Dyrt og ikke størrelsessvarende. For det første betalte jeg 49 kr. i fragt for at få det tilsendt. Varene passede ikke, så måtte igen bruge 49 kr. på at sende retur. Dernæst ser jeg nu, at jeg v... Näytä lisää

100% god service hele vejen igennem! Maria brugte ekstra energi på at kontakte og informere mig, da hun var i tvivl, om jeg modtog mailsene fra dem (pga fejl i mit mail system). Senere kontaktede hun... Näytä lisää

Bestilte 2 varer, modtog kun den ene - men må rose den hurtige levering, som var dag til dag. Dog er det noget træls at man stadig mangler den ene vare 2 uger efter man bestilte. Har været i kontak... Näytä lisää

Bestilte fredag eftermiddag kl 15.47 en spand equi mobility til min pony og 15.59 modtog jeg track on trace nr og kunne hente det allerede lørdag formiddag på posthuset.! Det er bestemt ikke sidste... Näytä lisää

1. Ratsastuspalvelu
  2. Satulanvalmistus
  3. Hevostarvikeliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Spar penge på rideudstyr.Netbutik med hesteudstyr til pony og hest.Forhandler af Horseware rideudstyr og dækkener Rambo, Rhino, Amigo. Køb i rideudstyrsbutik eller on-line hos stald-direkte.dk.

2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,9

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oplevelsen af at handle fra…

Oplevelsen af at handle fra Stald-direkte var en mega god oplevelse. Jeg fik en ordre bekræftigelse med det samme, jeg bestilte søndag og modtog min pakke om tirsdagen. Jeg kan anbefale at købe herfra 😊

7. joulukuuta 2021

Jeg synes det er SCAM

Jeg synes det er SCAM. På et billede hvor der stod GUMMITØJLER, var de præcis dem jeg ledte efter, havde meget gummi og var kun gummi på. Da jeg fik tøjlerne var de slet ikke som billedet. Der var ikke noget GUMMI på!! Virkelig SCAM!

27. marraskuuta 2021

Mangler 1 vare

Dog er det noget træls at man stadig mangler den ene vare 2 uger efter man bestilte. Har været i kontakt med kundeservice, som ville sende den pågældende vare - intet hørt siden. 🤔👎

8. maaliskuuta 2021

God service

Bestilt et nyt dækken fredag eftermiddag kl. 14.56 og kunne allerede hente det i pakkeboksen lørdag kl. 11.15
Fantastisk kundeservice - kan varmt anbefaledes varen var helt som forventet.

23. tammikuuta 2021

Super god service og gode tilbud

Super god service og gode tilbud

Jeg havde lagt en bestilling og fik meget hurtigt efter, en mail om at den var ved at blive sendt. Jeg fandt så ud af, at der var en ting mere jeg gerne ville købe. Jeg ringede så til dem og spurgte om jeg ikke kunne få lagt det i samme pakke så jeg ikke skulle betale fragt, og det var helt fint. Jeg fik pakken dagen efter bestilling!
Super søde, hurtige til at svare.
Gode tilbud på hjemmesiden og billige priser på mange ting.

Det eneste man måske kan anfægte, er deres indpakning. Min ordrer var helt intakt, men den var pakket i en sort sæk med tape..

18. maaliskuuta 2019

Alt godt undtagen én enkelt ting!

Alt godt undtagen én enkelt ting!
Eneste forhandler i DK med det jeg skulle bruge på lager i den rigtige str.! Hurtig levering og god kommunikation via mail og SMS...

Men når jeg bestiller for over 1.600kr. forventer jeg at min pakke er indpakket forsvarligt! Varen var pakket i en sort plastiksæk med 2 små stykker tape til at holde den lukket.

11. toukokuuta 2017

Perfekt.!

Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller her fra 👍👍

12. marraskuuta 2016

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili