Var til min datter og svigersøns bryllup på Steakeriet og fik 3 retters menu. Maden var flot anrettet og smagte fantastisk. Hyggeligt festlokale samt god og opmærksom betjening. Alt var til ug
Unbelievable fantastic and that is the food. Experienced staff who know their wine and avec. My girlfriends birthday and her best ever. 1000 thanks to the great people around the Steakhouse.🤩🥰🤟
Jeg var den 06.10.25. kunde sammen med min søn og havde en dårlig oplevelse med restauranten. Lavede en anmeldelse herinde og restauranten vendte tilbage for, at vi skulle finde en løsning. En løsnin... Näytä lisää
Fødselsdag afholdt. 3 retters menu. Vi startede med en drink med hyldebær. Tatar: super flot og smagfuld. Røget laks: igen super Mørbrad med tilbehør. Bøfferne perfekte og smørmøre. Jordbærtærte.... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi er en hyggelig restaurant i Vejle, der betegnes som et klassisk bøfhus med fokus på den gode kvalitet i kødet og råvarerne. Vi har i 2017 skiftet navn fra Spisegalleriet til Steakeriet, da vi har udviklet os rigtig meget siden, vi startede for 9 år siden. Vi er blevet en af de bedre a al carte restauranter i Vejle og Trekantsområdet, hvor du tager hen, når du skal ud og spise lidt ekstra godt med din bedre halvdel, dine gode venner, kollegerne eller inden forestillingen i Vejle Musikteater. Vi mener, at kvalitet ikke en tilfældighed. Vi er kompromisløse og stræber efter den bedste kvalitet i kødet og råvarerne, der udvælges fra de bedste leverandører i hele verden. Vores oksekød kommer hovedsagligt fra New Zealand og Australien, hvor kvæget har gået frit på græs i hele deres liv. Vi bruger kun det bedste, derfor er der kun få kvæg, der kan leve op til det kvalitetsniveau, vi ønsker. Det er en blanding af Angus og Hereford okser, som ikke har været udsat for hormoner eller antibiotika.
Dæmningen 31, 7100, Vejle, Tanska
- info@steakeriet.dk
- www.steakeriet.dk
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ingen tænder nødvendig!!!
LÆKKER MAD og skøn service!!! Vi bestiller sæsonmenu og dertil vinmenu. Maden er MEGA lækker og man behøver faktisk ikke engang tænder for at spise mørbraden til hovedret - så mør er den… Vi kommer altid gerne igen!!!
Et yderst anbefalingsværdigt sted
Et yderst anbefalingsværdigt sted! Vi blev betjent af en virkelig kompetent tjener ved navn Karina hele aftenen, som var enormt imødekommende og opmærksom, men som fluen på væggen.
Maden var helt i top. Fik 3 retter, forret, hoved og dessert. Alle råvarer var super lækre og smagen var perfekt velafbalanceret i alle retter.
Atmosfæren er ligeledes rigtigt hyggelig.
Bedste bøf i laaang tid
Super god og behagelig betjening med et smil og godt humør. Hyggeligt sted....og mad til at falde i svime over. Vi fik hummerbiscue og oksemørbrad. Der skal meget til at jeg ikke falder i den gryde igen næste gang :-)
Super lækker mad
Super lækker mad - flot anrettet og lækker smag i alt maden - kan klar anbefales 👏👏
Dejlig mad og god betjening
Dejlig mad og god betjening, vi kommer helt sikkert igen!
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad, super service og plads til børn.
Jeg ville køre langt for at spise her igen.
Oplevelsen var fantastisk!
Oplevelsen var fantastisk!
God mad, god service og hyggelig restaurant! 100% alle pengene værd
Kanon god mad
Kanon god mad, vin og ikke mindst service.
Vi var en flok der ikke vidste det vilde om vin, men fik en fremragende vejledning...👍🏻
Resultatet var 3 besøg på 2 uger og bestemt ikke sidste gang!
Det bedste spisested i Vejle og omegn
Det bedste spisested i Vejle og omegn. Stort set det eneste sted vi spiser ude, da det alt tid er topkvalitet, og skulle det ikke være 100% i orden, så retter de altid op på det med et smil!
Tak for mad, vi ses snart igen :)!

Fantastisk mad
Fantastisk mad
Et af Vejles bedste spisesteder. Fantastisk mad og rigtig sød betjening. Min kæreste og jeg var meget mætte og glade da vi gik derfra.

Fantastisk godt mad og
Fantastisk godt mad og, kan varmt anbefale deres oksemørbrad!
overbevisende oplevelse
Generelt set særdeles overbevisende indtryk først til sidst og til en fornuftig samlet pris .Forretten - en løgsuppe - var MEGET varm og krotoner og ost blev lidt for meget en klæg masse - men masser af smag fra selve suppen. Godkendt. Hovedretten : WOW hvordan i hulen får man et stykke kød til at smage så godt og mørt som smør. Imponerende. Det var "lidt rustikt" anrettet og visse personer ville savne lidt grønt på tallerkenen. ( I særdeleshed salatbaren som mange vist savner fra SpiseGalleri-dagene ) Fritterne var også det ypperste man får og slår en cafe-fritte med længder. Vi var lidt i tvivl om vinen og spurgte efter råd. Den meget smilende tjener fik carte-blance til at vælge en ud fra vores krav. Det klarede hun til UG. I det hele taget et udsøgt og meget venligt og opmærksom t personale. Desserten var meget lille - og væk inden man næsten fik smagt den. En lille skål fromage creme (tror jeg) . Men vi var mætte og meget glade gæster.

Vastaus yritykseltä Steakeriet
Sublim madoplevelse og høflig …
Sublim madoplevelse og høflig betjening. Vi er trofaste kunder.