Staudemarken Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Super hurtig betjening og levering, omhyggeligt pakket og oæne græsser. Det var meget tydeligt, at græsserne var pakket nænsomt ind i både plastikposer og avispapir for at holde på fugten. Selve græst... Näytä lisää

Store flotte stauder. Jeg havde bestilt mange, over 80 planter, og jeg modtog dem i 2 kasser, flot pakket med både papir og plastik. Planterne var alle fugtige, alle havde label, og de var pakket såda... Näytä lisää

Super hurtig levering det er der mange planteskoler der kunne lære af. Dejligt med en ordre bekræftelse med genveje til hver plante det er så meget lettere når der skal plantes ud. Nogen af plante... Näytä lisää

Det er 3 gang Jeg har handlet stauder pr postordre her på en varm sommerdag og jeg har også besøgt planteskolen det er fantastisk. Der er så mange specielle stauder og til overkommelige priser, sta... Näytä lisää

1. Taimitarha

Nordjysk staudeplanteskole. Største udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og læs om stauder. Søg på: Egenskaber, farve, højde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Godt tilfreds

Gode sunde planter. Handler gerne her igen.

21. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Glæder os at høre, tak for stjernerne

Fantastisk sted!

Havde fulgt jer på insta et stykke tid og fik så lejlighed til besøg i juli - bestilte vidunderlige stauder efterfølgende på hjemmeside - lækker service og hurtig levering! Og de 40 bakkestjerner pynter nu i Holbæk!

20. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Ej hvor er det skønt at høre. Jeg fik et ordenligt læs frø af en kunde, så de er kæmpe flotte i år, og du er da gået all in ;) Tak for hjælpen herinde også

Tilfreds kunde

Hurtig levering til døren af fine og omhyggeligt emballerede planter.

18. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Mange tak for din fine respons

Kan kun anbefales

Virkelig fine og kraftige planter der ankom hurtigt og sikkert. Varme anbefalinger herfra

18. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Din varme anbefaling varmer også her. Vi takker for ordene

Virkelig super planter

Virkelig super planter, og de når så fint frem i posten. 👍👍👍

10. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Herligt at høre, vi takker

Modtog 11 fine planter med et godt…

Modtog 11 fine planter med et godt rodnet pakket omhyggeligt. Det er vigtigt fordi Post Nord ikke leverede den dag de havde annonceret og uden at skrive hvornår de ville levere. Anne Grete

7. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Hvor var det godt at du selv kunne hente i pakkeshoppen, det glæder mig at planterne klarede de ekstra dage i fin stil. Tak for respons og mange telefonsamtaler ;-)

sund rodnet

sund rodnet. fint pakket ind. selve planten ser sund ud. glæder mig til næste år. at se når de kommer igen

7. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Super dejlig respons, vi takker. Jeg er sikker på at de mange planter når at blive kraftige i år og superfine til næste år

Altid en god oplevelse

Det er altid en fornøjelse at handle hos Staudemarken 😊 Der er stort udvalg til rimelige priser og planterne kommer lynhurtigt efter bestilling. Jeg glæder mig allerede til næste handel 😊

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Vi takker mange gange og glæder os til at handle med dig igen :)

Fine planter

Fine planter. Jeg har altid været tilfreds :-)

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Skønt at høre, vi takker for stjernerne :oD

meget tilfreds

God hjemmeside og stort udvalg. Hurtig levering, bestilte søndag og modtog planterne tirsdag. De var pakket så fint i kassen, at ikke engang Postnord ,kunne ryste jord fra planterne ud i papkassen. Alle planter var fine og friske da de blev pakket ud. Handler der gerne igen.

Det er lige sådan det skal være. 1000 tak for ordene

Min oplevelse

Spændende udvalg. Rart at varer bliver 'i indkøbskurven' på hjemmesiden (så vidt muligt), når man er et par dage om at bestemme sig. Hurtig levering og omhyggeligt pakket i kassen. Gode eksemplarer af planter. Kan bestemt anbefales.

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Godt at høre at det hele virker som det skal. Tak for fin beskrivelse med stjerner på :)

Anmeldelse

Venlig og imødekommende service
Stort udvalg
Rigtig gode priser

5. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Selv tak for hyggeligt besøg og pæne ord, selv om du selv måtte indsamle din bestilling :D

Meget tilfreds med leveringen og får…

Meget tilfreds med leveringen og får altid fine og levedygtige planter. Hurtig levering uden problemer. Har prøvet andre staudeleverandører tidligere, men det har ikke rigtig virket mht, manglende planter og sen levering uden info, men her virker det altid perfekt. Kan varmt anbefale Staudemarken ..

5. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Tusind tak, det varmer om hjertet med de flotte ord, og flittige handler ;D