Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Strandhotellet i Sandvig har været rammerne for mig og mine 4 veninders fantastiske ophold - jeg sender min varmeste anbefaling, hvis du som os 🤍 - elsker ro & natur - smuk nordisk indret... Näytä lisää
Et hotel der ligger fantastisk i Sandvig med udsigt til havnen og havet. Man får hvad man betaler for og de fleste værelserne ligger i den billige ende prismæssigt. Vi blev opgraderet til et bedre vær... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vidunderlig oplevelse! :) Bestilte bord til 2 i baren, da humøret var til Moules Frites. Det skuffede bestemt ikke - fantastiske råvarer og dampende varme fra køkkenet, Det skal også nævnes at de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Strandhotellet er et af nordbornholms ældste hoteller; grundlagt i 1895. Vi råder over 45 hotelværelser, restaurant, konferencefaciliteter og en smuk og imponerende balsal. Vi har åbent, så book dit værelse, mødelokale eller bord i restauranten med det samme, så du har noget at glæde dig til … hele året rundt.
Yhteystiedot
Strandpromenaden 7, 3770, Allinge, Tanska
- info@strandhotellet.dk
- www.strandhotellet.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Storartet ophold på Strandhotellet i Sandvig
Vi er netop kommet hjem fra en ferie på Strandhotellet i Sandvig. Det var en usandsynlig god oplevelse at være der. Fantastisk beliggenhed. Smuk og æstetisk indretning af både værelser, receptions og spiseområde. Meget delikat hjemmelavet morgenmad og velsmagende treretters aften-menu. Der var noget for alle sanser.
Og det bedste var det utroligt imødekommende og hjælpsomme værtspar, som forstod at få alle gæster til at føle sig vigtige. De havde tid til snak, tips og røverhistorier. Det løftede den samlede oplevelse helt til tops.
Vi kommer helt sikkert igen.
Tårnsuiten
Vi havde bestilt en overnatning i Tårnsuiten, og så frem til at nyde udsigten fra selve "tårnet" udover det åbne hav. Vi ankom før tid, trods det blev vi modtaget meget varmt og kunne bare komme ind og få nøgler. Dog fik vi at vide at værelset ikke kunne blive varmt og derfor ville de foreslå os et andet værelse eller varme det op med en elblæser. For at være på den sikre side, fik vi nøglerne til 2 værelser, hvis ikke elblæseren kunne gøre arbejdet. Det var super fin service!
Elblæseren gjorde så sit arbejde perfekt - og vi nød udsigten hele eftermiddagen fra værelset.
Generelt er værelserne meget fine, med varmegulvet og kanon seng.
Alle forespørgsler blev modtaget åbent og der blev gjort meget for at vi følte os tilpas.
I fælles lokalerne, bliver der spillet plader og der er en afslappet stemning. Morgenmaden var super flot, med det rette valg af varer - og igen til lyden af gode plader og udsigt i verdensklasse.
Vi anbefaler alle at tage på Strandhotellet, vi kommer klart igen.
Tusind tak for meget fin service.
Nød beliggenhed og atmosfæren på…
Nød beliggenhed og atmosfæren på hotellet.
Maden var suveræn lækker og velsmagende. Elskede at der var skøn musik fra en pladespiller under middagen. Personale imødekommende og smilende. Kommer gerne igen.
Vi købte 4 pizzaer i går
Vi købte 4 pizzaer ud af huset. Af 135 kr stk. Vi ville gerne have en ekstra lækker kvalitets pizza.
I dette tilfælde hang pris og kvalitet ikke sammen desværre!
De havde ingen smag og kartoffel pizzaen var rå kartofler.
Bunde er altid smag og behag , men de var virkelig tørre. Alt i alt en ret utilfreds oplevelse og totalt overpriser. Vi følte os egentlig noget taget ved r…..
Hilsen en Bornholmsk familie
En perle :)
En perle :)
Fantastisken nats spontan overnatning; spiste i gårdhaven og nød det glade personale ..
Tak
Vidunderligt ophold på Strandhotellet i…
Et tredages ophold på Strandhotellet i Sandvig har været aldeles fremragende, fantastisk service og nærværende værtskab. Det er på ingen måde sidste gang familien Hein Jørgensen kigger forbi🤩
Vores ophold på Strandhotellet i…
Vores ophold på Strandhotellet i Sandvig var en kæmpe fornøjelse. Her er en afslappet og rar atmosfære og helt utrolig pænt. Morgenmaden må man ikke gå glip af 👌🏼
Endnu et (5-stjernet) ophold på det…
Endnu et (5-stjernet) ophold på det smukke hotel med den enestående stemning og de fineste folk. En æstetisk perle med skøn forplejning og unik beliggenhed. Kommer snart igen!
Fantastisk ophold
Fantastisk ophold præget af meget venligt og nærværende værtspar, skønne omgivelser og lækker mad. Vi kommer retur
Tak for en blæsende efterårsferie i…
Tak for en blæsende efterårsferie i smukke omgivelser hos jer. Vi har nydt den uformelle stemning på hotellet, et fantastisk nærværende personale og den lækreste mad. Værelserne er stemningsfulde og man sover som en drøm. Vi ses igen.
Det var ikke for godt
Vi ankom 4 prsoner og bestilte menu. Personalet supersøde forretten med pil selv rejer og chili mayo ok.
Men så: lam. Lille stykke lam med
Sener og fedt. Noger pull lam. Neeeeej. Det var ikke fantastisk.
Deserten: friske jordbær med cremesouse og makroner. Nej, det var ikke serveringen. Vi fik en skål med bærsymfoni på en gammel creme. Bærene var med bl.a. stikkelsbær, ribs m.m.
Men stikkelsbærene var MEGET sure og stort set uspiselige. Vi efterlod bordet med halvspiste deserter. Det var ikke pengene værd

Strandhotel i topklasse
Tusinde tak for et helt fantastisk ophold.
En speciel tak til alle de søde unge arbejdende mennesker på hotellet, som var med til at skabe en afslappet stemning. Altid smilende og betænksomme. 😊
Super lækker morgenmad og middag i restauranten. Vi kommer helt sikkert igen.
Kan på det varmeste anbefale Strandhotellet 🙏🏻

Vidunderlig oplevelse
Vidunderlig oplevelse! :)
Det skal også nævnes at den søde tjener i “bar-delen” var dejligt imødekommende, humoristisk og kom med gode anmeldelser på vin - en stor del af at gøre oplevelsen komplet. :)
Tak for i dag!

Vastaus yritykseltä Strandhotellet
God mad men upassende personale
Vi fik en dejlig middag på vores sommerferie med en lækker rødspætte. Også en super dejlig menu og fine lokaler. Desværre trækker personalet dog meget ned. Samtlige ansatte var ungarbejdere alle med kasket indendørs og et skrækkeligt sprogbrug. Da vi spurgte om vinen fik vi at vide at denne var: “pissegod”. Hertil bærer tjenerne hængerøvsbukser…

Vastaus yritykseltä Strandhotellet
God service, god mad, fantastisk omgivelser og det smukkeste udsigt. Man kunne ikke spørge for mere.
Stedet var dejligt roligt, efter en fuld dag i Folkemødet, kun 2km væk fra stedet.
Businnes middag

Fest Weekend
Fest og weekend ophold for os selv og 40 gæster med overnatning er netop afsluttet🙏🏼
ALT var så perfekt og gennemført!
Super værelser med enten solterrasse eller udsigt over Østersøen, Sandvig havn og Hammerknuden.
Morgenmaden på hotellet er helt unik - lækker, hj lavede nybagte boller, og lokale råvarer.
Fest middagen var intet mindre end fantastisk.
Lækreste retter - veltilrettelagt, veltillavet, lokale og friske økologiske råvarer.
Gode vine. Personalet er imødekommende og hjælpsomme på alle tidspunkter og i alle sammenhænge.
Bookning og opfølgning forud for arrangementet har også fungeret upåklageligt.
Velkomst i Rosenhaven var så idyllisk og passede perfekt med middagen i den store smukke spisesal.
Strandhotellet anbefales til ferieophold, weekendophold, fest - men også som middags restaurant.
Jeg kommer heldigvis snart retur - og vil gerne holde flere arrangementer på Strandhotellet.
Tak Pia og Kasper for at gøre denne weekend til noget helt særligt for os og vores gæster🙏🏼😍
En super oplevelse!
En super oplevelse!
Vi var 3 generationer - alle var yderst tilfredse og hotellet var meget børnevenligt.
Meget smagfuldt indrettede værelser og rigtig godt
køkken.
Kommer HELT klart igen
Michael Bjørn
Strandhotellet
Fantastisk stemning. Lækkert værelse. Skøn morgenmad. Dejlig beliggenhed.
Har netop afsluttet to dejlige døgn på…
Har netop afsluttet to dejlige døgn på Strandhotellet i Sandvig. En helt igennem fin oplevelse. Meget søde afslappede og imødekommende værter. Lækkert æstetisk værelse med smukkeste havudsigt. Fint renoveret hotel med gode farver og fine detaljer. Dejlig mad. Skønneste beliggenhed.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.