Studio Noos Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

2 süße Bauchtaschen für meine Schwiegertochter und Enkelin (Partnerlook) gekauft. Super schön. Bei der Tasche meiner Enkeltochter trat nach kurzer Zeit ein Defekt auf. Nach Kontaktaufnahme wurde mir s... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

An sich eine sehr schöne Tasche, echt super groß gerade mit 2 Kindern super aber wäre toll gewesen wenn sie wenigstens mindestens eine Innentasche gehabt hätte. Konnte man leider auch nicht auf den Bi... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Wir sind rundum zufrieden mit Studio Noos! Die Qualität der Tasche ist wunderschön und genau so hochwertig, wie wir es uns vorgestellt haben. Leider hatten wir zunächst ein kleines Problem mit ei... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Leider enttäuschend. Die Tasche ist deutlich größer als auf den Produktfotos erwartet und wirkt eher wie eine große Strandtasche. Noch ärgerlicher sind die Rücksendekosten von 14,60 € aus Österreich,... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Kaikki arvostelut

217 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Tolle Taschen , schneller Versand und Top Kundenservice!

Zuerst einmal liebe ich die Taschen von Studio Noos ! Ich trage bereits schon lange täglich meine Teddy Gürtel/Umhängetasche die ich in einem Concept Store in der Nähe gekauft habe . Nun habe ich mir noch 2 andere Versionen der gleichen Tasche im Sale direkt bei Studio Noos gekauft. Diese wurden super schnell versendet und waren bereits 2-3 Tage später bei mir (und das obwohl Silvester dazwischen lag ) ! Leider hatte eine davon einen Defekt. Der Kundenservice hat meine Anfrage innerhalb weniger Tage beantwortet und hat mir gut weitergeholfen . Es war super unkompliziert und ich bin wirklich begeistert ! Bis jetzt meine beste Erfahrung mit einem Garantiefall und einem Online Shop. Wirklich ein super Kundenservice!

6. tammikuuta 2026

Dear Anna,

We appreciate your feedback and we are happy that we were able to resolve the issue regarding the defective bag.

We are wishing you lot's of fun with your purchase!

Saanut 4/5 tähteä

Mega praktisch

Snel geleverd, super praktische, mooie stoere tas!

3. tammikuuta 2026

Hi Leonie,

Super bedankt voor je feedback en review! We willen je onwijs veel plezier van je aankoop wensen.

Mooie website

Mooie website
De handtassen/ mommy bags enz..
Zijn geweldig van kwaliteit en een hele mooie afwerking.
Een echte aanrader.
Plaats binnenkort zeker nog een bestelling 😊

20. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Hoi Stefanie, dankjewel voor je review en wat fijn te horen dat je blij bent met onze producten!

Saanut 1/5 tähteä

Geen reactie bij kapotte tas

Ontzettend blij met mijn tas, heel leuk design. Echter helaas na een week of twee/drie al kapot. Ik heb via twee mailadressen twee keer + twee keer via social media contact proberen te zoeken. Nu na ruim 2,5 week nog steeds geen reactie. Heel vervelend, want ik kan mijn tas niet gebruiken en vind dit echt zonde van mijn geld!

5. tammikuuta 2026

Beste Evelien,

We hebben even gekeken en het email adres wat je had benaderd is niet in gebruik! We hebben je zojuist een mailtje gestuurd om wat opheldering te krijgen over de tas en om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Liefs, Team Studio noos

Saanut 2/5 tähteä

Ik heb 2 weken geleden een bestelling…

Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaats en betaald ik heb ze meerdere malen een email gestuurd over me bestelling wanneer ik het kan ontvangen een antwoord gekregen ben zeer ontrevreden!!!

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Best Anuja, bedankt voor je feedback.

Jammer om te horen dat je ontevreden bent. Je bestelling is binnen onze aangegeven verwerkingstijd van 10 werkdagen verzonden. De bestelling is geplaatst op tweede kerstdag, waarbij er feestdagen tussen zaten en ons kantoor gesloten was. We hebben je e-mails tijdig beantwoord en inmiddels is het pakket bezorgd. Door de gladde weersomstandigheden bij de bezorgdienst kon de levering helaas niet eerder plaatsvinden. Desondanks nemen we je feedback serieus en danken we je voor het laten weten.

Empfehlung

Ich habe mehrere Produkte online bestellt und bin sehr zufrieden. Eine Umhängetasche hatte leider einen Defekt, den ich sofort reklamiert habe. Der Ersatzartikel wurde prompt geliefert. Toller Service!

28. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Dear Sarah, great to hear about your positive experience with our service!

Saanut 5/5 tähteä

Ich bin total begeistert von meinen…

Ich bin total begeistert von meinen neuen Taschen. Super viel Stauraum. Praktisch. Ich liebe sie .
Eine war defekt, toller Kundendienst.

3. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Dear Bettina, great to hear about your positive experience with our service!

Saanut 1/5 tähteä

I never received my order :(

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Dear Lena, we are very sorry to hear that you have not received your order by now.

Of course we would like to solve this for you. We are unable to find you in our system. Perhaps you are able to contact us via support@studionoos.com? Our team will assist you directly.

Bestellung kam nie an, Kundenservice eine richtige Katastrophe

Am 01|12|25 bestellt. Drei Weihnachtsgeschenke für Kinder. Am 14||12|25 elektronisch bei DHL angekündigt, bislang nichts mehr passiert. Eine Antwort vom Kundenservice, drei mal nachgefragt, keine Antwort mehr. Geld ist weg. Absolut lächerlich.

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Dear customer, we are very sorry to hear that you have not received your order yet.

Unvollständige Lieferung & keine Rückmeldung

Ich habe Anfang Dezember bestellt und allles bezahlt. Kurz vor Weihnachten ist meine Bestellung erst angekommen und dies nicht vollständig. Seitdem meldet sich keiner auf meine Mails zurück. Ich habe mein Geld nicht zurück und die bestellte Tasche auch nicht. Einfach unfassbar.

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Dear Anna, we are very sorry that we were unable to give you the Studio Noos experience.

We see that in the meantime the issue was solved. The new bag is on it's way. We hope that you enjoy your purchase.

Don't hesitate to contact us if there is anything we can help you with.

Saanut 2/5 tähteä

Rits kapot en geen reactie op mail.

Heel blij met mijn ‘fanny pack’ van studio noos, snel geleverd en goed verpakt. Echter na 2,5 week ging de rits al kapot en heb ik ze een mail gestuurd hierover. Tot op de dag van vandaag, bijna 3 weken verder, geen reactie ontvangen! Erg jammer!

2. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Beste Kim, hartelijk dank voor je feedback!

Wat vervelend dat de tas kapot is gegaan, ik heb even met je meegekeken en zie dat het inmiddels is opgelost door ons support team.

We wensen je opnieuw veel plezier met de nieuwe tas.

aanpassing

Na 2 mails werd snel een nieuwe bestelling gestuurd, omdat deze tijdig onder de kerstboom moest belanden. Ze hebben er onmiddellijk werk van gemaakt en alles rechtgezet.

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Hi Karine, dankjewel voor je 5-sterren review! We zijn heel blij dat de cadeautjes op tijd in huis waren.

Groetjes, Team Studio Noos

Verschwundenes Paket und fürchterlicher Kundenservice

Ein Paket ist nach 4 Wochen immer noch nicht angekommen und der Kundenservice kümmert sich überhaupt nicht. Das ist eine absolute Frechheit, da Studio Noos direkt das Geld bekommen hat. Sehr enttäuschender Service

30. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Dear customer, we are very sorry to hear that your order did not arrive in time.

Rückversandkosten

Habe einen Rucksack zu Weihnachten bekommen und die Träger sind leider zu kurz. Abgesehen davon, dass man 5€ Versand zahlt, was ja okay ist, werden ca. 17€ verlangt wenn die Tasche zurückversendet werden muss. Bei einer Tasche die 40€ gekostet hat, macht das dann absolut keinen Sinn sie zurück zuschicken. Jetzt sitze ich mit einem Weihnachtsgeschenk da, dass nicht verwendet werden kann.

28. joulukuuta 2025

Dear Nina,

Thank you for sharing your experience. We’re sorry to hear that our return procedure was not experienced as pleasant.

We do our best to be transparent and clearly state our return conditions on our website.

We always take feedback seriously and use it to improve our service where possible.

Saanut 3/5 tähteä

Bizar lange verzendtermijn

Producten zijn prima en ben zeer tevreden maar ik heb nu twee keer besteld tijdens een periode van hoge kortingen, ik vind de levertijden wel echt absurd lang! Zelfs voor niet gepersonaliseerde items, lijkt mij een kwestie van opsturen en klaar, alsnog 2 weken moeten wachten op mijn items. Met gepersonaliseerde items liep de verzendtijd op tot dik een maand, anno 2025 vind ik dit onbegrijpelijk

27. joulukuuta 2025

Beste Joyce,

Dank je wel voor het delen van je ervaring en fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten.

We begrijpen heel goed dat het wachten, zeker wanneer je ergens naar uitkijkt, frustrerend kan zijn. Tijdens periodes met hoge kortingen is het bij ons extra druk, waardoor de verwerking en levering helaas langer duurt dan gebruikelijk – ook bij niet-gepersonaliseerde items. Deze informatie vermelden we vooraf op onze website, maar we snappen dat dit het wachten niet minder vervelend maakt. We waarderen je geduld enorm en nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Saanut 4/5 tähteä

Heel blij met de tassen die ik heb…

Heel blij met de tassen die ik heb besteld. Mooie stof en stevige kwaliteit. Bezorging duurde iets langer maar logisch in de drukke periode

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Hoi Kim, dankjewel voor je review! Heel veel plezier met je de tassen.

I love Studio Noos

I love Studio Noos. It is my favorit kind of bag. I am a lil bit obsessed with teddy furr so your bags are what I need. Your bags are mom bags I know. Eventho I am not a mom yet, I use it for work or for traveling.

26. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Hi, thank you for your kind review. We also can't get enough of the Teddy bags! Very happy to hear that you're happy with the bags. Enjoy!

Die Tasche kam defekt an

Die Tasche kam defekt an. Der Kundendienst hat tagelang nicht gehandelt, sodass ich die Tasche entsorgt habe. Bisher habe ich keinen Ersatz erhalten.

25. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Dear customer, we are very sorry to hear that your order arrived with a defect.

Top klantenservice.

2 Fanny packs besteld. 1 kwam dus binnen zonder binnenvoering. Mailtje gestuurd en ik kreeg gewoon een nieuwe opgestuurd. Heel blij met de service. Ik ga shinen met mijn 2 Fanny’s.

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Studio Noos

Hoi Sharon, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de tassen en met onze service. Heel veel plezier ermee!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin