SorteDæk Arvostelua 3 112

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Det var første gang jeg bestilte dæk hos Sorte Dæk, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Jeg bestiller dækkene tirsdag ved 11 tiden dagen efter onsdag var alle 4 dæk foran min dør. Det kan ikke gør... Näytä lisää

Betalte for at få skiftet sommerdæk og en sporing, men fik 1.række sæde til flere grin og underholdning, helt gratis! Tak for god og professionel service!

Altid god service hos sortedæk, har brugt dem i flere år altid godt humør selv om de måtte slås med de lavprofil dæk men det virket, kan helt klart anbefales

God tlf./kundeservice og hurtig levering. Bestilte 4 stk. sommerdæk som blev leveret 2 dage efter. Dækkene var helt nye - produktion uge 06/2026 - nuværende uge er 15/2026. Så alt i alt er... Näytä lisää

1. Rengasmyymälä
  2. Autotarvikkeet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Danmarks mest seriøse leverandør af dæk på nettet, kæmpe udvalg - alle dæk er på lager hvilket giver hurtig levering.

SorteDaek.dk

Hurtig levering
Over 97% af dæk bestilt inden kl 12 en hverdag er ude hos kunden næste hverdag
Gratis fragt
Alle dæk og fælge er leveret fragtfrit
Alle dæk på lager
Dæk vist på vores side er lagervare og derfor klar til afsendelse

5,0

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

3 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Super professionel

Karsten er superprofessionel, imødekommende og leverer altid et fremragende stykke arbejde – ofte krydret med gode historier.
Jeg kan varmt anbefale ham, uanset om du skal have nye dæk eller have rettet en fælg. Karsten er uden tvivl den rette mand til opgaven.

16. helmikuuta 2026

Altid god

Altid god, faglig og saglig betjening.
Er kommet der igennem en del år, og Har altid fået en perfekt service
Og de matcher også altid andre firmaers priser.

14. helmikuuta 2026

Tak for hurtig hjælp

Tak for den hurtige hjælp i dag. Det er nok 4. gang jeg har kommet hos SorteDæk. Hver gang med en rigtig god service. Jeg kører gerne de 15 km. for jeg ved at servicen er i top.
Kresten Berger-Jakobsen

4. helmikuuta 2026

Bestilling af vinterdæk gik gódt.

Jeg bestilte nogle vinterdæk til levering hos en dæk mekaniker de har på deres hjemmeside og det gik fint. Dækkene kom frem og der var ikke noget at klage over. Fornugtig pris.

20. tammikuuta 2026

Det fungerer godt

Korrekt, og hurtig levering af de bestilte varer. Har handlet dæk hos jer flere gange tidligere, og det fungerer altid.

7. lokakuuta 2025