Jeg anbefaler klart stjernqvist. Havde både Henrik B. Jensen som både teori- og kørelærer, og bestod alt i første omgang. Jeg havde det sjovt med at tage kørekort med ham som lærer!
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg kørte med to forskellige kørelærere. Jeg tog halvdelen af kørekortet med Frank som kørelærer inden jeg fik skiftet. Det var simpelthen for ubehageligt at køre med Frank. Han er utålmodig og... Näytä lisää
Kæmpe thumbs up herfra! Havde den bedste kørelærer Hakim som varmt kan anbefales. Tog kørekort uden brug for ekstra timer. Trods den ekstra ventetid grundet corona blev alt hurtigt og effektivt fikset... Näytä lisää
Stjernqvist trafikskole er helt klart til 5 stjerner! De er meget dygtige og proffesionelle, og de er samtidig meget hjælpsomme. Programmet tilrettelagt til eleverne, er helt i top! Bestod både teori-... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Stjernqvist er køreskolernes køreskole og har siden 1957 uddannet både bilister, kørelærere og lastbilchauffører. Hos Stjernqvist ser vi en fremtid hvor vejene er fyldt med hensynsfulde og erfarne bilister. Vi stræber efter at være førende inden for trafiksikkerhed og uddannelse. Vi har altid læringen i fokus og tilpasser undervisningen til hver enkelt elevs individuelle behov - til dette benytter vi de metoder og forståelsesværktøjer, som er relevante - både i teorilokalet og bag rattet. Vi tager vores opgave alvorligt - og sørger altid for, at alle føler sig trygge og selvsikre til undervisningen og bag rattet, uanset om de er ved at tage kørekort til bil, lastbil eller er ved at uddanne sig som kørelærer. Stjernqvist køreskole - vi fremmer gode kørevaner!
Yhteystiedot
Frederikssundsvej 114, 2700, København, Tanska
- info@stjernqvist.dk
- www.stjernqvist.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fantastisk køreskole
Jeg har haft Shawn som kørelære på Stjernqvist køreskole og jeg kan ikke andet end varm anbefale ham og ikke mindst skolen. Har haft de mest lærerige men også sjove timer i bilen med Shawn og er rigtig glad for at det var med ham jeg fik lov til at lære at køre bil med!
Shawn is the man!
Very good driving school. Shawn was an amazing instructor both for the theory and the driving. He helped me pass both of them as fast as possible. I would highly recommend this school to people passing their drivers' licence in english. Do not hesitate! A+
Kvalitet
Jeg har kun godt at sige om stjernqvist og deres ansatte, kvalitet hele vejen igennem. Jeg havde absolut ingen viden om hverken trafikregler eller brug a bil så jeg havde meget at skulle lære. Jeg var så heldig at jeg endte med at få Henrik Gotthard som kørelærer, han udviste tålmodighed hvor jeg selv ville have fået nok, men gav også klar besked uden at pakke det ind når det var nødvendigt. Jeg er sikker på at jeg lærte at køre bil meget hurtigere end jeg ellers ville hvis ikke det var for Henrik. Henrik tager desuden sit job meget seriøst og går meget op i trafiksikkerhed, han ville aldrig sende dig til en køreprøve hvis der var tvivl om at du kunne bestå prøven.
Kort fortalt: Hvis du vil lære så meget som muligt uden dikkedarer, så spørg efter Henrik Gotthard.
Kat. C (lastbil-) kørekort med Hakim Amer som kørelærer
Alt gik glat og læreren Hakim Amer var både meget dygtig og fleksibel mht. planlægningen, således at undervisningen kunne passes sammen med mit job. Undervisningen var intensiv og godt tilrettelagt og jeg blev godt forberedt til prøverne. Til den praktiske prøve havde vi øvet næsten samme rute samme morgen lige inden prøven, så jeg kunne slappe nogenlunde af. Jeg bestod alt i første hug uden behov for ekstra timer (og udgifter), og kan kun anbefale Hakim og Stjernqvist.
God oplevelse intet mindre
Jeg tog kørekort kategori B. Teoritimerne var gode og forberedte mig godt til teoriprøven. Min kørerlærer var Shawn som altid var informativ og fleksibel hvad angår køretimer. Han sendte altid en reminder om køretimer. Han var villig til at hente mig eller køre mig hjem - fantastisk service. Jeg har haft en rigtig god oplevelsen med køreskolen og især min kørelærer kan klart anbefales til andre!!
Vælg Stjernqvist og Shawn!
Hvis du skulle være i tvivl om, hvilken køreskole du skal vælge når du skal tage kørekort, så vælg Stjernqvist! Jeg selv var meget i tvivl om hvilken køreskole jeg skulle vælge, men fik anbefalet Stjernqvist af 3-4 forskellige, så mit valg faldt på dén køreskole.
Det var helt klart det bedste valg jeg kunne have taget. Flinke og professionelle, eget køreteknisk anlæg med transport til og fra.
Min kørelærer var Shawn, og hvis du kan, så skal du vælge ham! Det endte med, at jeg anså ham mere som værende en ven, end min kørelærer. Han er tålmodig, giver gode råd og fif, han får dig til at føle dig sikker når I er ude og køre og får dig til at føle dig klar til teori- og praktisk prøve
God kommunikation og samtidig vil han gøre alt for sine elever.
Hans mål er, at få dig til at bestå - når det mål er nået, så er han lige så glad, hvis ikke mere glad end man selv er, for så har han gjort hans job!
Jeg bestod både teoriprøven og den praktiske prøve første gang, og det havde ikke været muligt uden Shawn og hans hjælp.
Så, tak Stjernqvist og endnu mere tak Shawn. Jeg kan kun anbefale Jer at vælge denne køreskole og Shawn. :-)
Kun positive ting at sige!
Man må sige at de hos Stjernqvist køreskole, har godt styr på det med kørekort. Hele processen foregik problemfrit og jeg bestod begge prøver i første forsøg. Jeg havde glæden af at blive undervist af John Rex i både teori og kørsel. John var altid fleksibel mht. tider og var i aller højeste grad grunden til, at jeg følte mig sikker igennem hele forløbet. Ikke en finger at sætte på noget.
Stærkt anbefaling af kørelære Shawn
Da jeg valgte stjernqvist køreskole var jeg mest nervøs for kørsel.
Bare efter første køretime med Shawn blev jeg meget rolig.Kørelæren Shawn fik mig til at være tålmodig og lærte mig præcision.
Shawn var der altid til stede enten hvis man sms'er eller ringede, dvs, god kommunikation, professionel og organiseret undervisning.
Jeg takker ham meget samt den søde stjernqvist kontordame Lillian.
At tage sit kørekort hos stjernqvist er uforglemmelig oplevelse samt er man den heldige når man får kørelæren Shawn
Fantastisk køreskole!
Mit forløb hos Stjerneqvist køreskole har været en sand fornøjelse. Det hele har bare fungeret som det skulle, NÅR det skulle.
Min teoriundervisning har været rigtig god og overskuelig, og jeg har fået rigtig meget ud af den.
Mine kørelektioner i forløbet har været noget af det fedeste! jeg var så heldig at få Shawn som kørelærer, som har været enormt motiverende og kompetent, og som har haft en god forståelse for, hvordan jeg fik mest mulig ud af køretimen HVER GANG. I øvrigt har han en fed humor, så kørslen bliver ALDRIG kedelig med ham ved siden af! Og så skal det selvfølgelig også lige nævnes, at Shawn gemmer slik i bilen, som eleverne har meget glæde af. ; ) Jeg kunne blive ved med at remse gode ting op, men vil egentlig bare gerne sige, at jeg ikke på noget tidspunkt fortrød mit valg af køreskole, for det gjorde at jeg bestod i første hug ved begge prøver og dét er jeg dem evigt taknemmelig for.
Jeg kan derfor klart anbefale Stjerneqvist køreskole (Y)
Vellykket og skøn oplevelse
Stjernqvist har været det perfekte sted for mig at tage mit kørekort. Altid rare mennesker når man træder ind af døren. Havde fornøjelsen af Janus som teorilærer, og han var med til at gøre det til en lærerig, men bestemt også sjov affære. Derudover havde jeg en fremragende kørelærer i Hakim Amer, som var utrolig rolig og altid i godt humør. Disse to undervisere hjalp mig til at bestå begge prøver i 1. hug! Samt stort overskud på kontoret. Tusind tak til Stjernqvist og især til mine to undervisere Janus og Hakim
Gennemgående venlige og kompetente kørelærer
Jeg var så heldig at få Shawn som kørerlærer. Han var rolig og venlig og god til at se hvor jeg havde behov for ekstra fokus. Jeg vil til en hver tid anbefale Stjernqviat og særligt Shawn, til både venner og bekendte.
Derudover vil jeg også rose min teorilærrr Janus det gav en sjov og lærerig undervisning.
Hakim Amer Kan klart anbefales
Jeg have Hakim som kørelærer og det kan virkelig klart anbefales. Han var fantastisk til at forklare de forkellige øvelser man skulle igennem også var det altid super hyggeligt at komme og skulle og og køre da man altid vidste at det ville blive en hyggelig køretur når det var sammen med Hakim.
Stjernqvist generelt var en rigtigt super sted. Alt fungerede der var rigtig god service og man følte sig altid velkommen om det så var når man trådte ind ad døren eller havde ringet til dem.
Men jeg kan varmt anbefale Stjernqvist også spørg lige efter Hakim Det er VIRKELIG det værd
Tusind tak Hakim
En super oplevelse
Jeg har været yderst tilfreds med min tid hos stjerneqvist køreskole.
Jeg havde fornøjelsen af holdundervisning med en super underviser ved navn Janus, som forstod at gøre undervisningen både sjov og lærerig, og ja det taler de 0 fejl jo selvfølgelig for. :)
Så havde jeg Shawn som Kørelære, og jeg kan ikke sige andet end at det har været helt fantastisk, han har været meget tålmodig, og haft en positiv indstilling selvom man til tider har syntes at det var noget øv det hele, og ja så Herman det altid sjovt med ham. :)
Jeg har bestået min køreprøve inden for den købte pakke, og jeg kan derfor ikke klage over noget.
Jeg takker mange gange for god service, og for kørekort. :)
Tak for denne gang.
Kun gode ting at sige!
5 af mine venner har taget deres kørekort hos Stjernqvist Køreskole og alle kunne anbefale mig det. Jeg forstår nu hvorfor!
Stjernqvist har 100% styr på planlægning af manøvrebane, glatbane, teorilektioner og dine kørelektioner. De henter og bringer når du skal til deres køretekniske anlæg og de to sekretærer er altid hjælpsomme til at finde en tid som passer dig.
Kørerlærerne er meget hjælpsomme når det kommer til planlægning! Det kan være svært at nå at køre nok gange inden næste teoritime, men de hjælper gerne, for at få det til at hænge sammen bedst muligt.
En ekstra bonus info er at alle kørelærer på Stjernqvist også uddanner nye kørelærer. Man kan derfor være sikker på at ens køreundervisning og teoriundervisning er helt i top! Hvilken også var med til at jeg bestod både teori og praktisk prøve i første hug ;)
Mange tak til min kørelærer Hakim Amer! Han kan varmt anbefales, da hans rolighed blandt andet er med til at man selv føler sig rolig og selvsikker bag rettet.
Jeg håber andre får en lige så god oplevelse :)
Rigtig god køreskole
Personalet var meget hjælpefulde og søde, teoriundervisningen var god og alt fungerede uden problemer. Havde dog en dårlig oplevelse med min første kørelærer, men fik skiftet uden vanskeligheder og fik så en rigtig god kørelærer. Samlet set en god oplevelse, og jeg vil klart anbefale Stjernqvist til andre.
Super godt!
Jeg har været super tilfreds med Stjernqvist! Teori med Henrik er gået super, og det har været super nemt at følge med i et godt tempo. Desuden har jeg også været ude og køre med Henrik, som også gik godt! Op til den praktiske prøve kørte jeg dog med Hakim, men uden tvivl har begge været med til at gøre, at jeg kunne bestå den praktiske prøve i første hug!
Tusind TAK Stjernqvist, det har været en fornøjelse!
Flexible and well organised driving school
I am totally satisfied with Stjernqvist. Everybody was really helpful, flexible with time and I got all the preparation for the exams. I could not pass my first driving test as I was really nervous but just right after one week I passed the second and I really take it as a success. I can reccomend this school for everybody.
Organiseret og systematisk forløb.
Når man starter på Stjernqvist trafikskole, starter man på et perfekt tilrettelagt forløb, med kompetente kørelærere og gode faciliteter.
Køreskolens kontor er altid klar til at hjælpe, og de mange kørelærere vil står klar til at hjælpe på spørgsmål.
Det har været et rigtig trykt forløb. Som sluttede med en teoriprøve og en praktisk prøve bestået i første forsøg.
Awesome Experience
You guys cannot believe that i passed my practical test in one take.Its not only because i was good. Its because I had the best teacher to assist me through out the driving lessons.I had a very good experience and it was interesting.
Ameeen fantastisk!
Jeg var helt sikkert tilfreds med køreskolen. Gode lærere til teoriundervisning, hvor alting bare kørte smukt.
Jeg var så heldig at have Shawn som kørelærer. Han var venlig, imødekommende, og god til at vejlede mig under kørslen. Et stort bonus var, at han var cool med at høre høj musik, mens vi cruisede gennem byens gader.
Jeg bestod den praktiske køreprøve første gang uden fejl, og jeg må sige, at Shawn har stor del i dette udfald.
Alt i alt er jeg 100% tilfreds med hele forløbet, som fra start til slut varede lige under 3 måneder.
TAK Stjernqvist og mange tak til dig Shawn - det var en fornøjelse :-)))
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.