SpyDK Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig god service, rigtig hurtig svar, hvis man har problemer eller spørgsmål til et produkt, kan varmt anbefales

Saanut 5/5 tähteä

Købte en gps tracker+ 12v oplader, Modtag dagen efter, men oplevede problemer med batteriet, som også kunne have skyldtes forkert opstart, Ringede og snakkede med Jens, som var super flink, Dagen e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Suverænt billige priser OG usædvanligt god og grundig personlig service ved tekniske spørgsmål omkring installation og i brugtagning. Det er i min optik et særsyn sammenlignet med store fysiske butikk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meget fin service. Jeg var i kontakt grundet fragt og en lille fejl i levering. Blev fikset meget hurtigt, personligt og tilfredsstillende! Klar anbefaling til serviceniveau. Produkt ser rigtigt... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Turvalaitteiden myynti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Salg af udstyr til aflytning og overvågning

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

23. tammikuuta 2024

Tusinde tak for din anmeldelse :-)

Vi sætter utroligt meget pris på din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for SpyDK.

Hurtig nemt go service

15. tammikuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte og to dage efter havde jeg…

Bestilte og to dage efter havde jeg produktet, som fungerede fint.

15. joulukuuta 2023

1. marraskuuta 2023

Super

22. syyskuuta 2023

Fed oplevelse

Havde problemer med produktet og blev ringet op efter en måske lidt for hurtig og hård anmeldelse.
Flot flot opfølgning af et selskab der tager sine kunder seriøs.

23. syyskuuta 2023

Det var perfekt.

21. syyskuuta 2023

Hurtig levering & fantastisk service

Hurtig levering & fantastisk service. Varen blev sendt som lovet og modtaget dagen efter.

Jeg havde lidt problemer med at få det til at virke, men Jens svarede lynhurtigt i weekenden og guidede mig igennem.

Topklasse kundeservice

5. heinäkuuta 2023

God og hurtig service

18. toukokuuta 2023

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, meget hjælpsomme og venlige.
Hvis forgæves, ringer de altid tilbage. Har fået leveret alle pakke korrekt til tiden.

19. huhtikuuta 2023

Fantastisk

Super hurtig levering og god kundeservice!

19. huhtikuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

STRESS-FREE PURCHASING. The entire online purchase was user friendly and easy to follow. The delivery was also done on time just as promised.

The Company is very reliable and keeps its customers informed about issues. The email interactions give clients the assurance that they are being taken good care of, and this removes any anxiety and relaxes them.

26. maaliskuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig go og hurtig service og deres…

Virkelig go og hurtig service og deres produkter virker præcis som de skal

21. maaliskuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Super service og venlig kontakt.

Super service og venlig kontakt.
Fantastik oplevelse.

12. maaliskuuta 2023

Hurtigt og effektivt

22. helmikuuta 2023

Mathilde

Mathilde var bare den beste....
Tak for en god ski uge. ....

17. helmikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin