Spar-2 Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,3

Desværre en rigtig dårlig oplevelse, og en kundeservice som ikke kan tales med. De har rengjort vinduerne på den forkerte adresse, og har faktisk tilstået det under min telefonopkald, men bliver ve... Näytä lisää

Skod firma. Var og vaske vinduer udvendigt hos dem der bor oven over os. Beskidt vand løber ned over vores vinduer. Tager fat på vinduespudsere, der kun taler engelsk og henviser til hans boss. Skreve... Näytä lisää

Jeg vil efter det første år som fast kunde ved Spar 2 Vinduespolering give dem mine bedste anbefalinger. Deres arbejde bliver altid udført efter aftale og med et godt resultat hver gang. Når der er... Näytä lisää

De forstår ikke et nej tak til et tilbud. Har afvist deres tilbud og derefter sender de en mand ud på vores adresse, som pudser vinduerne uden accept eller godkendelse fra vores side. Magen til amatø... Näytä lisää

1. Siivouspalvelu

Virksomheden Spar2 Vinduespolering har fokus på kvalitetsbevidst vinduespuds samt afrensningsopgaver hvor vi dækker hele Jylland samt på Fyn. Vi udfører alle former for vinduespolering, både ude og indendørs med både traditionelle og moderne teknikker. Da facaderens også udgør en stor del af vores kompetencer råder vi over avancerede maskiner og kompetente medarbejdere indenfor dette felt. Vi afrenser alle typer facader for snavs, alger, graffiti m.m. til kundernes store tilfredshed. vores medarbejdere er omfattet af gældende overenskomst på området.

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det er på tide med en 5-stjernet…

Det er på tide med en 5-stjernet anmeldelse til Spar-2!
Jeg har haft Spar-2 i de seneste par år. Der er god service. Godt personale og ikke mindst en fin kvalitet af vinduespudsningen! Vi kan tydeligt se når de har været forbi.
Jeg har ikke noget at berette om så klart 5 stjerner herfra. Høj kvalitet til god pris.

Stabil og god pris.

Har brugt Spar 2 i nok et års tid.

Har ikke haft brug for at snakke med dem siden vi lavede aftalen.

Deres pris er, så vidt jeg har kunne se inden for marked rammen.

Stabilt firma

Vi har benyttet os af Spar-2 i vores parcelhus i en række år.
Alt omkring udførelse, aftaler og betaling har virket upåklageligt.

Dårlig service

Vi har opgivet at få rene vinduer med Spar2. Det er nærmest umuligt at få kontakt til dem og de holder ikke hvad de lover. Vil ikke anbefale dem til nogen.

12. elokuuta 2024

Spar-2.com svindel

Deres "link" til regler og reglementer på deres opsigelses politikker findes på fakturaen.

Øøøh. I Linket står der så privatlivspolitik...

"
BINDINGSPERIODE: FOR AT KUNNE LEVERE RENE VINDUER PÅ ABONNEMENT TIL EN GOD PRIS, BLIVER VI NØD TIL AT LAVE EN BINDINGSPERIODE. NÅR DU OPSIGER DIT ABONNEMENT ER DU BUNDET TIL 3 POLERINGER – DET BETYDER AT DU TIL EN HVER TID KAN OPSIGE DIT ABONNEMENT, HVOREFTER DU ALTID VIL HAVE 3 VINDUESPOLERING TILBAGE.

AFMELDNING: DU AFMELDER DIT ABONNEMENT VED AT SENDE EN EMAIL
"

Jeg har prøvet at opsige mit abonnement, da firmaet er useriøs og ikke kan overholde deres egne aftaler.
Ikke kun hos mig men også andre jeg kender.

"
Vi kommer naturligvis ikke på adressen, så længe du har bedt os om at blive væk, men der vil naturligvis blive fremsendt en faktura uanset på datoen vi skulle ankomme på
"

Jeg har ikke skrevet under på noget som helst med binding..
Kæft noget svindel

14. elokuuta 2024