Desværre en rigtig dårlig oplevelse, og en kundeservice som ikke kan tales med. De har rengjort vinduerne på den forkerte adresse, og har faktisk tilstået det under min telefonopkald, men bliver ve... Näytä lisää
Skod firma. Var og vaske vinduer udvendigt hos dem der bor oven over os. Beskidt vand løber ned over vores vinduer. Tager fat på vinduespudsere, der kun taler engelsk og henviser til hans boss. Skreve... Näytä lisää
Jeg vil efter det første år som fast kunde ved Spar 2 Vinduespolering give dem mine bedste anbefalinger. Deres arbejde bliver altid udført efter aftale og med et godt resultat hver gang. Når der er... Näytä lisää
De forstår ikke et nej tak til et tilbud. Har afvist deres tilbud og derefter sender de en mand ud på vores adresse, som pudser vinduerne uden accept eller godkendelse fra vores side. Magen til amatø... Näytä lisää
Virksomheden Spar2 Vinduespolering har fokus på kvalitetsbevidst vinduespuds samt afrensningsopgaver hvor vi dækker hele Jylland samt på Fyn. Vi udfører alle former for vinduespolering, både ude og indendørs med både traditionelle og moderne teknikker. Da facaderens også udgør en stor del af vores kompetencer råder vi over avancerede maskiner og kompetente medarbejdere indenfor dette felt. Vi afrenser alle typer facader for snavs, alger, graffiti m.m. til kundernes store tilfredshed. vores medarbejdere er omfattet af gældende overenskomst på området.
Fyrmestervænget 11, 6710, Esbjerg V, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Vinduerne er fint vasket, men dør og vindue i garagen, som er med i aftalen, er ikke vasket.
Kommer i og gør det?
Fantastisk service! Vi stak hovedet ud af vinduet, da vinduespudseren var igang, og han tog vores vinduer med det samme. Tak!
Sender regning for arbejde de ikke har lavet. Tog dem i at sende regning uden at nogen havde været ude ved os og er siden kommet til at tænke tilbage på at det er sket før hvor jeg er kommet hjem, havde fået regning men studset over at vinduerne ikke så rengjorte ud, havde travlt så tænkte ikke mere over det. Gangen efter skete det igen, men denne gang var jeg så helt sikker på at der ikke havde været nogen ude, havde også beviser på det så de kunne ikke rigtig sige noget til det. Hvis i bruger dem så bliver i nødtil at kontrollerer dem.Er selv stoppet med at bruge dem da jeg synes det er ubehageligt.
Vi havde besøg af Spar 2 for at rengøre vores vinduer, som så mange gange tidligere.
Denne gang var dog en rigtig skidt oplevelse. Vi modtager en faktura på dagen hvor de har været forbi, som jeg betaler med det samme. Da jeg kommer hjem opdager jeg dog, at der er 6-7 større ridser fordelt på to ruder, ridserne er større end en femmer.
Jeg kontakter dem med det samme, hvor jeg meget kortfattet bliver afvist af den kvindelige medejer. Den mandlige medejer kontakter mig og afviser at det er deres skyld, da deres børster er bløde.
Jeg forklarer ham at der må have siddet noget på børsten, men han afviser og det sidste jeg hørte fra ham var, at han ser sagen som lukket.
Manden er troppet op på min adresse uanmeldt to gange for at kigge på skaderne, en gang var jeg hjemme, den anden gang gik han bare ind uden varsel. Nu løber han fra sit ansvar.
Mine vinduer blev vasket på få minutter og resultatet var der efter. Stribede af kalk eftersom de var meget våde og vandet løb af dem bagefter. Ikke just polering i min optik

Vastaus yritykseltä Spar-2
Deres arbejde bliver altid udført efter aftale og med et godt resultat hver gang. Når der er brug for ekstra pudsning udover fast aftale, finder Spar 2 altid en løsning, som passer mig som kunde.
Har nu kørt med Spar-2 i et halvårs tid og jeg er rigtig godt tilfreds. De kommer en gang hver måned og der er ikke noget at sætte en finger på.
Er skiftet fra en billigere vinduespudser og kan kun sige, at de sidste småpenge er givet godt ud.
Vi har haft Spar-2 en gang til vinduespudsning. Hele forløb var dårlig.
1. Tilbud var meget upræcis og hvor vi har bed om forklaring kunne de ikke huske at de har kigget på huset. Så kom de en anden gang for at gør det rigtig. Hvert gang holt de det hemmeligt (trods aftale at vi bliver kontaktet telefonisk inden besøg)
2. Vinduespolerer fik ikke at vide hvilken vinduer han skulle pudse. (heldigvis kom han mens vi forlad huset)
3. Resultat var mangelfuld.
4. Regning kom hurtig men var 18 Kroner dyrer end tilbud.
5. 3 måneder efter første og eneste besøg fik vi en regning for en angivelig pudsning 4 måneder siden!?!
Selvfølgelig betalte vi ikke og fik fra den "venlig" dame fra Spar-2 at vide:
"Vi sender ikke faktura ud medmindre vi har pudset. Og vi pudser ikke medmindre der er bestilt. Men ok jeg tilbage fører faktura..."
Desværre har jeg ikke tidl. kigget på Trustpilot. Det ser ud om falske regninger er rutine hos Spar-2 ellers har de slet ikke styr på hvad de laver.
Første gang de var på besøg var vinduerne stribede og mangelfuldt pudsede. Dette lavede de så om uden beregning. Nu har de været på besøg igen, og denne gang undlod man at pudse vinduerne på første sal. Det går simpelthen for stærkt når arbejdet skal udføres... Men girokortet det kommer skam til tiden... Er færdig med dem.
Jeg har haft Spar-2 til at pudse mine vinduer, som jeg ikke selv har mulighed for at pudse, da jeg er bosiddende på 3 sal.
For nogle måneder siden, observerede jeg en MEGET stor fugleklat ( ca 2x15 cm) på det ene vindue - og blev derfor MEGET overrasket og ret sur, da jeg fandt et girokort fra Spar-2 i min postkasse - de havde åbenbart været her!?!?!
Da jeg var syg, og ikke fik skrevet inden de 2 dage, man har til at klage over udført arbejde, valgte jeg at betale regningen, selvom jeg bestemt ikke havde fået den vare, jeg nu betalte for.
Skrev efterfølgende en mail til firmaet, og fik en lidt underlig og fåmælt mail tilbage, at nej, det var da naturligvis ikke okay, og jeg kunne så nok godt regne med, at jeg ikke skulle betale for næste pudsning.
Nu har han så været her igen - ham 'vinduespudseren'.
Og min fine, aflange og ikketilatoverse-fugleklat sidder stadig nok så nydeligt på mit vindue.
Og ligesåvel fandt jeg et girokort i min postkasse. Med det sædvanlige beløb påtrykt.
I kan saftsusme tro nej - jeg er godt nok et tolerant og relativt rummeligt menneske - men ingen tager mig bagi mere end een gang.
Så denne regning bliver IKKE betalt, da jeg ENDNU engang IKKE har fået den vare, jeg både har bestilt og forventet.
Så - hvis i har tænkt jer at få Spar-2 til at pudse jeres vinduer, så vil jeg råde jer til at i får gjort manden klart, at i forventer de ikke bare bliver 'pudset' (løst løbet over), men også rengjort!