Stoepbordstore

Saanut 1/5 tähteä

Krijtstoepbord werd in een beschadigde doos geleverd door GLS , uitgepakt en aan 1 zijde is er een kleine fabrieksfout, het zwarte deel stopt daar, en een houtbeschadiging exact op de plek waar de ve... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Alles wat je bestelt is van uitstekende kwaliteit en bij problemen met de levering grijpen ze direct in. Heel vriendelijke klantenservice echt zoals het hoort en waarheidsgetrouw. Wij wonen in België... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Woensdagmiddag via internet de ShopStopper de Luxe besteld. Op het bestelformulier aangegeven op welke dagen er NIET bezorg moest worden. Keurig nagebeld of deze dagen echt n iet konden en of A0-form... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Stoepbordstore belde mij naar aanleiding van de bestelling, dat het bestelde stoepbord ter plaatse van de winkel wellicht te groot zou zijn. Dat bleek inderdaad het geval. Door de snelle reactie... Näytä lisää

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Uitstekend!

Makkelijk en duidelijk mijn bestelling kunnen maken via de website

11. helmikuuta 2015
Saanut 4/5 tähteä

Zeer goede service!

In eerste instantie een bord ontvangen die niet aan de gewenste kwaliteit voldeed. Deze bleek uit een voorraad met productie fout te komen en is een dag later retour gegaan en binnen 4 dagen een nieuwe ontvangen.
Zeer tevreden over deze service!

6. helmikuuta 2015
Saanut 5/5 tähteä

Top service en snelle levering

snelle goede levering
er werd zelf nog even gebeld of a0 daadwerkelijk het formaat moest zijn
omdat hij behoorlijk groot is en veel mensen er van schrikken.
Super netjes en goed mee gedacht.

21. tammikuuta 2015

super

Goede en snelle levering. Werd zelfs nog even gebeld of de bestelling goed was gegaan en dergelijke. Zeer tevreden mee!

13. tammikuuta 2015

Uitstekend

Snelle levering en werd zelfs nagebeld of dit A0 stoepbord wel de juiste was, om teleurstellingen te voorkomen!

9. tammikuuta 2015

Aankoop krijtstoepbord

Ik heb onlangs een krijtstoepbord aangekocht en ben zeer tevreden over de levering en opvolging! Alles is heel vlot en correct verlopen. Een aanrader!

4. tammikuuta 2015

Super service

Ondanks een foutje in hun systeem hebben ze een en ander snel hersteld en heb ik toch nog op tijd mijn stoepbord gekregen.
Snelle levering dus, goede service, vriendelijke medewerkster aan de telefoon en een prima kwaliteit stoepbord.
Aanrader!

3. joulukuuta 2014
Saanut 3/5 tähteä

Prima geregeld! Snel een alternatief aangeboden voor het door mij gewenste bord.

Vrijdag gebeld voor een krijtbord. Door mij gewenste bord was pas leverbaar na drie maanden. Alternatief bord gekocht dat direct is geleverd. Leuk dat er twee gratis krijtstiften bij werden aangeboden. Jammer dat ze het beide niet doen...

2. joulukuuta 2014
Stoepbordstore-logo

Vastaus yritykseltä Stoepbordstore

Geachte heer Van Gelderen,

Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact met u gehad over de stiften. Wij hebben dezelfde dag nog 2 nieuwe stiften naar u toegestuurd en zoals wij deze week begrepen hebben van u, werken deze wel naar tevredenheid. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn geweest.

Stoepbordstore.nl

Saanut 2/5 tähteä

8 maanden garantie!!!

staat duidelijk op de site 2 jaar garantie. Maar als je contact met ze hebt valt dat product er opeens niet onder stotterend gezegd door de medewerker. Goedkoop maar slecht!

29. lokakuuta 2014
Stoepbordstore-logo

Vastaus yritykseltä Stoepbordstore

Beste Mario,

Bedankt voor het schrijven van uw review. Vervelend dat er een misverstand is ontstaan over garantie op de stoepbord folies. Dat spijt ons zeer. De 2 jaar garantie is geldig op het stoepbord, niet op de bijgeleverde accessoires, zoals folies en posters. We zullen dit duidelijker vermelden op de webshop om misverstanden te voorkomen. Wij hopen u in de toekomst toch weer van dienst te mogen zijn.

Stoepbordstore.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin