Över 1 vecka för att få sin beställning. Att dom dessutom inte svarar i telefonen, eller på mejlen gör inte saken bättre. Tyvärr sista gången jag beställde härifrån.
Yritys on vastannut
Förstår inte allt negativt .. Jag har bara positivt att säga om Sportkost. Har börjat beställa där och gjort en 6-7 beställningar hittills. Allt har kommit fram inom 2 dagar. 1 gång gick int... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Förstår inte alls vad alla menar om att leveransen ska vara seg, kasst och oseriöst företag osvosv.. Priserna när jag handlade var ruskigt bra, riktigt bra erbjudanden som slår dom flesta. Bes... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kan inget annat än att älska Sportkost. Alltid bra utbud och bra priser, och det är omöjligt att vara billigast på allt, men genom att samla alla de bästa energidrickorna (för det är det jag köper där... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Handla kosttillskott online snabbt, smidigt & enkelt hos Sportkost.se. Vi har ett stort, prisvärt och kvalitativt sortiment av allt inom kosttillskott, hälsokost & näringstillskott. Sportkost är till för dig som vill ha det senaste och bästa inom kosttillskott. Vi har det du söker, oavsett om du vill gå ner i vikt, gå upp i vikt och/eller bygga muskler.
Rapsgatan 4, 45233, Strömstad, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Helnöjd, bra produkter, bra priser och leveranstiden mycket snabb! Kommer handla här fler gånger!
Snabb leverans! Hade min vara i handen dagen efter jag lagt beställningen. Allt var i sin ordning och dessutom fick jag med par varuprover. Nöjd och kan tänka mig att handla här igen
Bra webshop med snabb och korrekt leverans. Dessutom bra produkter!
Bra support, som svarar snabbt, uppskattas.
Snabba leveranser.
Bra utbud och snabb leverans! Supernöjd!
Vore trevligt om ni utökade sortimentet med hälsokost.
Alltid trevliga och löser problem på bra sätt som alltid gör kunden nöjd
Kom på att jag inte hade vissa varor inför en kommande ny diet. Så skyndade mig att bestämma på fredagen, och efter några minuter så fick jag mail om att det var påväg. Måndagen därpå levererades varorna! Superbra!!
Snabb och bra servicd, bra priser och väldigt bra produkter!
Snabb och smidig leverans. Tog emot min order dagen efter beställning.
Bra erbjudande när jag handlade. Kunde göra bedtällningen enkelt och tog inte lång tid innan jag kunde hämta ut paketet! :)
Handlade F-Block och C-Block. Fick leverans efter ett dygn!
Kunde inte varit enklare.
Snabb leverans.
Bra produkter.
Bra hemsida.
Enkelt och smidigt.
Smidig med snabb leverans, kommer att handla från dem igen!