Meget fin service hele vejen. Fik opringning mht der kun var 1 stk sf bestilte varer-havde bestilt 2 stk af samme vare. 1 bestilling blev afsendt , og restlevering kom 2 dage senere . God service.

Jeg har handlet flere gange hos Sportspower og er altid blevet behandlet fint, hvorfor jeg er yderst tilfreds. En enkelt gang måtte jeg dog vente lidt længere på min levering, men dette var der en g... Näytä lisää

1. Urheiluvälinekauppa

Stort sortiment indenfor sport og fritid. Sælger både til private som klubber, hold og foreninger mv. Prisgaranti på flere mærker.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Kan varmt anbefale Sportspower

Ringede til Sportspower mandag eftermiddag, med en forhåbning om at vi kunne nå at få et sæt overtrækstrøjer inden onsdag. Pakken blev sendt indenfor en time, og blev modtaget kl 9:09 onsdag morgen (21 min før vores arrangement).
Kan varmt anbefale Sportspower.

7. heinäkuuta 2025

Service

Virkelig god service, varen kom meget hurtigt.

10. maaliskuuta 2025
Sportspower-logo

Vastaus yritykseltä Sportspower

Hej.
Tak for din anmeldelse. Den er vi rigtigt glade for :-)

Meget fin service hele vejen.

Meget fin service hele vejen.
God service.

22. joulukuuta 2023

Dårlig service

Respekt!

Efter at have sendt en mail, ringede de tilbage og de undskyldte meget. De var ramt af ferie, og var underbemandet på telefonen. Jeg havde bestilt nogle golfbolde jeg skulle bruge da der var seriøst lavvande. De blev sendt med det samme med quickpost og jeg havde dem dagen efter.
Så fuld respekt og en ændring til en god rating herfra.

"Dårlig service
Flere ugers vente tid på forsendelse af vare. Umuligt at komme i kontakt med gennem det opgivne nummer på hjemmesiden, det er ude af drift. Har googlet mig frem til et par andre nummer hvor der heller ingen svar er.

Kan ikke anbefale denne butik, medmindre man har en super lang tålmodighed, desværre."

1. elokuuta 2017

dårlig service

Dårlig service.. ventede 3 uger på min levering. Kunne ikke komme i kontakt med dem hverken telefonisk, på mail eller over facebook. De reagerede først da jeg tog kontakt til paypal. Dårlig stil.

3. heinäkuuta 2014

Perfekt hver gang

En enkelt gang måtte jeg dog vente lidt længere på min levering, men dette var der en god forklaring på.

23. toukokuuta 2014

Handler ikke der igen ....

Har ventet over en mdr på at få leveret .... pengene er for længst trukket på min konto ... har skrevet til dem og INTET hørt .... simpelthen for dårligt .... hvorfor behandler man kunder på den måde ??

22. toukokuuta 2014

produkt levede ikke op til forventningerne, samt længere leveringstid end lovet.

Jeg kan ikke anbefale nogen at benytte sportspower.dk, da service niveauet falder draktisk efter at de har modtaget pengene for produktet. jeg følte at jeg havde knap 4000 kr. ude og svømme i godt 6 uger, selvom jeg var lovet levering inden for 10 dage.

Nedenstående er min reklamations mail til sportspower.dk, som stadig ikke er blevet besvaret over 14 dage efter den er blevet sendt. tidligere blev mails besvaret i løbet af få timer, max en dag.

Hej ...
Jeg har nu modtaget tøjet og jeg må desværre indrømme at jeg er skuffet over forløbet og ikke mindst produktet.

Ifølge jeres faktura ville der gå 8 - 10 dage fra betaling, til jeg ville modtage tøjet. Der gik dog næsten 1 ½ måned. Samtidig skulle jeg selv kontakte dig/jer af flere omgange, for at finde ud af hvornår jeg ville modtage tøjet, samt årsagen til at det tog længere tid end forventet (rubin logoet). Det havde været dejligt som kunde at I havde været på forkant og informeret om den forsinkede leveringstid, således jeg ikke skulle gå og føle at jeg havde ca. 3500 kr. ude og svømme.

Her skal du dog have ros, for at svare hurtigt tilbage på mine mails.

Så til tøjet, som desværre er det der skuffer mig mest, af følgende grunde:

- jeg havde bedt om udelukkende kortærmede trøjer, der har jeg fået en enkelt langærmet ind imellem.
- trykkene på trøjerne er krøllede og ser ud som de har været i en tørretumbler, jeg tror, dog uden at vide det, at det er fordi at trøjerne ikke er glattet ordentligt ud inden de er blevet trykt.
- to til tre trøjer, ser det ud som om der er rest lim på maven/brystet.
- to til tre trøjer (ikke samme som ovenstående) ses der kuglepens lignede mærker på mave/bryst.
- rubin trykket er meget falmet. Jeg er klar over at vi blev enige om, at det skulle være en anden type tryk pga. de mange farver. Ifgl. dig ville man ikke kunne se forskel på om det var den ene eller andet type tryk. Jeg synes det er tydeligt, da farverne ikke er klare overhovedet, som de er i rubin logoet.
-gear husets logo, var bestilt som 3-farvet (sort, hvid og grøn) Her er det tydeligt, at I har lavet et to farvet logo (hvid og sort) og der efter har skåret det stykke ud i logoet, der skulle være grønt, der vores trøjer er grønne. Det gør dog til ekstra stort problem, når målmandstrøjen er blå.

Således er begge vores sponsors logoer ødelagt, hvilket de forståeligt nok ikke er tilfredse med.

Jeg havde en rigtig positiv fornemmelse af jeres firma, da jeg først kontaktede jer. Det var god og professionel rådgivning. Men jeg er meget beklageligt endt op med et produkt, som ikke lever op til forventningerne.

Jeg ville sagtens ha' kunnet leve med den længere leveringstid, samt det at jeg selv skulle spørge ind til, hvornår jeg ville modtage tøjet, såfremt jeg så havde modtaget et slutprodukt, som jeg var tilfreds med.

Skuffelsen er stor og jeg har egentlig allermest lyst til at levere tøjet tilbage og få vores penge retur og starte forfra et nyt sted. Men som du ved, står jeg og skal bruge tøjet nu og kan derfor ikke nå at få noget nyt leveret. Så da vi er nødsaget til at bruge tøjet som det er, finder jeg det rimeligt at modtage en kompensation pga. ovenstående punkter.

Jeg har selvfølgelig billeder af ovenstående klagepunkter, hvis du ønsker disse. Jeg er dog sikker på, at I godt ved, hvad det er I har sendt ud af døren og heller ikke selv kan være tilfreds med dette.

Jeg håber at du/I tager denne mail til efterretning, således at jeres fremtidige kunder ikke får samme oplevelse.

Jeg ser frem til at høre fra dig snarest.

Med venlig hilsen
Nick Rubin

22. toukokuuta 2014

De vil jo ikke have kunder!

Jeg har flere gange tidligere forsøgt at handle med sportspower.dk, men hver gang har de stoppet med at svare på mine mails. I starten har de altid virket venlige og interesserede, men (og det her er noget jeg selv tror) når det så går op for dem, at der er tale om en meget lille ordre, så stopper de ganske enkelt med at skrive tilbage. Kun en gang har jeg haft en nogenlunde succesfuld handel med dem, men det er flere år siden.

2. toukokuuta 2014

Pengene hævet, men ingen varer modtaget

Simpelthen ikke i orden, at hæve penge for en vare, som ikke leveres, og som tilsyneladende heller aldrig vil blive leveret - meget skidt forretningsetik.
Nu kan Paypal, så få lov til at inddrive pengene.
-----
Efterspil; krav via Paypal hjalp - varen nu modtaget over en måned efter pengene blev hævet.

7. maaliskuuta 2014

Min mening om sportspower

Jeg valgte at handle med sportspower og jeg fortryder intet, det har været helt igennem professionelt, de har ikke lavet fejl på nogen måde. Jeg skulle bestille et spillersæt til fodbold stævner og de opfyldte mine krav perfekt. Efter vi havde fået aftalen på plads og jeg betalte pengene gik der under en uge og jeg fik mine trøjer. Og de var virkelig perfekte, vi er alle sammen skide glade for dem, vil helt klart købe ved sportspower igen, da de er helt igennem professionelle. Køb ved sportspower

16. helmikuuta 2014

Ingen varer og dårig service

HOLD DIG LANGT VÆK FRA SPORTSPOWER - DE ER KUN UDE PÅ AT SNYDE DIG!

Jeg bestilte varer for et meget beskedent beløb hos Sportspower den 29. december 2013. Beløbet blev trukket fra min konto den 2. januar 2014.

Sportspower skriver på deres hjemmeside, at de generelt afsender varen indenfor 2 hverdage efter betalingen er modtaget. Da jeg endnu ikke havde modtaget min bestilling den 12. januar, sendte jeg en e-mail til virksomheden, hvor jeg spurgte, om min bestilling var på vej.

Jeg fik ikke svar på min mail (end ikke at mailen var modtaget), hvorfor jeg den 16. januar sendte en besked til Sportspower via deres hjemmeside.

Da jeg stadig hverken modtog noget eller hørte fra Sportspower, ringede jeg en uges tid efter til Sportspower, for at høre hvor mine varer blev af. Her fik jeg at vide, at da jeg bestilte varerne omkring årsskiftet, skulle jeg forvente længere leveringstid, samt at de endnu ikke havde modtaget varerne fra deres leverandør. Han lovede mig, at jeg ville modtage varerne indenfor en uge. Jeg gjorde ham opmærksom på, at jeg ikke havde fået svar på mine mails, hvorefter han svarede: "du er da godt nok også uheldig". Han gjorde i øvrigt meget ud af at understrege, at det jo godt nok drejede sig om et meget beskedent beløb.

Da jeg stadig ikke havde modtaget mine varer i den forløbne uge, ringede jeg den 31. januar til Sportspower. Da han finder ud af, hvilken ordrer det drejer sig om, skynder han sig at spørge, om han ikke bare skal overføre pengene til mig - hvilket jeg takker ja til. Han lover at sætte det i gang med det samme. Han udøver i øvrigt en meget dårlig service.

Jeg modtager ingen penge, hvorfor jeg flere gange forsøger at ringe til Sportspower, fordelt over et par dage, men telefonen bliver ikke taget. Jeg beder derfor min kæreste om at ringe, hvor opkaldet straks bliver besvaret. Sportspower vil altså ikke tale med mig! Min kæreste får at vide, at pengene nok skal blive overført, men at de ikke kan love, hvornår det kommer til at ske. Der bliver igen gjort opmærksom på, at det jo ikke drejer sig om særlig mange penge.

ALDRIG har jeg været ude for så dårlig en service! Jeg tvivler i øvrigt på, at de har tænkt sig at give pengene tilbage.. Men jeg giver ikke op - uanset at det er et alt for stort besvær sammenlignet med det beskedne beløb.

Jeg kan derfor kun fraråde, at handle med Sportspower..

11. helmikuuta 2014