. lokakuuta 2025

Beste,

Yesss, bedankt voor de uitstekende review! Dit is precies waar we het voor doen. We hopen dat je veel plezier zult beleven van je aankoop!

Super snelle levering

Het was super snel geleverd donderdag besteld zaterdah thuis

28. syyskuuta 2025

Beste Dn,

Hartstikke bedankt voor je uitstekende review! We wensen je veel plezier van je aankoop. Mocht je ooit hulp nodig hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

snel

snel snel 👍👍

26. syyskuuta 2025

Beste Marwan,

Bedankt voor je geweldige review! Jouw support betekent veel voor ons 🙏🏼 Graag tot de volgende keer!

Super fijne Service een een top laptop

Super fijne Service een een top laptop

2. lokakuuta 2025

Beste Nikki,

Prima

Jaaaaaaaaa

28. syyskuuta 2025

Beste Merrick,

Hartelijk bedankt voor je feedback! Hier worden we alleen maar blij en trots van. Bij vragen weet je ons te vinden.

Hoi Dirie,

Wat een ontzettend leuke review! Mooi om te lezen dat je zo’n fijne band hebt met je docent, dat maakt het leren een stuk leuker. Bedankt dat je dit met ons deelt.

Prettig

Ik heb het snel binnen gekregen ben er heel prettig mee

26. syyskuuta 2025

Dag Rihab,

Dank je wel voor je goede beoordeling! We blijven ons inzetten voor jouw tevredenheid.

Saanut 5/5 tähteä

De bestelling is veilig en goed in orde…

De bestelling is veilig en goed in orde thuis en was heel snel geleverd.

30. syyskuuta 2025

Hoi Aryam,

Wat een mooie review! We waarderen je positieve feedback enorm. Tot de volgende keer!

Studywise

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin