Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling en die is keurig op tijd hersteld en mijn geld teruggestort gekregen. De matten liggen prachtig. Het enige wat niet lukte was tel contact.
Super leuke matten en een hele goede service! Ik had een mooie mat op maat voor bij mijn voordeur besteld. Hier was iets mis mee, maar dit werd perfect opgelost. Er werd direct een nieuwe mat opgestu... Näytä lisää
Ik probeer sinds december 2025 contact met hun op te nemen, ze reageren niet op email, DM op hun insta en bij het bellen van hun telefoonnummer wordt gezegd dat hun telefonisch support is gesloten van... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Wij zijn Studio Tapiz, makers van kleurrijke designmatten op maat die jouw hal direct opfleuren! Onze unieke matten zijn stijlvolle blikvangers én gaan lang mee. Geen saaie deurmatten, maar matten met persoonlijkheid. Let your entrance do the talking.
Binckhorstlaan 36, 2516BE, Den Haag, Hollanti
- 0702212072
- support@studiotapiz.nl
- www.studiotapiz.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Goede levering, kwaliteit valt tegen
Goede levering, kwaliteit van de mat valt wel wat tegen, ligt nu een 2 maand en wordt echt al minder in kwaliteit :(

Vastaus yritykseltä Studio Tapiz
Zeer tevreden over nieuwe deurmat.
Via Studio Tapiz hebben wij een deurmat besteld voor onze nieuwe bijkeuken. Na het bestellen van een aantal samples onze keuze gemaakt. De levering was snel en het contact met het bedrijf erg prettig. De mat is makkelijk op maat te snijden en staat prachtig in ruimte. Kortom erg tevreden.

Vastaus yritykseltä Studio Tapiz
Ik stap elke dag met een glimlach mijn…
Ik stap elke dag met een glimlach mijn huis binnen, en ik krijg regelmatig complimenten over de deurmat. Mooie kleuren zoals op de foto

Vastaus yritykseltä Studio Tapiz
Heel erg blij met de mat
Echt heel erg blij met de mat. Hij is nog veel mooier dan ik had gedacht! Staat supermooi in de keuken.

Reeele informatie over verzendtijd
Reeele informatie over verzendtijd, juiste uitvoering. Mooie kleurstelling En leuke after sale kaartje! Word je blij van.

Hele fijne klantenservice
Hele fijne klantenservice! Dit bedrijf denkt met je mee en probeert direct een oplossing te zoeken als er iets even niet zo gaat als de bedoeling was. Opvallend, ik maak niet zo vaak mee dat een bedrijf zo klantgericht is.

Vastaus yritykseltä Studio Tapiz
Mijn bestelling is snel en correct…
Mijn bestelling is snel en correct afgehandeld. De mat is geweldig, heeft prachtige kleuren en is van goede kwaliteit!
Wat ik wel heel bijzonder vond was het handgeschreven kaartje wat ik een paar dagen na ontvangst van de mat kreeg. Een persoonlijk bedankje voor de bestelling, zie je niet vaak, het viel op!

Mega blij met de mat
Mega blij met de mat. Ik heb deze in de woonkamer ipv de hal en het staat zo netjes! Goede kwaliteit en fijn service 🙏🏻

Prachtige entreemat
Prachtige entreemat. Communicatie top! Onverwacht heel snelle levering.

Super!
Je wordt netjes op de hoogte gehouden en krijgt echt een supermooie mat :) Ook de persoonlijke kaartjes zijn erg attent. Aanrader!

Fijne binnenkomer
Zo blij met de nieuwe entreemat! Echt een upgrade voor onze hal, veel fijnere binnenkomer. Het was eenvoudig op maat te maken

Vastaus yritykseltä Studio Tapiz
Hele fijne service en prachtige matten
Hele fijne service en prachtige matten. Zowel op kantoor als thuis hebben we nu een Studio Tapiz deurmat en we krijgen er veel enthousiaste reacties op.

Vastaus yritykseltä Studio Tapiz
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.