StoreDrenge.dk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Jeg kan desværre ikke anbefale KLAZIG bambusstrømperne. 2 ud af de 6 par, jeg købte, havde huller i syningen ved elastikken allerede inden brug. Det kan være en produktionsfejl, men kvaliteten lever... Näytä lisää

Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lørdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strømper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens størrelse 47 brede fod m... Näytä lisää

Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte søndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde målt forkert og bestilte samme dag i anden størrelse. Fik leveret onsdag - dag... Näytä lisää

Fantastiks virksomhed. Min mand har handlet hos dem flere gange og deres service er helt i top. Produkterne kommer efter kort tid, og de ombytter eller returnerer pengene hurtigt, såfremt man send... Näytä lisää

1. Miestenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

StoreDrenge.dk leverer tøj i store størrelser direkte hjem til dig. Smart og lækker tøj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tøj i sportstøj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Services

Det er nu anden gang jeg handler hos Storedrenge.dk og først gang blev mine varer sendt samme dag som bestilt, og her anden gang var de dog i rest og det ville gå 2 til 4 dage før at de kom hjem, det passede ikke helt der kig kun 1 og pakken er nu på vej :D Kanon god services, 5 stjerne her fra.

3. kesäkuuta 2010

Hej storedrenge.dk

Hej jeg har lige fået min pakke .- jubi endelig nogle underbukser jeg kan være i ,- så jeg kommer tilbage og skal købe nogle flerer .-

Venlig hilsen Henrik Pedersen
Buschauffør

31. toukokuuta 2010

god og hurtig betjening

Kunne ikke være bedre. Efter lidt skriven frem og tilbage med hensyn til str. fik vi vores vare meget hurtigt og i den rigtige str. Kun ros til overs for StoreDrenge. :-)

29. toukokuuta 2010

Retur fungerer ikke

Det er rett og slett umulig å få byttet eller returnert varer hos store drenge. Det tar svært lang tid til returen blir behandlet og dersom den har fått hard medfart i posten er det ikke store drenge som tar risikoen men den blir fullt og helt belastet kjøper ved at de ikke refunderer eller bytter den returnerte vare.

31. tammikuuta 2010

Effektiv handel

Det er første gang jeg har handlet med Store Drenge, men absolut ikke sidste gang, en hurtilg og effektiv ekspedition begge veje, og skal man have pengene retur er de der meget hurtigt.
Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos dem.

24. huhtikuuta 2009

Super Betjening

Vi har handlet mange gange, og hvergang har vi fået en super betjening. Hurtigt og professionelt. Tusind tak.

22. huhtikuuta 2009

Kanon shop

Jeg har nu flere gange til min store tilfredshed købt produkter hos Storedrenge.dk.

Hver gang har jeg fået hurtig og korrekt behandling. Hvis jeg ikke har bestilt den rigtige størrelse så byttes der helt uden problemer.
Den ene gang firmaet var kommet til at sende en forkert vare fik jeg endda en lille kompensation fra firmaet.

Så helt igennem et godt seriøst firma som leverer hvad de lover, ikke de billigste på markedet men efter min mening de bedste.

3. huhtikuuta 2009

Helt perfekt.

Alt forløb som det skulle. Nemt at handle på hjemmesiden. Bestilte torsdag og Post Danmark leverede fredag, så det kunne ikke gøres hurtigere.

21. maaliskuuta 2009

fin og sober betjening

jeg har købt hos fimaet af flere gang og er kun blevet tilfredsstillende betjent, vis tøjet ikke har den rigtige størrelse, bliver det byttet uden yderligere udgifter for køber.

13. toukokuuta 2008