Fantastisk god og hjælpsom KUNDESERVIS..... Har intet negativt at sige om SPARXPRES, tværtimod fik jeg en rigtig god og meget hjælpsom betjening af en meget sød kvinde i kundeservice, og alt gik sme... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Required a personal loan and Sparxpress was the only one willing to provide financial assistance. As an Expat who has been living in Denmark for a few years, it is difficult to get financial aid whe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vær opmærksom på meget høje månedlige gebyrer på små 99 kr og 12,50 kr. månedligt som ikke er fradragsberettigede som for eksempel renter er. Dette blev jeg ikke gjort opmærksom på da jeg optog lånet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Efter jeg fik beskrevet i bemærkning, at jeg er i større omvæltning, gik det problemfrit. MEN - det prøvede jeg at fortælle i telefonen til en unavngiven dame. Hendes mantra var "net ansøgning". De... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sparxpres tilbyder forbrugslån til private kunder. Derudover giver Sparxpres’ finansieringsløsninger private kunder mulighed for delbetaling og kredit i forbindelse med køb af varer hos de danske webshops og forretninger, vi samarbejder med. Vores finansieringsløsninger er baseret på digitale løsninger, men vi tror vi på, at den personlige relation og service til både vores privatkunder og partnere er afgørende for et godt og udbytterigt samarbejde.
Adelgade 8, 7800, Skive, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Elendig service og uforståelig procedure ved lån
Ved varekøb i en butik
Ville vide hvad min
El afgift var
Afbryd lånet og betalte kontant
Tak for svaret fra kundeservice
Problemet er at Finanstilsynets vejledning er en intern dansk vejledning (ikke eu krav) der er flere banker der har gjort indsigelse mod vejledningen ligesom diverse advokater mener vejledningen bør revurderes
Så alt ialt er det en tåbelig vejledning som forhindrer en smidig forretningsgang.den bør ændres hurtigt

Vastaus yritykseltä Sparxpres
Da vi stod i en desperat situation, at skulle flytte i seniorbolig, samme dag vi modtog huslejekontrakt, havde vi brug for hjælp til flytning og dobbelt husleje.
Henvendelse til Sparxpress var negativ!
Det føles som et slag i ansigtet, at blive bombarderet med lånereklamer!

Vastaus yritykseltä Sparxpres
Jeg var ovenud tilfreds med den service jeg fik. De ringede til mig på en lørdag, da deres mail var endt i uønsket mail, og jeg derfor ikke havde set den. Stor ros herfra.

Hurtig og nemt
Klar besked
Blev ringet op af medarbejder, 2 min. Efter ansøgning.
Og pengene blev overført til. Butik 2 dg. Efter aftale var indgået, og jeg kunne uden problemer afhente min vare.

Vastaus yritykseltä Sparxpres
Når jeg søger om lån via deres samarbejdspartnere får jeg ofte tilbud fra dem med lån, til trods for at min økonomi ikke fejler noget, og jeg kun har er et billån, som er blevet betalt troligt siden det er optaget og med et rådighedsbeløb på 10xxx kr/m. vil jeg da mene at det er en fornuftig økonomi.
Men enten trækker de tilbudet tilbage eller afviser, efter de har fået samtlige oplysninger, som stemmer overens med det der er skrevet, og deres egen beregning siger også 10xxx kr/m. men de kan ikke fortælle hvorfor, umiddelbart kan det være en misforståelse eller en fejl, who knows, hvis så, har jeg ikke en chance for at rette op på misforståelsen/fejlen, fordi jeg ikke kan få at vide hvad der er galt, så hvilket ikke giver nogen mening, så de kan rende og hoppe.
Jeg anbefaler ikke at benytte sparxpres.dk tildels er deres renter og gebyre for høje og deres “Ordentlige løsninger
Med Sparxpres' løsninger undgår du at blive bundet på hænder og fødder. Vi låner dig nemlig kun penge, hvis du har råd, og lånet ikke går på kompromis din økonomiske balance.”
Og
“Vores finansieringsløsninger er baseret på digitale løsninger, men vi tror på, at den personlige relation og service til både vores privatkunder og partnere er afgørende for et godt og udbytterigt samarbejde. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores kundechefer og supportmedarbejdere er tilgængelige inden for åbningstider, der er tilpasset detailhandlen.” er lige til at, undskyld udtrykket, lige til at lukke op og skide i!”

Vastaus yritykseltä Sparxpres
Burde have haft nul stjerner, man bliver ikke behandlet som selvstændigt individ som kvinde, men skal bede sin mand om at skrive under på ansøgningen, ellers forlanger de, at du selv kan afholde hele husstandens samlede udgifter inkl udgifter, der udelukkende vedrører manden, jeg er nærmest i chok. Dette på trods af, at jeg har kunnet fremvise en sund økonomi på egne konti, dog kan jeg selvfølgelig ikke alene afholde samtlige fælles og manden mands udgifter med min egen indtægt. Synes det var en mærkelig behandling at få i 2024, jeg endte med at hæve pengene kontant i stedet. Sparxpress havde også set min egen opsparing, men heller ikke det, var nok for dem.

Vastaus yritykseltä Sparxpres
Er der nogen hos SparXpres, der IKKE kan lide ordet "om", siden det spares væk i "tilbudsmailen" om at låne op til 250.000,- "på lige hvad du vil"...??? Læs dog korrektur, inden I sender dem ud...??!!!

Vastaus yritykseltä Sparxpres
Begge i hustanden har givet skattesamtykke og alle oplysninger er afgivet. Sparxpres' system kører i ring og bliver ved med, at forlange nyt samtykke til skat og bank for til sidst, at afvise.
Bemærk at den ene stjerne skyldes dårlig og ikke virksomheden. Lånet blev bevilget, men kun efter en meget omstændig proces.

Vastaus yritykseltä Sparxpres
Det er meget nemt og sikket og hurtig ..hjælpsomt

Vastaus yritykseltä Sparxpres
very good and trusted service.

Vastaus yritykseltä Sparxpres
Tak for godt samarbejde , jeg er glad for jeres hjælp 🌹🌹🌹🌹🌹

Vastaus yritykseltä Sparxpres
Jeg har et billån i Sparxpres og har aldrig nogen form for problemer.

Vastaus yritykseltä Sparxpres
God og hurtig ekspedition, ingen problemer.

Vastaus yritykseltä Sparxpres
En hurtig arbejdende bank, ikke så mange dikkedarer, her kunne andre banker lære noget.
Mvh. Søren

Vastaus yritykseltä Sparxpres
Helt sikkert jeg fortsætter min samarbejde

Vastaus yritykseltä Sparxpres
Ubehøvlet kundeservice ved første opkald.
Jeg bliver efterfølgende ringet op, og får en rigtig god dialog omkring min tidligere oplevelse.
Herefter er min dårlige oplevelse vendt til en positiv oplevelse, da jeg bliver taget hånd om og hørt af medarbejderen. Sublim kundeservice, og SparXpres endte med en ny glad kunde, fremfor en sur anmeldelse på trustpilot.

Vastaus yritykseltä Sparxpres
For høje gebyrer. Er månedsgebyr på 109 kr. plus betalingsservice gebyr på 13,5 kr. Er lidt for meget ekstra at betale ekstra hver måned. Når nu det kunne bruges på selve gælden.....ellers har jeg ikke noget at klage over....

Vastaus yritykseltä Sparxpres
Hurtig og effektiv betjening.. føler sig i gode hænder. I gør det godt :o)

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.