Dejligt sommerhus med fine værelser. Annekset var hyggeligt. Dejligt med overdækket terrasse så vi kunne sidde i tørvejr og se et lille egern løbe i haven. Skøn natur med fine forslag til vandreture.... Näytä lisää

Et fantastisk sted lige ud til vesterhavet - så kan man ikke ønske sig mere - min datter og jeg nød huset og stedet helt vildt - kan kun anbefale Sol og Strand.. Der var alt hvad vi skulle bruge i de... Näytä lisää
Det var et rigtig dejligt og hyggeligt sommerhus i et skønt og yderst familievenligt område. Haven med trampolin, rutchebane, fodboldmål, bålblads og hulegynge var prikken over i'et. Desværre virked... Näytä lisää
Det er et gammelt hyggeligt hus der er hvad derskal være men huset er mørkt liggestole og tørrestativ er rustne terassen var glat af alger og og har set bedre tider Der var ingen røgalarmer
Velkommen til Sol og Strand Sol og Strand er et af Danmarks største bureauer inden for feriehusudlejning. Vi blev grundlagt i 1979 i Nordjylland af Margit og Kjeld Andersen, og vi har siden vokset os til en landsdækkende virksomhed med 29 lokale kontorer i Danmarks populæreste ferieområder. Hvert år hjælper vi tusindvis af gæster med at finde det helt rigtige sommerhus blandt mere end 7.000 feriehuse i hele Danmark.
Hos os finder du sommerhuse langs Danmarks smukkeste kyster og i de mest eftertragtede ferieområder – fra Blåvand og Bjerregård i vest til Skagen, Løkken og Blokhus i nord, og videre til Ebeltoft og mange flere destinationer over hele landet.
Ferien er vigtig. Derfor gør vi os umage for at skabe trygge og gode rammer for dit ophold – uanset om det er en sommerferie med familien, en romantisk weekend ved havet eller en aktiv ferie langs kysten.
Vores lokale medarbejdere kender de enkelte ferieområder indgående og er klar til at hjælpe dig før, under og efter jeres ferie. Skulle du få brug for det, kan du komme i kontakt med os døgnet rundt.
Sol og Strand ejes af Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld Andersen – en erhvervsdrivende fond oprettet i 2019 for at sikre virksomhedens fortsatte danske ejerskab og langsigtede stabilitet. En del af overskuddet fra driften går hvert år til almennyttige og velgørende formål i Danmark.
Vi glæder os til at hjælpe dig med jeres næste ferie i Danmark.
Har du et sommerhus, du ønsker at udleje?
Med mere end 45 års erfaring og et stærkt netværk af lokale kontorer er Sol og Strand en af Danmarks mest betroede samarbejdspartnere for sommerhusejere. Vi tager os af markedsføring, bookinger og al praktisk håndtering – så du kan nyde fordelene ved udlejning uden besværet. Kontakt os endelig, så finder vi den bedste løsning for dig og dit hus.
Hos Sol og Strand er du altid dækket. Vores tryghedspakke er automatisk inkluderet i alle ophold – helt uden ekstra omkostninger.
Ilsigvej 21, 9492, Blokhus, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
for det første var det sommerhuset og beliggenhed

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Fin kundebetjening fra booking til afregning. Sommerhuset svarede til beskrivelse og standard. Meget fin service da der opstod et problem som på ingenmåde kan tilskrives Sol og Strand.
Lejer helt sikkert gennem Sol og Strand en anden gang.

Recommended.
No unexpected hidden cost. Clean sommerhus at Rømø we booked in havneby. No surprises. Customer friendly staff if needed otherwise almost everything is coordinated online effectively.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Jeg synes godt om service og sommhuset. Og beliggenhed

Vi var på ferie i denne uge i huset vestergade 34, lyngs
Vi ankom til et beskidt og mangelfuldt hus.
Min far som var lejer i denne uge startede med at støvsuge døde fluer, ædderkopper og spindelvæv væk.
Alt var støvet.
Salen med poolbord og bobspil manglede køer til begge spil , poolborden var i stykker, begge toiletter løb med vand og måtte tilses 2 gange af en vvs'er.
Manglende pære i lamper, service var et rod men der var cirka det vi skulle bruge. Ejer kom en eftermiddag og skulle mure et hul i en tilbygning. Han sagde at han ikke stod for noget med udlejning, det var sol og strand.
På trods af det hele havde vi en god uge . Og spaen virkede.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Det er et dejlig hus har været der mange gange og kommer igen næste år

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Det var et læggert sted og dejlig tæt på strand jeg vil derover igen

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Det hele var i orden og er der noget galt kommer de og laver det

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Het gevaar van een goede fotograaf die ook gebruikmaakt van extra accessoires, is dat zowel achterstallig onderhoud als andere gebreken worden verdoezeld, wat uiteindelijk tot teleurstelling leidt. Er staan en hangt weliswaar een vrij nieuwe koelkast, vaatwasser, airco en tv, maar alles daaromheen was verouderd en oogde liefdeloos onderhouden (schilderwerk is slecht). Ook ben ik niet geïnteresseerd in sloffen die van de eigenaar (?) zijn.
Een eerdere gast had melding gemaakt van een zacht bed. Daarom heb ik vooraf gevraagd of de eigenaar daar inmiddels iets aan had gedaan. Het antwoord was dat er slechts één klacht was geweest en dat er daarom niets was aangepast. Bij aankomst bleek het betreffende bed inderdaad erg zacht te zijn. Bij het tweede bed (een boxspring) ontbrak zelfs een matras; dat bleek later in de schuur te liggen. Er lag alleen een topper op, waardoor ook dat bed sterk doorzakte en veel te zacht was.
Direct na aankomst heb ik melding gemaakt van verschillende gebreken. We kregen van de verhuurder te horen dat het niet haalbaar was om daar tijdens ons verblijf nog iets aan te doen. Het ging echter om zaken die duidelijk al langere tijd bestonden, zoals kapotte rolgordijnen, vieze eetkamerstoelen (de zittingen), een vies ligbed, een badkamermat met vlekken, lekkende wasmachine (waterslang onprofessioneel aangebracht), onregelmatige verwarmende kookplaat en nog diverse andere zaken.
Bij zonnig weer loopt de temperatuur in het huisje snel op door de manier waarop het is gebouwd en door het ontbreken van zonwering of rolgordijnen bij de aangebouwde serre. Daarnaast ontbreekt hierdoor 's avonds ook de privacy.
Wij hebben zelf een aantal pannen gekocht. De kosten van de pannen zijn vergoed, maar de benzinekosten om deze te halen waren voor onze eigen rekening.
Bij het bestellen van een linnenset ontvang je twee eenpersoonslakens, terwijl er in het huisje twee bedden van 1,40 meter breed staan. Er moesten vier à vijf e-mails heen en weer worden gestuurd, omdat de verhuurder ondanks de meegestuurde foto's niet begreep wat ik bedoelde. Uiteindelijk bleek dat men helemaal geen beddengoed voor tweepersoonsbedden verhuurt. Dat staat overigens nergens op de website vermeld, evenmin de correcte maten van de bedden. Uiteindelijk hebben we linnenset vergoed gekregen (al was het mij daar niet om te doen, ik wilde passend beddengoed).
Vooraf heb ik toestemming gevraagd om een tweede hond mee te nemen, omdat op de website stond dat slechts één hond was toegestaan. De eigenaar ging akkoord, maar daarvoor moesten wij nog eens € 75 extra betalen. In totaal kwamen de extra kosten daarmee op € 150. Ben je eerlijk, word je daar een soort van voor afgestraft. Volgens de verhuurder gaat dit bedrag naar de eigenaar en is het bedoeld als stimulans voor de eigenaar om honden toe te staan, en dus niet ter dekking van extra schoonmaakkosten vanwege het verblijf van een hond in de woning.
Deze informatie staat nergens op de website vermeld, evenmin als op de factuur. We hebben uiteindelijk niet voor een 2e hond betaald, omdat deze voor onze vakantie overleed. Toch gaat het mij om rare uitleg en toepassing van deze kosten, want wat heeft een klant daarmee te maken en waarom zo'n exorbitant bedrag?
Dat Sol og Strand voor dit huisje in het hoogseizoen (juli/augustus) € 1300 per week durft te vragen vind ik onbegrijpelijk.
Vanwege de ongunstige weersverwachtingen hebben wij ons verblijf met één nacht verlengd. Sol og Strand beschouwt dit echter niet als een verlenging van het bestaande contract, maar als een volledig nieuw verblijf van één dag/nacht. Hoe durf je als verhuurder 200% voor 1 nacht te rekenen aan klanten die 3 weken van je gehuurd hebben, ik vind het zondermeer ongehoord!
In de zojuist ontvangen nieuwsbrief staat: "Dat betekent dat je altijd met iemand kunt praten die het gebied, het huis en de kleine details kent, die soms een groot verschil maken." De medewerker is inderdaad (en op bepaald vlak onnodig) veel tijd aan mij kwijt geweest, maar dat hij het huis en de kleine details daadwerkelijk kent, herken ik absoluut niet. Blijkbaar worden er door verhuurder geen inspecties gedaan op de huisjes en zijn er geen afspraken tussen verhuurder en eigenaar over de staat waarin het huisje in - en extern aan moet voldoen.
Hoewel Sol og Strand op een Deense Facebook-fan-pagina met ruim 20.000 volgers positief wordt beoordeeld, is onze eerste kennismaking met deze verhuurder allesbehalve goed. Excuses zijn uitgebleven. Volgens hen zijn zij ons 'zoveel mogelijk tegemoetgekomen'. Als je het terugbetalen van €44 aan bedlinnen compensatie noemt, terwijl je aan de andere kant 200 procent rekent voor één overnachting, dan snap je mijns inziens een aantal zaken niet (understatement).

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Wij zijn altijd zeer tevreden met Sol og Strand. Reageren altijd snel en correct op de vragen die erzijn.
Hebben op verschillende plaatsen in Denemarken een huis gehuurd.

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Jeg er meget utilfredse med den måde sol og strand har behandlet mig som udlejer af et sommerhus beliggende på stor natur grund. Pludselig var der en lejer der var utilfreds med at græsset ikke var slået( naturgrund) og en dyne der var en plet på og nogle andre småting som rengøringen i øvrigt ikke havde nogen anmærkninger til.
Det kostede mig ca 8500kr som de forlangte jeg skulle betale. Selvom jeg havde en aftale med sol og strand får er lige pludselig en inkasso skrivelse uden jeg har hørt noget som helst fra dem.
Pas på med at udleje gennem sol og strand hals

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Udsigten er suber god. i lejligheden er der mange mangler , alt for varmt vand i brugser , kan ikke skue ned der mangler kost, gulvskrubber og spand . vinduet i soveværelset nede under kan ikke lukkes . Gulvvarmen kunne ikke skrues ned stod på 25 gr. Køkkenvasken er utæt , Har brugt for 205 KR i varme fordi der ikke skures ned selv om der var 25-30 grader i den uge vi var der . Skruerne i solbriksen faldt ud trænger til at blive spændt . Inge og Povl

Vastaus yritykseltä Sol og Strand
Huset var ikke efterset efter sidse lejer. Der lå kaffepletter på gulvet i stuen. Under radiatorerne var der bestemt ikke fejet. Terrassen måtte nødtørftigt ryddes for ukrudt, før den kunne bruges. Baghaven var ufremkommelig. I skriver, der er en grund på 600 m2, men det er kun de 75 m2 i forhaven, der var ryddet.