Stierna Equestrian Sportswear Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

The staff was extremely helpful with an out of country purchase. The product Stella 2.0 is a great cost. Ivy is gorgeous. They helped to explain delivery service to the US including tariffs, customs,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Stierna as a company was absolutely fantastic to work with. The Nova coat itself is beautifuly made with so many thoughtful details. I am thrilled with my purchase, will definitely buy from them again... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Som alltid grym kvalitet och passform, köpte Misty fleecejacka i min vanliga storlek xs och den passade jättebra. Använder Misty, Andromeda och Nova fleece hela tiden, de är bara så sköna och snygga.... Näytä lisää

Yritys on vastannut

5. Ulkoiluvaatteet
  6. Urheiluvaateliike
  7. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Stierna Equestrian Sportswear är ett svenskt varumärke som med innovativ design och tekniskt kompetens utvecklar produkter för aktiva ryttare. Vi kombinerar specialist kunskap från sport- och friluftsindustrin för att skapa ett sortiment av högkvalitativa ridkläder som låter ryttaren prestera optimalt.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

De plagg jag beställde kom snabbt

De plagg jag beställde kom snabbt. Två felköp som skickats tillbaka väntar jag lite otåligt på att få pengar tillbaka. Den dyra regnkappa jag köpte var perfekt i storlek, men lite för lång del mellan blixtlåsets slut och de två knapparna. En lite buktande tygdel. Litet fel, men ändå lite irriterande.

31. heinäkuuta 2023

Hej Monica, tack för din feedback. mvh Robert Team Stierna

Nöjd kund

Kläderna sitter snyggt och av jättefin kvalité. Servicen har varit toppen med snabba svar på mail och snabb leverans. Jag är jättenöjd!

7. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Ebba, tack för din fina feedback! Mvh Robert Team Stierna

Saanut 5/5 tähteä

Really great products and super fast…

Really great products and super fast delivery ! Thank you for supplying our riding outfits for the winterseason

2. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Stierna Equestrian Sportswear

Dear Anne, that is why everyday is a good riding day;-) Rgds Robert Team Stierna

Saanut 5/5 tähteä

Jag är så fruktansvärt nöjd med produkterna

Jag är så fruktansvärt nöjd med produkterna jag köper från Stierna. Fleecen jag har därifrån har jag haft i 2-3 år nu och tvättat flertal ggr - är lika fin fortfarande!! Vinterjackan är första jackan i stallet som jag faktiskt inte fryser i, och SKÖN!

Jag förstår inte hur fler inte har upptäckt hur enastående dessa produkter är. Det är en helt ny nivå!

26. heinäkuuta 2023

Hej Anna-lena, tack för din fina feedback! Mvh Robert Team Stierna

Excellant

Very helpfu! Great jackets!

26. heinäkuuta 2023

Dear Jillian, Thank you for your lovely feedback. Rgds Robert Team Stierna

Super nöjd

Snabb leverans, bra passform och jättefin. Nu är det bara att hoppas att den håller mig varm i vinter.

25. heinäkuuta 2023

Hej Jenny, nu kan du ut och rida i alla väder! Mvh Robert Team Stierna

Fantastiska regnkläder

Jackorna är kanske väl dyra men helt fantastiska! Jackan håller dig torr och andas så du inte känner dig instängd. Väldigt sköna att arbeta i.

25. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Stierna Equestrian Sportswear

Hej Johanna, tanken är att du ska ha jackan över tid och då blir priset lägre för både kund och miljön. Ta hand om den och du kommer att ha den många år framöver. Mvh Robert Team Stierna

Saanut 5/5 tähteä

Mycket trevliga kvalitetskläder med…

Mycket trevliga kvalitetskläder med funktion och passform. Tyvärr väldigt dyra, men bra om man kan hitta på kampanj!
Paketet kom fram inom utlovad tid, väl paketerat och fint hanterat.
Jag köpte nu min 2a Storm Rain jacket, i en glad färg, för att kunna ha som "vanlig" jacka under hösten. Har redan en till stallet i smutståligare färg.

24. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Stierna Equestrian Sportswear

Hej Jenny, Tanken är att du slår ut priset på antal år så blir priset mindre för både kund och miljö. Men ett bra erbjudande är ju alltid härligt;-) Mvh Robert Team Stierna

Bra kvalite

Bra kvalite, pris o snabb levererans

13. heinäkuuta 2023

Tack Karin!!! Mvh Robert Team Stierna

Saanut 4/5 tähteä

Snabb smidig leverans och bra kvalitet…

Snabb smidig leverans och bra kvalitet på plagget, har köpt två fleecjackor som jag är nöjd med 🙂
Mvh Madelen

11. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Stierna Equestrian Sportswear

Hej Madelen, dom håller i en evighe. Tagga oss gärna på instagram. Mvh Robert Team Stierna

Saanut 5/5 tähteä

Short storm jacket ordered from the other side of EU

Seamless order process. Got the package with my short storm jacket in excellent shape (and within one week of time). Product seems of good quality and practical, although I haven't had any opportunities to try it out properly. Fits a bit larger than expected.

12. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Stierna Equestrian Sportswear

Thank you for your lovely feedback, we have now added also garment size on all outerwear. Rgds Robert Team Stierna

Fan bloody tastic!

Fan bloody tastic!! Great products!! Quick delivery!!! Love it 😍

12. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Stierna Equestrian Sportswear

Cheers Carly!! Do tag us on Instagram so we can share your pictures. Rgds Robert Team Stierna

Five stars.

Five stars ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3. heinäkuuta 2023

Thank you Melanie!! Cheers Robert Team Stierna

Saanut 5/5 tähteä

Funktionella kläder som håller för …

Funktionella kläder som håller för det hårda slitaget som det innebär att vara i stall varje dag året om!

24. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Stierna Equestrian Sportswear

Hej Birgitta! I år är vi inte i Falsterbo men jag hoppas att vi ses i Stockholm snart. Mvh Robert Team Stierna

Saanut 5/5 tähteä

Superfin jacka o smidigt köp

Superfin jacka o smidigt köp, som alltid!!

23. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Stierna Equestrian Sportswear

Hej Anneli, Tack!! Har du titta på den nya tunna fleecen. den har blivit så uppskattad. Tips! Mvh Robert Team Stierna

Saanut 5/5 tähteä

My go-to store for riding wear

This is now my go-to store for riding wear. The clothes are high quality and designed around the rider’s needs. The delivery is quick and efficient and there are frequent store discounts I like to take advantage of.

21. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Stierna Equestrian Sportswear

Dear Rachel, so lovely to hear. This is why we sometimes creates offers for Members Only, we love to give ack to our most lojal Stierna fans. Rgsd Robert Team Stierna

Always beautiful quality

Always beautiful quality, speedy delivery and consistently exceeds my expectations.

23. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Stierna Equestrian Sportswear

Dear Jo, Lovely to hear rom you again, you have quite a Stierna collection by now! Cheers Robert Team Stierna

Great quality jacket

Great quality jacket. Dispatched promptly, well packaged.

22. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Stierna Equestrian Sportswear

Dear Joanna, Thank you for this lovely feedback. Enjoy the sun and the ride. Rgds Robert Team Stierna

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin