Jeg anbefaler klart stjernqvist. Havde både Henrik B. Jensen som både teori- og kørelærer, og bestod alt i første omgang. Jeg havde det sjovt med at tage kørekort med ham som lærer!
Jeg kørte med to forskellige kørelærere. Jeg tog halvdelen af kørekortet med Frank som kørelærer inden jeg fik skiftet. Det var simpelthen for ubehageligt at køre med Frank. Han er utålmodig og... Näytä lisää
Kæmpe thumbs up herfra! Havde den bedste kørelærer Hakim som varmt kan anbefales. Tog kørekort uden brug for ekstra timer. Trods den ekstra ventetid grundet corona blev alt hurtigt og effektivt fikset... Näytä lisää
Stjernqvist trafikskole er helt klart til 5 stjerner! De er meget dygtige og proffesionelle, og de er samtidig meget hjælpsomme. Programmet tilrettelagt til eleverne, er helt i top! Bestod både teori-... Näytä lisää
Stjernqvist er køreskolernes køreskole og har siden 1957 uddannet både bilister, kørelærere og lastbilchauffører. Hos Stjernqvist ser vi en fremtid hvor vejene er fyldt med hensynsfulde og erfarne bilister. Vi stræber efter at være førende inden for trafiksikkerhed og uddannelse. Vi har altid læringen i fokus og tilpasser undervisningen til hver enkelt elevs individuelle behov - til dette benytter vi de metoder og forståelsesværktøjer, som er relevante - både i teorilokalet og bag rattet. Vi tager vores opgave alvorligt - og sørger altid for, at alle føler sig trygge og selvsikre til undervisningen og bag rattet, uanset om de er ved at tage kørekort til bil, lastbil eller er ved at uddanne sig som kørelærer. Stjernqvist køreskole - vi fremmer gode kørevaner!
Frederikssundsvej 114, 2700, København, Tanska
- info@stjernqvist.dk
- www.stjernqvist.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Generhvervelse af kørekort
Jeg skulle generhverve mit kørekort. Perfekt vejledning fra kontoret. Perfekt online teori og perfekte praktiske køretimer med Poul. Bestod teoriprøve og køreprøve 1 gang.
De varmeste anbefalinger herfra
Et super godt sted at tage kørekort
Et super godt sted at tage kørekort. Jeg tog mit til lastbil og kan varmt anbefalde det. Rigtig god teoriundervisning og køretimer med humør og godt humør.
Dygtigste kørelærer.
Silas! Verdens bedste kørelærer. Silas er sød, rolig, mild og sjov. Og meget stolt af sin Hyndai. Det var de hyggeligste køreture.
Og så bestod jeg begge mine prøver i første omgang.
Varm anbefaling
Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos Stjernqvist. Jeg tog mit kørekort til lastbil hos Hakim. Han var kompetent og behjælpelig med alle mine spørgsmål samt meget fleksibel i forhold til at planlægge køretimer.
Jeg har været rigtig glad for at gå hos…
Jeg har været rigtig glad for at gå hos Stjernqvist trafikskole. Mine stjerner går til Silas og Lars som er virkelig gode til at formidle, skabe selvsikkerhed og tryghed hos mig som elev. Der har været plads til stille spørgsmål undervejs i både prakis og teoretisk undervisning, hvilket er udover hvad mange andre køreskoler tilbyder (det nemligt også muligt at tage teori timer hos tiptop).
Fin køreskole
Fin køreskole. Kunne godt have brugt et lidt bedre billede af en realistisk tidshorisont samt en samlet pris for et kørekort til at starte med. Men ellers en god oplevelse
Jeg vil til enhver tid anbefale…
Jeg vil til enhver tid anbefale Stjernqvist trafikskole. Jeg har kun haft gode oplevelser med at tage mit kørekort her. Både kontoret og lærerne er så søde og dygtige, og så er deres ordning med andre køreskoler smart, da man kan tage teoritimer de andre steder hvilket øger fleksibiliteten ved at tage kørekort.
Super godt efteruddannelses kursus for…
Super godt efteruddannelses kursus for kørelærere. Effektivt og relevant. Tak for nogle hyggelige dage.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse.
Virkelig søde og rare, men vigtigst af alt, fagligt dygtige og professionelle.
Deres online teori undervisning er virkelig informative og fyldestgørende.
Men det bedste ved hele forløbet, var helt klart kørelæren Poul Møller! Ude og kører med Poul, får man påpeget sine fejl på en morsom, men samtidigt også skarp måde, så man får det indprentet lynhurtigt i hovedet, og ikke glemmer dem.
Tak for Poul 🙏
Effiktivt forløb uden bøvl👍
Professionelt og fleksibelt
Jeg har haft et meget fint og professionelt forløb i.fbm. C/E kørerkort. Hakim er en fremragende kørerlærer med et stort engagement. Det har været en fornøjelse.
Lastbilkørekort i første forsøg
Kan varmt anbefale at tage lastbilkørekort hos Hakim.
Han følger sine elever og kender dem ud og ind.
Han lærer dig det hele på meget kort tid og intet bliver overset.
Hurtigt og lige til! Med en fantastisk kørelærer!
Har i dag lige bestået mit forløb hos stjernqwist og må indrømme at jeg er positivt overrasket over at forløbet er gået så stærkt jeg har kun været 4 måneder om at tage mit kørekort til personbil og det er kun takket være det gode system de har og at min kørelærer Frank har været så hurtig på tasterne.
Udover det var Frank meget professionel og læste mig helt korrekt så der var både humor og seriøsitet!
Alt i alt en meget positiv oplevelse med stjernqwist ☺️
Kan varmt anbefales!
Mine varmeste anbefalinger til…
Mine varmeste anbefalinger til Stjernqvist.
Virkelig en god oplevelse. Berit som er sekretær er super sød og hjælpsom, og har styr på sagerne.
Og så er der kørelærer Lars som fik mig igennem både teori og praktisk prøve i første forsøg. Dygtig lærer, god til at forklare, og er ærekær ift. at hans elever får mest muligt udbytte. Så er han rolig, tålmodig og hyggelig, virkelig passende til sådan en dame på over 30 der godt kunne gå lidt i panik i starten!
Jeg kan varmt anbefale Stjernquist som…
Jeg kan varmt anbefale Stjernquist som køreskole. Berit er virkelig hjælpsom med de praktiske ting og fik mig i kontakt med min kørelærer Rune. En jeg helt klart kan anbefale, han er en dygtig og erfaren kørelærer som guider dig gennem hele forløbet på en tryg og god måde og du føler dig i gode hænder. Teoriundervisningen var også god.
Rigtig god køreskole
Stjernqvist kan varmt anbefales som køreskole. Der var godt styr på hele forløbet med hjælp fra sekretæren Berit, som er super sød at snakke i telefon med.
Jeg havde fornøjelsen af at have Lars som kørelærer. Han er rolig, behagelig og rar at køre med. Han er god til at forklare hvordan man bedst kører i trafikken, samtidig med der også har været plads til hyggelige samtaler bag rattet.
Jeg har været meget glad for mit valg af køreskole.
Kan klart anbefale Stjernqvist…
Kan klart anbefale Stjernqvist køreskole og især Rune og Lars. Super god fleksibilitet omkring køretimer samt teori :-)
Et godt valg
Kan kun give min varmeste anbefaling af Stjernqvist Trafikskole. Har netop afsluttet min kørelærer uddannelse der. Alt har fungeret super professionelt, kontoret har styr på deadlines og andet af praktisk karakter. De særligt uddannede kørelærere Jan og Rune gav os alle de bedste muligheder for at komme godt igennem uddannelsen.
Kan kun anbefale Stjernqvist køreskole
Kan kun anbefale Stjernqvist som køreskole.
Har taget C og C/E og har fået professionel og kyndig vejledning hele vejen.
Hakim er en fantastisk dygtig kørelærer som er god til at formidle undervisning på en let og forståelig måde.
Og han er samtidig et rart og behageligt menneske at være sammen med.