Över 1 vecka för att få sin beställning. Att dom dessutom inte svarar i telefonen, eller på mejlen gör inte saken bättre. Tyvärr sista gången jag beställde härifrån.
Yritys on vastannut
Förstår inte allt negativt .. Jag har bara positivt att säga om Sportkost. Har börjat beställa där och gjort en 6-7 beställningar hittills. Allt har kommit fram inom 2 dagar. 1 gång gick int... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Förstår inte alls vad alla menar om att leveransen ska vara seg, kasst och oseriöst företag osvosv.. Priserna när jag handlade var ruskigt bra, riktigt bra erbjudanden som slår dom flesta. Bes... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Handla kosttillskott online snabbt, smidigt & enkelt hos Sportkost.se. Vi har ett stort, prisvärt och kvalitativt sortiment av allt inom kosttillskott, hälsokost & näringstillskott. Sportkost är till för dig som vill ha det senaste och bästa inom kosttillskott. Vi har det du söker, oavsett om du vill gå ner i vikt, gå upp i vikt och/eller bygga muskler.
Rapsgatan 4, 45233, Strömstad, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Beställde 25 Juli vid 15:40.
Instabox tog emot paketet 26 Juli.
Sen blev det helg och paketet var framme måndagen den 29 Juli.
Men ruskigt snabb leverans, bra priser och allt såg bra ut i paketet, bra paketerat.

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Snabba leveranser och produkter till bra priser!

Snabb leverans! Bra priser och bra kvalite på produkterna 👏

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Jag har faktiskt bara positiv upplevelse med sportkost första gången jag beställde fick jag även med en liten överraskning i boxen med bars :) Så för några dagar sen gjorde jag min andra beställning här ifrån. Och kommer va en trogen kund sålänge deras priser är såpass bra mot konkurenterna.

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Bra produkter , mycket att välja på... Schyssta priser , jämfört med många,och snabb återkoppling fr kundtjänsten ifall man vill lägga till något eller beställt fel 👍

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Super bra kundservice, snabb och bra leverans.
Bra och säker packning av varorna.
Har absolut ingen negativ feedback att ge !

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Kan inget annat än att älska Sportkost. Alltid bra utbud och bra priser, och det är omöjligt att vara billigast på allt, men genom att samla alla de bästa energidrickorna (för det är det jag köper därifrån haha) och speciellt deras mixflak (galet unikt och riktigt bra service) så tjänar jag ändå i längden på det, sen att det är dunder kundtjänst och bra erbjudande och rabatter för återkommande kunder är bara en bonus.

Bara positivt
Bra priser och väldigt snabb leverans 👍🏼

Alltid snabb leverans 🚚
Gillar deras produkter.
Rekommenderas.

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Snabb leverans på varorna och bra priser på dem! Kommer fortsätta beställa här ifrån!

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Snabbt leverans och fullt professionell hjälp, med skadat paket, allt löste sig på en dag, och fick inte betala nånting för den skadade varan. Varm rekommenderar, kommer absolut handla oftare från dem.

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Worst experience ever. From the fact that the order is delayed multiple times. To the shipment not being sent to the nearest port. Absolutely ridiculous save your time and money and shop somewhere else.

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Beställde här ifrån, det står 1-3 dagar så ska varan vara framme det har snart gått en vecka och inget har hänt? Vad är detta för dålig företag? Ska man ha företag ska se till att man gör kunderna nöjda? Och när ska min vara komma undrar jag?

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Har samma upplevelse som övriga. Leveranstiden håller absolut INTE, inga svar från kundtjänst. Min order har ännu inte skickats från lagret. Hade jag vetat detta innan hade jag aldrig beställt och kommer troligen inte göra det igen. Sämst!!

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Absolut inte 1-3 dagars leveranstid… 1-3 veckor stämmer bättre.

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Värdelöst företag som marknadsför sig med snabba leveranser! 1-3 dagar på lagervaror som beställs före kl 12... Stämmer INTE ALLS!!
Mina varor som finns i lager är inte skickade efter fyra vardagar..
Första och enda gången jag beställde från dom.. 👎🖕

Vastaus yritykseltä Sportkost.se
Fick fel varor sen när jag försöker kontakta dem får inget svar
Beställde ett flak nocco från deras webbutik. Nästan alla burkar vi fick när leveransen kom såg ut att vara tappade eller skadade på något sätt. Verkar vara väldigt ovarsam hantering på deras sida.