Smit Isolatie Groep Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

We hebben onze vloer en muren laten isoleren door Smit isolatie uit Veendam. Om te beginnen is het werk door Jurgen en Fabian goed en vakkundig uitgevoerd. De communicatie vooraf is goed verlop... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Petje af voor de organisatie. Alles is goed en adequaat verlopen. De afspraak was zo gemaakt waarop gelijk ook de offerte volgde. Na mijn akkoord gelijk een afspraak gemaakt welke eveneens ondanks zie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij ons zijn de spouwen en vloeren geïsoleerd door Smit Isolatie. Wij hebben het contact gelijk als prettig ervaren, duidelijke afspraken vriendelijk personeel. Er is netjes verteld wat er ging gebe... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf begin van het contact uitstekend tot aan de uitvoering. Duidelijk in wat kan en wat er gebeurd (moet/kan). Meedenkend en vooral geen gedram van A-Z. Begripvol en zeer geduldig aangezien door o... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

52 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Keurig werk geleverd voor een scherpe…

Keurig werk geleverd voor een scherpe prijs.

19. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw 5-sterren review! Fijn dat de werkzaamheden netjes en naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Saanut 2/5 tähteä

Spouwmuurisolatie

Bij de opname stonden ze erop dat de huidige ventilatie dichtgemaakt moest worden en er nieuwe geboord diende te worden, hiervoor moest ik thuisblijven omdat ze in de kruipruimte moesten zijn. De collega die kwam isoleren was van mening dat dit niet nodig was, dus een dag onnodig thuisgebleven. Savonds de mail met uitgevoerde werkzaamheden met geplaatste ventilatieroosters... dit werd gecorrigeerd in combinatie met de factuur op vrijdagmiddag, deze savonds direct betaald i.v.m. de betalingstermijn van 1 dag! Maandagochtend een betalingsherinnering in de mail. Over de uitgevoerde werkzaamheden ben ik tevreden maar het communiceren en afhandelen eromheen heb ik niet echt als klantvriendelijk ervaren.

7. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw review en feedback! Vervelend dat er tijdens de werkzaamheden werd geconstateerd dat het plaatsen van extra ventilatieroosters niet nodig was. Door de overgang naar een nieuw facturatiesysteem waren onze automatische herinneringen inderdaad nog niet geoptimaliseerd, excuses hiervoor! Wij hebben de betaaltermijn inmiddels aangepast naar 7 dagen en de automatische herinneringen worden pas later verstuurd.

Prima service.

Contact vooraf en uitvoering zijn naar wens gegaan. Heel tevreden over.

Wel jammer dat ik op dag 3 na uitvoering (zat ook nog een weekend tussen) al een herinnering kreeg voor het feit dat ik de factuur nog niet betaald had.

31. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Door de overgang naar een nieuw facturatiesysteem waren onze automatische herinneringen inderdaad nog niet geoptimaliseerd, excuses hiervoor! Wij hebben de betaaltermijn inmiddels aangepast naar 7 dagen en de automatische herinneringen worden pas later verstuurd.

Saanut 3/5 tähteä

Ze reageren heel snel en offerte…

Ze reageren heel snel en offerte dezelfde dag in de mail. Ook de factuur op dezelfde dag na uitvoering van de werkzaamheden. Vervaldatum van de factuur is dezelfde als de dag van uitvoering. Hield in mijn geval in dat de werkzaamheden op vrijdag zijn uitgevoerd en dat ik op maandag al een betalingsherinnering in mijn mail had. Verder geen foto's ontvangen van de uitgevoerde werkzaamheden onder de vloer, alleen van de buitenkant van mijn huis en de gebruikte apparatuur. Beetje jammer, doe er jullie voordeel mee.

7. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw review en feedback! Fijn dat de werkzaamheden over het algemeen naar tevredenheid zijn verlopen. Door de overgang naar een nieuw facturatiesysteem waren onze automatische herinneringen inderdaad nog niet geoptimaliseerd, excuses hiervoor! Wij hebben de betaaltermijn inmiddels aangepast naar 7 dagen en de automatische herinneringen worden pas later verstuurd. Uit veiligheidsoverweging worden er nooit foto's onder de vloer gemaakt tijdens en/of na de isolatiewerkzaamheden. De foto's welke wij als service maken en leveren voldoen aan de eisen voor de ISDE-subsidie.

Saanut 2/5 tähteä

Goed werk geleverd maar...

De vloerisolatie is aangebracht en dat is op zich prima. Helaas werd bij het boren van de ventilatiegaten een kabel beschadigd. Ik heb dit direct gemeld en later meerdere keren telefonisch contact opgenomen, gevolgd door vier e-mails. Telkens wordt mij aan de telefoon verzekerd dat ze ermee aan de slag gaan, maar er gebeurt niets. De e-mails blijven volledig onbeantwoord. Kortom, ‘nazorg’ lijkt niet in hun woordenboek voor te komen.

11. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw review! Fijn dat het uitvoeren van de isolatiewerkzaamheden naar tevredenheid is verlopen. Wel vervelend dat er naar aanleiding van een beschadigde kabel geen contact vanuit ons is opgenomen, excuses hiervoor! Ik heb direct een nieuwe werkbon in ons systeem aangemaakt en wij zullen deze week contact opnemen om een afspraak in te plannen.

vakkundig

Zeer toegankelijk bedrijf,
vakkundig, snelle uitvoering, aardige mensen

3. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw 5-sterren review! Fijn dat u een positieve ervaring met ons bedrijf heeft gehad. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

snelle service

snelle service
betaalbaar
werkt netjes
goed overleg

29. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat de werkzaamheden netjes en in goed overleg zijn uitgevoerd. Wij willen u veel comfort en besparing toewensen.

Saanut 5/5 tähteä

Ze doen hun werk goed ,en werken hard

Leuke mannen,hard werken en alles perfect uitgevoerd , een aanrader

29. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw 5-sterren review! Wij zullen uw complimenten aan de betreffende collega's doorgeven. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, snel een afspraak gemaakt en nette uitvoering van de werkzaamheden.

22. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw 5-sterren review! Goed om te lezen dat u een goede ervaring met ons bedrijf heeft gehad. Wij kijken ernaar uit een goede samenwerking op te bouwen.

Saanut 5/5 tähteä

Alles is heel goed verlopen

Alles is heel goed verlopen, vanaf offertegesprek tot en met plaatsing isolatie, commuincatie met medewerkers bij uitvoering ook goed!

24. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw 5-sterren review! Fijn dat u het gehele traject van advies tot uitvoering prettig heeft ervaren. Wij wensen u veel comfort en besparing toe van de aangebrachte isolatie.

Saanut 5/5 tähteä

Alles is in zeer korte bij mij gedaan.

Alles is in zeer korte bij mij gedaan.

17. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw 5-sterren review! Fijn dat alles snel en naar tevredenheid is uitgevoerd. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Saanut 5/5 tähteä

Netjes snel vakkundig en houden zich…

Netjes snel vakkundig en houden zich aan de afspraken

24. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw 5-sterren review! Fijn dat alles netjes, snel, vakkundig en volgens afspraak is uitgevoerd. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Vloerisolatie

Ze hebben bij ons vloerisolatie aangebracht. Keurig optijd en ondanks dat het wat krapper was dan de bedoeling hadden ze het toch weer even gefixt.

15. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat alles is gelukt ondanks dat er minder ruimte beschikbaar was. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Vriendelijke vaklui

15. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw 5-sterren review! Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen. Overleg was goed.
Netjes opgeruimd alles

10. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw 5-sterren review! Fijn dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

goede uitleg en onderbouwd advies over…

goede uitleg en onderbouwd advies over de verchillende producten onder de 2 compartimenten onder de vloer ivm deels droog deels vochtigheid. En daarna 2 hele snelle actie's

17. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw 5-sterren review! Fijn dat u goed en onderbouwd advies heeft gekregen. Een goed advies- en woningopname is van essentieel belang voor een correcte uitvoering. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Saanut 4/5 tähteä

Aanrader voor iedereen, dubbel besparen😃😉

Vriendelijk contact en snelle offerte.
Aanrader voor een tussenwoning of minder grote oppervlaktes, ivm een lagere ondergrens qua starttarief.

Netjes gewerkt en afgewerkt.

6. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat de werkzaamheden netjes en naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

snelle afspraak

snelle afspraak , medewekers ook vriendelijk.

2. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw 5-sterren review! Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Prettig contact en advies

Prettig contact en advies. Snel langsgekomen en werk gedaan en afgehandeld.

6. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smit Isolatie Groep

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen en afgehandeld. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Team Smit Isolatie Groep

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin