Dejligt sommerhus med fine værelser. Annekset var hyggeligt. Dejligt med overdækket terrasse så vi kunne sidde i tørvejr og se et lille egern løbe i haven. Skøn natur med fine forslag til vandreture.... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Et fantastisk sted lige ud til vesterhavet - så kan man ikke ønske sig mere - min datter og jeg nød huset og stedet helt vildt - kan kun anbefale Sol og Strand.. Der var alt hvad vi skulle bruge i de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det var et rigtig dejligt og hyggeligt sommerhus i et skønt og yderst familievenligt område. Haven med trampolin, rutchebane, fodboldmål, bålblads og hulegynge var prikken over i'et. Desværre virked... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det er et gammelt hyggeligt hus der er hvad derskal være men huset er mørkt liggestole og tørrestativ er rustne terassen var glat af alger og og har set bedre tider Der var ingen røgalarmer
Yrityksen kirjoittama
Velkommen til Sol og Strand Sol og Strand er et af Danmarks største bureauer inden for feriehusudlejning. Vi blev grundlagt i 1979 i Nordjylland af Margit og Kjeld Andersen, og vi har siden vokset os til en landsdækkende virksomhed med 29 lokale kontorer i Danmarks populæreste ferieområder. Hvert år hjælper vi tusindvis af gæster med at finde det helt rigtige sommerhus blandt mere end 7.000 feriehuse i hele Danmark.
Hos os finder du sommerhuse langs Danmarks smukkeste kyster og i de mest eftertragtede ferieområder – fra Blåvand og Bjerregård i vest til Skagen, Løkken og Blokhus i nord, og videre til Ebeltoft og mange flere destinationer over hele landet.
Ferien er vigtig. Derfor gør vi os umage for at skabe trygge og gode rammer for dit ophold – uanset om det er en sommerferie med familien, en romantisk weekend ved havet eller en aktiv ferie langs kysten.
Vores lokale medarbejdere kender de enkelte ferieområder indgående og er klar til at hjælpe dig før, under og efter jeres ferie. Skulle du få brug for det, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt.
Sol og Strand ejes af Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld Andersen – en erhvervsdrivende fond oprettet i 2019 for at sikre virksomhedens fortsatte danske ejerskab og langsigtede stabilitet. En del af overskuddet fra driften går hvert år til almennyttige og velgørende formål i Danmark.
Vi glæder os til at hjælpe dig med jeres næste ferie i Danmark.
Har du et sommerhus, du ønsker at udleje?
Med mere end 45 års erfaring og et stærkt netværk af lokale kontorer er Sol og Strand en af Danmarks mest betroede samarbejdspartnere for sommerhusejere. Vi tager os af markedsføring, bookinger og al praktisk håndtering – så du kan nyde fordelene ved udlejning uden besværet. Kontakt os endelig, så finder vi den bedste løsning for dig og dit hus.
Yrityksen kirjoittama
Hos Sol og Strand er du altid dækket. Vores tryghedspakke er automatisk inkluderet i alle ophold – helt uden ekstra omkostninger.
Ilsigvej 21, 9492, Blokhus, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Dejligt stort, lyst, rummeligt sommerhus, der er delt i 2 afdelinger, hvor den ene afdeling ikke forstyrrer den anden. Dejligt ude område med legetårn, bålsted og grænseområde. Virkelig skønt sommerhus!

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Dejligt sommerhus, godt indrettet,gode værelser, gode senge, stort køkkenallrum med alt, ligger i skoven, gode gå ture med hunden, dejlig stand i nærheden. Dejligt terrasse med grill og trampolin til børnene.pragtfuld natur og hyggelig i Ebeltoft by

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Skøn ferie i det dejlige Ebeltoft. Stort dejligt sommerhus med plads til 8 personer. Stor indhegnet grund - dejligt når der er hund med. Udsigt til vandet. Stor terrasse med liggestole og en god parasol.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Herlig beliggenhet, velutstyrt hus. Et sted å komme tilbake til.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Het huisje ligt midden in een pittoresk dorpje dat midden in een prachtige omgeving ligt, natuurreservaten, vogels, stilte, breekbaar licht vd zon met een prachtige bloementuin vol bijen, hommels, vlinders en een kerkklok die slaat, verder stillte, geen gehyper.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Dejligt sommerhus med alt hvad man skulle bruge på en god ferie. Skøn beliggenhed på natur grund.
Rengøringen var fin.
Dog havde vi bøvl med nettet og måtte " forstyrres" 3 x på 1 uge. Men det blev klaret af bureauet.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
God information fra sol og strand, angående nøgle udlevering og alt vedrørende opholdet i sommerhuset.
Kan varmt anbefale sol og strand.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Det var dejlig nemt at booke. Der var kodelås på døren, så ingen afhentning af nøgle. Huset fremstod præcis som på billederne. Der var pænt og rent ved ankomst. Afrejse nemt med udtjek via fremsendt link.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Super nemt at booke. Dejligt sted på Rømø, Havneby. Gode swimming pools og så det lækre Vesterhav. Kun 2.5 km til den ene strand og 7.5km til den anden. Havde unger med der råhyggede sig. Fin lejlighed. Så vi kommer tilbage 🌞🌞

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Vi valgte i år at ville leje sommerhus og valgte på grund af dårlige historier Sol & Strand. Det var et godt valg. Godt hus, god beliggenhed. Et lille problem med afløbet fra badet blev løst inden for en time. Vores største og bedste anbefaling af Sol &Strand.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
We hebben dit jaar voor de 4e maal een vakantiewoning geboekt via Sol og Strand. Zowel de informatie over de huisjes als de afspraken m.b.t. te betalen huur, energie, schoonmaak en de verrekening van de borg, top geregeld! Een heel betrouwbare organisatie, die doet wat ze schrijven.
E. Kamminga, Nederland

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Vi lejede et hus på Gertrud Rasksvej 17, Kongsmark, Rømø, i 14 dage sammen med børn, svigerbørn, mormor og to hunde. Selve kundeservicen fra Sol og Strand var rigtig god – de ringede inden opholdet for at høre, om der var noget, de kunne hjælpe med, og under opholdet kom de 3-4 gange for at tjekke poolen. Personalet var søde og hjælpsomme, hvilket vi satte stor pris på.
Huset havde en god størrelse til os alle og lå hyggeligt tæt på skov og strand. Der var også en stor terrasse, men desværre kunne vi ikke rigtig bruge den, da der var myrer overalt. Parasollen var fyldt med alger og svær at slå op og ned, og der manglede ordentlige hynder til udemøblerne. Grillen var heller ikke brugbar.
Indenfor føltes huset meget indelukket og varmt, selv med åbne vinduer og døre. Det var lidt nusset i kanterne, men ikke så slemt, at vi ikke kunne være der. Køle-/fryseskabet havde svært ved at holde temperaturen, ovnen nåede ikke den ønskede temperatur, og kogepladerne var svære at regulere – de var enten tændt eller slukket. Panderne var så slidte, at de ikke kunne bruges. Pool området var slidt, men fungerede okay.
Alt i alt følte vi, at huset var for dyrt i forhold til standen. Vi har tidligere lejet poolhuse i bedre stand til færre penge. Vi kommer ikke til at leje dette hus igen, men vi vil gerne leje gennem Sol og Strand en anden gang, da deres kundeservice var i top.
Samlet vurdering: 2/5 stjerner.
NOTE:Har fået slutopgørelsen, der viser at en forbrug ved 7 personer om sommeren er ca 2100kr om ugen, tør slet ikke tænke på hvordan det vil være om vinteren så!

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
En ualmindelig flink og hjælpsom servicemand hjalp os videre i IT verdenen.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Lekker hytte, lys og stilig. Godt utstyrt kjøkken, fine bad. Stor uteplass med møbler. Men den har kun 6 gode soveplasser, de to på hems fungerer for dårlig.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Veldig profesjonell bedrift. Topp karakter etter 2 bookinger hos dem.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Dejligt sommerhus godt beliggende dejlig strand og natur.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Dejligt hus, tilpas størrelse til 3-4 mennesker, med alt hvad der er nødvendigt.
Central beliggenhed, korte afstande til alt, også lufthavnen, med de små gener det medfører.
Nem ankomst og afrejse.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Rigtig god service og info hele vejen igennem. Vil helt sikkert anbefale Sol og Strand til andre.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.