Arne Stubbe Automobiler A/S  Arvostelua 201

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har lige fået udleveret min nye “brugte” bil af Flemming Stubbe - og jeg er himmelhenrykt. Virkelig en helt igennem tryg, professionel og ordentlig handel. Tak. Fra første møde og frem t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg handlede en brugt Toyota Yaris hos Stubbe automobiler i Måløv Februar 2026. Det var en super god oplevelse, hvor jeg blev modtaget meget venligt og imødekommende af Jan. Efter kort tid havd... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Altid venlig tone i telefonen, altid et venligt hej når man kommer ind i deres butik. Ringer tilbage som aftalt.... Selvfølgelig lidt dyrere end et uautoriseret værksted, men idet det lige har kos... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Servicen var fin. Prisen helt i skoven. Jeg afleverede min bil fordi en sikring blev ved med at springe. Mekanikeren var allerede inden han havde kigget på bilen sikker på at det kunne henføres til an... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Autoliike
  2. Autokorjaamo

Yrityksen kirjoittama

Arne Stubbe Automobiler A/S er en familievirksomhed med mere end 65 års erfaring. Vi er et autoriseret værksted af Toyota, Renault og Dacia 🛠️ Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tilbyder vi både køb, salg, leasing og finansiering af nye og brugte biler 🚘 Det gælder både for private kunder og erhvervskunder, som vi står klar til at rådgive og vejlede – uanset hvad der søges 🔎 Derudover tilbyder vi service, reparation, hjulskifte, skadesbehandling, køb af reservedele og meget andet. Da vi har egne mekaniske værksteder, pladeværksted og eget malerværksted. Som autoriseret værksted kan du være sikker på, at din bil er i helt trygge og erfarne hænder 🤝 Velkommen hos Stubbe – og på gensyn!

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Altid årvågenhed på evt

Altid årvågenhed på evt. problemer .
Stor faglighed . Mere end 20 års kendskab til STUBBE , gennem bror og ven !

21. elokuuta 2025

Hej Hans

Tak for de 5 ⭐!

Vi er glade for, at du er meget tilfreds med din oplevelse hos Stubbe – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Som altid god betjening

10. elokuuta 2025

Hej Niels,

Mange tak for din fine feedback! Vi er utrolig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os 😊

Hej Gert,

Fantastisk service hos Arne Stubbe Ballerup-Måløv

Stor tak til Arne Stubbe i Ballerup-Måløv og specielt Martin der reddede vores sommerferie med fremragende service og stor kompetence da vores Toyota efter det voldsomme regnskyl skulle på værksted - pakket med feriekufferter og habengut. Martin skaffede en lejebil 5 minutter før lukketid og fik lavet bilen mens vi var på ferie:-). Vi overvejer at købe vor næste bil hos Arne Stubbe i Ballerup-Måløv alene på grund af den måde virksomheden og værkstedet fungerer på.
Liv og Morten

22. heinäkuuta 2025

Hej Liv og Morten

1000 tak for jeres fine feedback! Vi er utrolig glade for, at I har haft en god oplevelse hos os 😊

Vi glæder os til at tage imod jer igen!

Super

Bare god service

13. heinäkuuta 2025

Hej Kent

1000 tak for din fine feedback! Vi er utroligt glade for, at du har haft en god oplevelse hos os 😊

Saanut 5/5 tähteä

Der brændes igennem for familie-virksomheden

Super god service, hvor man bliver "holdt i hånden" igennem hele processen. Man kan virkelig mærke hvordan passionen for familie-virksomheden bliver fulgt helt til dørs.

Denne gang blev det til Leasing af en firmabil og køb af privatbil, og ingen af delene er sidste gang.

Har leaset biler flere andre steder, men aldrig på så fleksibel en måde som her.

Mine største anbefalinger.
Johnny C. Hansen

3. heinäkuuta 2025

Hej Johnny

Tusind tak for din feedback. Vi er utroligt glade for at høre, at du har været glad og tilfreds med din oplevelse hos os! 😁

Vi glæder os til at se dig igen!

Hvor tilfredserne mødes!

Rare medarbejdere giver en god oplevelse!

25. kesäkuuta 2025

Hej Per

Toyotas dårligste værksted

Jeg købte en ny Bzer som blev indregistreret den 3/7-24.
Der har lige siden ikke været andet end ærgrelser og problemer.
Når man så på et tidspunkt har fået nok og ikke kan få den nødvendige hjælp fra værkstedet, truer man med at stå i butikken. Hvor der så bliver linet op med det helt store og får af vide at når bilen ikke har været skrevet ind hver gang af værkføreren Ole, så er det fuldkommen ligegyldigt, hvad andre har gjort, sagt og skrevet. Ekstremt dårlige værkstedsbesøg. Det har forgået siden bilen blev hentet sidst den 23/6-2025.
Problemerne er ikke slut endnu.
Brian

23. kesäkuuta 2025

Fin betjening

Fin betjening, god information, en fornøjelse at handle hos Arne Stubbe.

17. kesäkuuta 2025

Hej Dr. Nybo

det hele

oplevelse - drømme - agurk og jordbær

18. kesäkuuta 2025

Hej Sven-Erik

Saanut 5/5 tähteä

Vi følte de gav sig tid til at hjælpe

Vi følte de gav sig tid til at hjælpe. Tålmodighed og grundighed. Og vi kunne mærke en ærlighed.
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse at købe vores bil hos Stubbe Automobiler.

17. kesäkuuta 2025

Hej Mette

Saanut 5/5 tähteä

Gennem årene altid god og venlig…

Gennem årene altid god og venlig betjening.

14. kesäkuuta 2025

Hej Lindacelia

Saanut 5/5 tähteä

Udleveringen af bilen præget af en hvis…

På grund af Rasmus blev det en god handel. Han kan anbefales ved køb af bil.

30. toukokuuta 2025

Hej kunde

Mange tak for de flotte ord! Det glæder os, at din oplevelse har været rigtig god.

Jeg giver rosen videre til Rasmus😊

På gensyn!

Saanut 1/5 tähteä

Jeg vil gerne købe måtter til min bil.

Jeg vil gerne købe måtter til min bil.
Men det er alt for besværlig.
Men det kan ikke være rigtigt jeg skal forespørge om pris ????
Man burde da bare kunne gå ind og bestille dem.

15. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Arne Stubbe Automobiler A/S

Tak for din feedback – og vi er kede af, at du oplevede det som besværligt at købe måtter.

Du har helt ret i, at det bør være nemt. Vi har ikke en webshop med direkte betaling, men du kan bestille måtter via vores formular på www.stubbe.dk/online-booking/forespoerg-pris/– så vender vi hurtigt tilbage med pris.

Vi tager din kommentar med videre i vores arbejde med at gøre det endnu nemmere fremover.

De bedste hilsner
Lis, Arne Stubbe Automobiler A/S

Saanut 1/5 tähteä

22.5.25 fik jeg akut brug for hjælp hr…

22.5.25 fik jeg akut brug for hjælp hr punktering. Ringede kl 7.32 og ventede en time på st komme igennem men forgæves. Prøvede tre gange i løbet sf den næste time men tlf blev ilke taget. Måtte gå til konkurrenten.
Kører ikke fra Gentofte til Målev uden en aftale. Plejer at være tilfredser his Stubbe.

12. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Arne Stubbe Automobiler A/S

Tak for din tilbagemelding – og hvor er det ærgerligt at høre om din oplevelse, særligt fordi du normalt plejer at være tilfreds med os. Det betyder meget for os, at du vælger Stubbe, og derfor gør det ekstra ondt, når vi ikke lever op til forventningerne.

Vi har undersøgt vores telefonlog fra den dag og kan desværre ikke genfinde tegn på telefonnedbrud eller mistede opkald i det nævnte tidsrum. Det undrer os naturligvis, og vi vil meget gerne finde ud af, hvad der er gået galt, så vi kan lære af det og sikre, at det ikke sker igen – hverken for dig eller andre kunder.

Hvis du har lyst til at række ud direkte til os, vil vi sætte stor pris på muligheden for at tale med dig og rette op på oplevelsen. Du er meget velkommen til at kontakte os på marketing@stubbe.dk så sørger vi for at følge op hurtigt.

De bedste hilsner
Lis / Arne Stubbe Automobiler A/S

Saanut 5/5 tähteä

Købte en brugt bil af Jan Henriksen hos…

Købte en brugt bil af Jan Henriksen hos Stubbe. En god oplevelse, Jan er behagelig at tale med, og der er ikke en masse "sælge-fis" fra hans side.

10. toukokuuta 2025

Hej Tom

Jeg har givet rosen videre til Jan😊

På gensyn!

God og venlig betjening

8. toukokuuta 2025

Hej Lennart

Saanut 5/5 tähteä

Efter 40 år, stadig super....

Efter 40 år, adskillige erhvervsbiler samt privat biler...
Samme firma, samme familie, samme gode service og stemning.....
Tak herfra.
Helle og Søren Knudsen

1. toukokuuta 2025

Hej Helle og Søren

Tak for de 40 år som gæst hos os og for de 5 ⭐!

Vi er glade for, at i er meget tilfredse med jeres oplevelse hos os – og vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Saanut 5/5 tähteä

Var forbi i dag med min bil

Var forbi i dag med min bil. Fordi indikatoren. For lavt dæktryk blev ved med at blinke. En servicemedarbejder tog bilen ind på værkstedet og fiksede det mens jeg fik en kop kaffe, rigtig god betjening.

28. huhtikuuta 2025

Hej Henrik

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin