Det gennemgående problem er en markant mangelfuld kommunikation og respektfuld kundeservice. Som fast kunde er jeg flere gange blevet mødt af pludselige nedlukninger af klinikken uden varsling el... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Man få lavet negle nogenlunde - uperfekt dvs bobler i lakken osv, generelt ok, men også den ubehageligt kundeoplevelse af blive mælket. kunder - vi var 2 i butikken samtidig - får voksenskældud og bl... Näytä lisää
🌸skønneste selvforkælelse hos Cecilie i store Kongens gade idag. ; først fik jeg de smukkeste og super holdbare fransk manicure/Shell lak ( de holder til mit hårde arbejde 😊👌🏻) & hånd massage så e... Näytä lisää
Det BEDSTE sted til manicure 😍! Har været her (på Trianglen) hver anden uge det seneste år, og er super tilfreds hver eneste gang. Alle pigerne er super dygtige, søde, glade og imødekommende - salone... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Statement på Trianglen
Jeg har gennem længere tid haft abonnement hos Statement, hvor jeg kommer to gange om måneden og får ordnet negle.
Jeg har kun gode ord om stedet og deres personale. Der er altid pænt og rent, og man bliver altid taget godt imod samt tilbudt noget at drikke.
Personalet er utrolig serviceminded, smilende og snakkende. Jeg går fast hos Bianca, som jeg er virkelig glad for. Hun er supergod til sit arbejde og går altid derfor med smukke negle, som uden problem holder de ca. to uger, der går imellem mine besøg. Derudover har vi altid sjove og underholdende snakke om lidt af hvert.
Jeg kan kun anbefale stedet, hvilket jeg også gør, hver gang jeg får komplimenter for mine negle😊
Top-notch service at Trianglen salon
I’ve been getting my nails done by Bianca for a while now and she always does a fantastic job. She’s incredibly talented, detail-oriented, and makes every visit a pleasure. I always leave feeling pampered and with perfect nails. Highly recommend!
Statement Copenhagen på Trianglen er 👌🏼👌🏼👌🏼
Jeg får lavet mine negle fast hos statement Copenhagen Trianglen ca. 1 gang om
Måneden. Udover at jeg gang på gang går der fra med de smukkeste negle, altid efter kyndig vejledning i forhold til farver mm., er der også en fantastisk stemning i butikken med god musik og god kaffe, højt humør og grin, og altid glade og snaksaglige søde damer. Elsker at komme på Trianglen, der får mine bedste anbefalinger, da jeg altid er mere end tilfreds med mine negle, der hver anden gang får gel på og hver anden gang shellak💅
Fin service
Jeg har nu fået talt med Copehagen Statement og fået en meget fin kompensation, for den dårlige oplevelse jeg havde i sidste uge. Deres telefon virkede desværre ikke og det har de nu fået rettet.
Jeg er kommet hos Statement Waterfront i flere år og har altid været tilfreds.
Københavns smukkeste negle
Jeg får ordnet negle hver anden uge hos Bianca på Trianglen og er super tilfreds hver eneste gang.
Bianca er en ualmindeligt professionel og dygtig negletekniker, som altid laver smuk og holdbar manicure og pedicure.
Tilmed er Bianca et virkelig sødt og serviceminded menneske, som det altid er en fornøjelse at være i hænderne på.
Første besøg hos Statement Aarhus i…
Første besøg hos Statement Aarhus i Salling. Kom 11 minutter for sent pga traffic og fik at vide af en sur lyshåret moppe at det ville blive kr 150 extra pga at jeg var for sent på den - velkommen! Da jeg spurgte hvorfor det ikke var blevet oplyst i min skriftlige booking fik jeg bare et surt svar, at det var jo op til mig at læse deres regler (som man faktisk næste ikke kan finde på web siden - prøv selv). Jeg kommer selvfølgelig altid her mere og anbefaler dem heller ikke videre. Man kunne jo godt have give en ny kunde en chance.
Smukke negle
Har haft abonnement ved statement cph i et halvt år og har været meget glad for det. Får lavet skønne negle ved Sannie som både bestyrer klinikken på Amager og Trianglen. Stor anbefaling.
Deres kundeservice ved problemer med abonnement kunne de dog godt forbedre en smule, da det er svært at komme i kontakt med dem. :)
Highly recommend! 💅✨
I’ve been going to Maria at Illum, for a while now, and I couldn’t be happier! She’s incredibly skilled, detail-oriented, and professional – and on top of that, she’s so sweet and welcoming. My nails always turn out exactly how I imagined (often even better!), and they last a long! It’s clear that she really cares about quality. I always look forward to my appointments – it feels like a little moment of luxury. Highly recommend! 💅✨
Opkrævet fuldt beløb ved akut sygdom!!
Jeg har gennem lang tid fået lavet negle hos Statement i Waterfront, Hellerup, og har altid været meget tilfreds. Dog opstod der det, at jeg blev akut syg, og derfor ikke kunne møde op til min tid dagen efter. Der var allerede mindre end 24 timer til min tid, og man kunne derfor ikke aflyse tiden. Jeg forsøgte derfor både at ringe og skrive til Statements kundecenter for at forklare situationen - dog uden noget svar. Alligevel bliver jeg opkrævet det fulde beløb, selvom afbuddet skyldtes akut sygdom! Simpelthen for dårlig kundepolitik. Det virker lidt som om, at selskabet gerne vil have at man møder syg op… Kan absolut ikke anbefales. Jeg gider ikke komme her mere og støtte et firma der udelukkende tænker på penge!
Top salon 🥰
Absolutely the best beauty salon in the area. The atmosphere is lovely and employees are taking best care of the client. My nails were done perfectly and lasted long. Definitely recommended! 🤍
Eksklusive omgivelser, de sødeste negleteknikkere og lækre produkter
Jeg har kommet i Statement Copenhagen i Illum et par gange nu og jeg bliver aldrig skuffet. Det er altid her jeg vender tilbage til - også selvom jeg bor et stykke vej herfra. Medarbejderne er simpelthen de dygtigste i branchen – super professionelle og super kompetente. De ved, hvad de laver og er altid klar med gode råd. Man føler sig virkelig i trygge hænder fra det øjeblik, man træder ind ad døren.
Produkterne de bruger og sælger er i absolut topkvalitet. Mine negle holder længe, ser flotte ud (uanset hvor grimme de er, når jeg ankommer) og føles sunde – udvalget af farver og designs er enormt. Der er altid noget nyt og spændende at vælge imellem.
Stemningen i butikken er afslappet og hyggelig, og man mærker, at personalet har det godt. Jeg kan varmt anbefale Statement Copenhagen til alle, der vil forkæle sig selv - jeg glæder mig til næste gang💅✨
Bedste neglesalon
Jeg har været kunde hos Statement Copenhagen i Waterfront, Hellerup i hele 4 år, og jeg kommer der fast hver 3. uge for at få lavet smukke negle. Jeg har aldrig været skuffet – neglearbejdet holder perfekt, og servicen er altid i top. Personalet er utrolig dygtige og søde, jeg føler mig altid velkommen. Deres flotte indretning med marmor og guld bidrager også til den hyggelige og professionelle stemning. Jeg kan varmt anbefale Statement Copenhagen til alle, der ønsker smukke negle der holder og en fantastisk oplevelse hver gang!
Karolina at Statement Illum is…
Karolina at Statement Illum is absolutely the best. Friendly, polite and very talented. The mani made by her was beautiful, natural, lastes long without ruining my own nails. Trully reccomend her.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig…
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service og så lidt fleksibilitet som hos Statement i Waterfront, Hellerup. Jeg bad ikke engang om at aflyse min aftale, men blot om at flytte den til et tidligere tidspunkt, hvor der var en ledig medarbejder noget der burde være en simpel ændring. Alligevel fik jeg en komplet meningsløs forklaring på, hvorfor det ikke kunne lade sig gøre.
Medarbejderen, (C) jeg talte med, virkede ude af stand til at tænke selv eller bruge bare en smule logik. Det føltes som at tale med en robot, der bare gentog en tåbelig politik uden at tage situationen i betragtning. Der var ingen vilje til at hjælpe eller finde en løsning, selvom det ikke ville have kostet dem noget.
At en salon vælger at behandle kunder på denne måde er ubegribeligt, og det er bestemt ikke et sted, jeg vil anbefale. Hvis du forventer bare en smule fleksibilitet eller kundeservice, så gå et andet sted.
Derudover virker der til at være alvorlige problemer med arbejdsforholdene for de ansatte. Jeg har bemærket, at flere af de ansatte kommer fra Ukraine, og jeg er meget bekymret for, at de bliver udnyttet. Dårlige arbejdsforhold og lav løn virker som et stort problem, som bør undersøges nærmere. Det er simpelthen uacceptabelt.
Samlet set er dette et sted med dårlige organisatoriske forhold, og det er helt klart, at der mangler grundlæggende respekt for både kunder og ansatte. Jeg kan ikke anbefale denne salon til nogen og håber, at myndighederne kigger nærmere på forholdene her.
Jeg giver Mikela hos Statement i…
Jeg giver Mikela hos Statement i Hellerup mine varmeste anbefaling. Super dygtig, professionel, meget service minded og sympatisk 😁 det er altid en fornøjelse at få lavet negle hos Mikela 🌟🌟
Best time at the month
Karolina at Statement Copenhagen is an absolute gem! Her attention to detail, precision, and creativity make every appointment a five-star experience. Whether I come in for a simple manicure or a more intricate design, she always exceeds my expectations. My nails not only look stunning but also last beautifully.
Beyond her talent, Karolina is warm, professional, and truly cares about her clients. The atmosphere at Statement Copenhagen is always welcoming, making it the perfect place to relax and get pampered.
If you’re looking for a top-tier nail tech who delivers flawless results every time, I highly recommend Karolina at Statement Copenhagen!
Mikela I waterfront giver alene de 5 stjerner
Havde det ikke været for Mikela havde salonen ikke fået det 5 stjerner. Hun har en højt niveau og er yderst behagelig.
Booker aldrig hos andre.
5 stjerner til Statement på Trianglen og til dygtige Bianca!
5 stjerner til Statement på Trianglen!
Jeg kan ikke anbefale Statement på Trianglen nok! Bianca er en utrolig dygtig og professionel negletekniker, og jeg kører gerne 45 minutter fra Greve for at få lavet mine negle her – det er simpelthen den bedste kvalitet, jeg har oplevet.
Servicen er helt i top, og man føler sig altid velkommen af de søde og venlige piger i salonen. Bianca har en fantastisk sans for detaljer og sørger altid for, at neglene bliver præcis, som man ønsker – holdbare, smukke og perfekt udført.
Hvis du leder efter en salon, hvor kvalitet og service går hånd i hånd, så er Statement på Trianglen stedet! Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Victoria (at Illum) is the best
Victoria (at Illum) is the best! Not only is she a top-notch manicurist, but she is also just a sweet and warm-hearted person and a delight to chat with. She's always ready if I have a new manicure idea and she always remembers my preferences, which makes every appointment a true joy!
Jeg kommer regelmæssigt hos statement…
Jeg kommer regelmæssigt hos statement copenhagen ved Amager strand. De har fantastisk service, og er allesammen meget venlige og imødekommende. Jeg har deres abonnement til manicure 2 gange om måneden, kommer ved Sannie og hun gør det perfekt hver gang. De få gange det ikke lige har kunne passe med en tid hos hende, har jeg også fået fantastisk service og resultat hos de andre.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.