Fra hjælpeløs ægtemand til tryg kunde – super service! Jeg ville overraske min kone med en ny symaskine, så jeg kastede mig ud i projektet helt på egen hånd. Men som mand på absolut herrens mar... Näytä lisää
Jeg besøgte butikken to gange. Første gang fik at vide at i ikke havde det produkt jeg ønskede i butikken. Anden gang havde jeg ringet og spurgt om nu havde produktet. Det fik jeg at vide at i havde p... Näytä lisää
Bestilt 27/12 - besked d 29 at pakke er på vej. 5/1 stadig ikke modtaget nogen besked om atter kan afhente. En noget lang leveringstid, trods helligdage Så at der kommer ønske om at skulle bedømme... Näytä lisää
Jeg købte noget stof *en del faktisk Da jeg rev det, rev jeg det 17cm SKÆVT ringede, blev rådede til klippe det og fik en ny meter gratis Sender jeg min mand med seddel og varenr kommer det... Näytä lisää
I 1984 åbnede STOF 2000 sin første butik og er siden vokset til en kæde af 10 butikker fordelt over hele landet samt en webshop - www.stof2000.dk. STOF 2000 er en kæde af hobby- og stofbutikker i Danmark. Selvom vi hedder STOF 2000, forhandler vi dog ikke kun stof, men også et stort udvalg af andre hobbyprodukter inden for bl.a. boligindretning, papirhobby, festartikler, håndarbejde, kunst og meget mere. Så uanset om du jagter pynt til boligen, du selv kan lave, om du holder af at sy og strikke, elsker at klippe og klistre eller mangler pynt til festen, finder du det hos os. STOF 2000 er autoriseret forhandler af symaskinemærkerne Husqvarna VIKING, PFAFF og Singer.
Tagtækkervej 9, 5230, Odense M, Tanska
- 27612022
- stof2000@stof2000.dk
- www.stof2000.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Købte noget stof som skulle være egnet…
Købte noget stof som skulle være egnet til et formål. Det var det ikke og må sige jeg har købt en del deroppe men at bruge ca 500, som ikke virkede og stå med et stort problem efter. Ringede til en butik, men ikke bytte varen, de der var lim på stoffet. Logik for burhøns der var lim på, men det virkede jo ikke. Har så ødelagt noget som vare mere en 500 værd.
Skrev til kunde service og ingen tilbagemelding. Det er et mdr siden, tak for denne gang og køber stof igennem andre steder fremover.
Let bestilling og levering som estimat
Let bestilling og levering som estimat, supblimt
Søren

God kundeservice
God kundeservice, kontaktede mig pr idet en vare var udsolgt. Det synes jeg var rart. Er tilfreds med kvaliteten af de varer jeg købte

Klarer reklamationer perfekt
De leverede hurtigt.
Jeg havde en reklamation på en vare og den håndterede de perfekt.

Vastaus yritykseltä STOF 2000
Var inde og lede efter noget sofa stof
Var inde og lede efter noget sofa stof, sød dame forsøgte på bedste måde at hjælpe mig men sagde selv at hun ikke vidste meget om det. Kommer hjem og opdager at stoffet er alt alt for tyndt, dvs at grus og skidt høvler lige igennem det, det er jo ikke smart. Tager tilbage dertil for at finde noget andet stof, forventer de tager det tilbage da jeg jo lige har købt det (5 meter) og evt kan gå derfra med noget andet, men får at vide at de ikke giver mere end 50% tilbage på metervarer. På trods af dårlig vejledning.-og selvfølgelig kan de sælge de 5 meter til anden side! Selvom de prøvede at bilde mig andet end.
Skuffende. Vente om og kørte på stof møllen i stedet hvor der var super god vejledning og jeg fandt det rigtige stof. Men 600 kr direkte ud i afløbet. Bom. Stof 2000 Der kommer jeg ikke igen.
Ekstremt langsom levering
Jeg bestilte online onsdag d. 17 September om morgenen, og fik hurtigt en ordrebekræftelse. Jeg hørte dog ikke noget efterfølgende, og tirsdag ugen efter skrev jeg så til kundeservice for at få en status på min pakke.
Jeg fik meget hurtigt svar (+ point til Louise i kundeservice), hvor jeg fik lovning på, at de ville tage fat i lageret og få afsendt min pakke hurtigst muligt. Det er nu torsdag d. 25 september - altså mere end en uge siden jeg bestilte - og jeg har STADIG ikke fået besked om, at min pakke er afsendt.
Der er fair, hvis der er ekstra travlhed på grund af fødselsdagstilbud, eller hvis en eller flere af varerne måske afventer eller ikke er på lager; men så giv i det mindste besked, eller send eventuelt nogle af varerne.
Jeg ville egentlig have ventet med min anmeldelse til varerne var kommet, men uanset hvor meget de lever op til forventningerne kan det efterhånden ikke hjælpe på min vurdering.
Jeg vil stadig overveje at handle i en fysisk Stof2000 butik, men jeg kommer ikke til at bestille online igen.
Hurtig levering og fine varer til en…
Hurtig levering og fine varer til en god pris.
Dejligste net butik og en utrolig…
Dejligste net butik og en utrolig imødekommende og hjælpsom kundeservice. Tak

Vastaus yritykseltä STOF 2000
Modtog meget krøllet stof.
Stoffet er som forventet, behandlingstid for ordren var ok, men pakning af stoffet til forsendelse, er under al kritik. Det var på ingen måde forsøgt at blive lagt nogenlunde sammen. Jeg er med på, at når man som jeg har købt to metervarer af hver 4.5 meter, så er det ikke så nemt at lægge sammen, som hvis det var stykker af 1,5 meter. Men forventer absolut et bedre forsøg end tilfældet var. Det var virkelig sjusket og mere eller mindre bare krøllet sammen og smidt i posen til forsendelse. Det bliver ikke stof2000 jeg kommer til at handle online hos en anden gang desværre.
Super kundeservice fik en dug med hul i…
Super kundeservice fik en dug med hul i som jeg uden problemer fik erstattet.

Langsom levering.
Langsom levering.
Som I super langsom.
Bestiller i fredags og i dag onsdag stadig ingen pakke.
Prøver en anden leverandør næste gang.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Nem måde at handle på med levering til…
Nem måde at handle på med levering til butik.
Dejlig butik
Jeg synes, at det er en rigtig dejlig butik med kæmpe sortiment. Herligt at der stadig findes specialbutikker. Desværre synes jeg ikke, at betjeningen matchede. Der var hverken smil eller en betjening så gjorde, at man følte sig velkommen. Ærgerligt - husk: et smil kan gøre underværker 😊

Vastaus yritykseltä STOF 2000
Rigtig gode priser og effektiv service.

Vastaus yritykseltä STOF 2000
Pakken kom hurtigt og de bestilte varer…
Pakken kom hurtigt og de bestilte varer var perfekte

Tusind tak til stof2000
Tusind tak til stof2000, som tog min klage seriøst. Jeg sendte dem et billede af 2 ruller sytråd, som efter levering fra GLS, lignede fuglereder. Skylden er IKKE stof2000s, som selvfølgelig regner med at fragtfirmaerne behandler deres varer store som små ordentligt. Jeg får nogle ny sytråderuller tilsendt, og det sætter jeg stor pris på. Så tak for det stof2000. Bo wellemann