Stofmøllen Arvostelua 486

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Altid hurtig levering, får altid besked hvis der noget i retsorde, billeder på hjemme sidesvare altid overens med det man modtager og så det bare super kvalitet. Ville dog ønske man kunne søg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte online, mine varer kom hurtigere end forventet. Alt var som det skulle være. Har købt metervarer o.l. hos flere af de store forhandlere. Stofmøllen er klar det sted der har allerbedst servi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Opdateret! Super hæderligt firma som virkelig vil kunderne det bedste. Kontaktede mig og undskyldte for min ærgerlige oplevelse. Refunderede derefter hele beløbet. ------------------------ St... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Normalt kommer der en mail, når der mangler noget i din ordre, i det her tilfælde var der ikke den mængde stof, jeg havde bestilt. Jeg bliver ringet op og fik mulighed for at ændre min ordre, men... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kangaskauppa
  2. Käsityökauppa
  3. Verhokauppa
  4. Ompelukauppa
  5. Askarteluliike
  6. Neulontatarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Åstrup mølle eller Stofmøllen har eksisteret siden 1862 og vi har solgt stof siden 1981. Vi har et stort udvalg i metervarer indenfor beklædning, gardiner, møbel og patchwork. Vi har alt indenfor sytilbehør og er behjælpelig med specifikke ønsker.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Super sted at handle

Super sted at handle, både i Møllen, og på nettet, som jeg har prøvet for første gang.
Det var en super oplevelse, og super hurtig levering. Ros ros ros herfra .

12. joulukuuta 2025

Super oplevelse

Hurtig levering og varen var præcis som jeg havde forventet. Er vildt med det store udvalg og håber en dag jeg kan komme forbi den fysiske butik

2. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Flotte varer og lynhurtig ekspedition

Lynhurtig ekspedition, og flotte varer til en god pris -det kunne ikke gøres bedre.
Fotos er som regel taknemmelige, men i dette tilfælde var både stof og tilbehør nærmest smukkere og mere lækkert end det kunne ses på billederne, jeg er meget tilfreds.

9. joulukuuta 2025

Fantastisk service

Fantastisk service: Blev ringet op, fordi Stofmølle. Ikke havde nok af de knapper, jeg havde bestilt. Efterfølgende fik jeg sms med billeder af alternativer.
Fik mine knapper dagen efter!

3. joulukuuta 2025

Perfekt forløb

Selve bestillingen var let og varen blev afsendt og leveret indenfor 2 dage. Varen var solidt pakket ind. Vi handler der gerne igen.

30. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

ELENDIG KUNDESERVICE

Havde bestilt 40 stofprøver på 5cm x 10 cm og betalt 400kr for dem. Kun 3 ud af de 40 var rent faktisk 5cm x 10. 37 stk var kun 3,5-4 cm og stofprøven kan jeg derfor ikke bruge.
Stofmøllen næster at refundere de 370kr, og de vil ikke sende mig nye i det korrekte mål, og de vil ikke tage dem retur som jeg har modtaget.
Kommer helt sikkert aldrig til at handle hos stofmøllen igen, og vil anbefale alle andre at holde sig væk. Der er absolut ingen kundeservice af nogen slags. Stofmøllen nægter at kompensere mig, og tilbyder heller ikke engang at mødes på halvvejen.

28. marraskuuta 2025
Stofmøllen-logo

Vastaus yritykseltä Stofmøllen

Kære Pernille

Som beskrevet tydeligt på vores hjemmeside – og som jeg også har gjort opmærksom på i vores mailkorrespondance og telefonsamtale – klipper vi stofprøver i cirka 5 x 10 cm. Formålet med stofprøver er, at man kan se farverne og mærke kvaliteten, før man beslutter sig for at købe en større mængde.

Derfor varierer prøvernes form og mål en smule, og mange af de prøver, du har modtaget, er faktisk længere end 10 cm – nogle omkring 4 x 20 cm – hvilket giver mere stof at arbejde med i forhold til at vurdere farve og struktur, end hvis de var klippet præcis 5 x 10 cm.

På siden “Bestil stofprøver” står der desuden:
"Vi gør opmærksom på, at stofprøver ikke er tiltænkt til brug i projekter. De er en mulighed, vi tilbyder, så du kan mærke stoffet i virkeligheden og se farverne, før du køber en større mængde."

Derudover fremgår det direkte på knappen, du har bestilt fra:
"Stofprøve cirka 5 x 10 cm – 10 kr."
Netop derfor tilbyder vi ikke refundering eller ombytning, når prøverne leveres inden for det interval, der er angivet.

Jeg er ked af, hvis prøverne ikke kunne bruges til dit specifikke patchworkprojekt – men de er leveret i henhold til den beskrivelse, der fremgår på hjemmesiden.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Anders Ingwersen – Stofmøllen

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin