Det var første gang jeg bestilte dæk hos Sorte Dæk, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Jeg bestiller dækkene tirsdag ved 11 tiden dagen efter onsdag var alle 4 dæk foran min dør. Det kan ikke gør... Näytä lisää
Betalte for at få skiftet sommerdæk og en sporing, men fik 1.række sæde til flere grin og underholdning, helt gratis! Tak for god og professionel service!
Altid god service hos sortedæk, har brugt dem i flere år altid godt humør selv om de måtte slås med de lavprofil dæk men det virket, kan helt klart anbefales
God tlf./kundeservice og hurtig levering. Bestilte 4 stk. sommerdæk som blev leveret 2 dage efter. Dækkene var helt nye - produktion uge 06/2026 - nuværende uge er 15/2026. Så alt i alt er... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Danmarks mest seriøse leverandør af dæk på nettet, kæmpe udvalg - alle dæk er på lager hvilket giver hurtig levering.
SorteDaek.dk
- Hurtig levering
- Over 97% af dæk bestilt inden kl 12 en hverdag er ude hos kunden næste hverdag
- Gratis fragt
- Alle dæk og fælge er leveret fragtfrit
- Alle dæk på lager
- Dæk vist på vores side er lagervare og derfor klar til afsendelse
Kulbyvej 28, 4270, Høng
- +45 70400102
- info@sortedaek.dk
- www.sortedaek.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Blev leveret dagen efter
Hurtig levering
Super hurtigt levering
Super hurtigt levering, gode priser.
Super professionel
Karsten er superprofessionel, imødekommende og leverer altid et fremragende stykke arbejde – ofte krydret med gode historier.
Jeg kan varmt anbefale ham, uanset om du skal have nye dæk eller have rettet en fælg. Karsten er uden tvivl den rette mand til opgaven.
Altid god
Altid god, faglig og saglig betjening.
Er kommet der igennem en del år, og Har altid fået en perfekt service
Og de matcher også altid andre firmaers priser.
Vi talte om røde bøffer og rødvin
Vi talte om røde bøffer og rødvin, og motorcykler selvfølgelig 😁
Tak for hurtig hjælp
Tak for den hurtige hjælp i dag. Det er nok 4. gang jeg har kommet hos SorteDæk. Hver gang med en rigtig god service. Jeg kører gerne de 15 km. for jeg ved at servicen er i top.
Kresten Berger-Jakobsen
Prisen og levering som lovet
Hurtig levering og montering
Skulle have nyt dæk monteret efter punktering. Hurtig bestilling og monteret dagen efter. Helt perfekt hele vejen.
Bestilling af vinterdæk gik gódt.
Jeg bestilte nogle vinterdæk til levering hos en dæk mekaniker de har på deres hjemmeside og det gik fint. Dækkene kom frem og der var ikke noget at klage over. Fornugtig pris.
Stort udvalg hurtig levering gode priser
Stort udvalg hurtig levering gode priser
Det fungerer godt
Korrekt, og hurtig levering af de bestilte varer. Har handlet dæk hos jer flere gange tidligere, og det fungerer altid.