Smit Isolatie Groep Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

We hebben onze vloer en muren laten isoleren door Smit isolatie uit Veendam. Om te beginnen is het werk door Jurgen en Fabian goed en vakkundig uitgevoerd. De communicatie vooraf is goed verlop... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij ons zijn de spouwen en vloeren geïsoleerd door Smit Isolatie. Wij hebben het contact gelijk als prettig ervaren, duidelijke afspraken vriendelijk personeel. Er is netjes verteld wat er ging gebe... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf begin van het contact uitstekend tot aan de uitvoering. Duidelijk in wat kan en wat er gebeurd (moet/kan). Meedenkend en vooral geen gedram van A-Z. Begripvol en zeer geduldig aangezien door o... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

52 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goede communicatie, service en uitvoering

Vanaf begin van het contact uitstekend tot aan de uitvoering.
Begripvol en zeer geduldig aangezien door omstandigheden het mijnerzijds wat langer duurde voordat er na vele contact momenten een opdracht uit voortvloeide. Top bedrijf!

8. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Petje af voor de organisatie

Petje af voor de organisatie. Alles is goed en adequaat verlopen. De afspraak was zo gemaakt waarop gelijk ook de offerte volgde. Na mijn akkoord gelijk een afspraak gemaakt welke eveneens ondanks ziekte op zaak perfect werd nagekomen. De heren waren stipt op tijd en hebben keurig, zorgvuldig en kwaliteitswerk geleverd. Ben heel tevreden. Voor mij een tien plus.

22. lokakuuta 2025

Aanbrengen vloerisolatie.

Goede informatie, opname en communicatie vooraf door adviseur over de mogelijkheden van het aanbrengen van vloerisolatie. Duidelijke offerte en goede afspraken over de voorbereiding en uitvoering van het werk. Nette uitvoering en facturatie conform afspraken. Tevreden klant dus.

28. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf…

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf goed te bereiken per telefoon de medewerker zijn zeer vriendelijk en beleefd en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd Smit isolatie Veendam krijgt van mij 👍👍👍👍👍👍vriendelijke groet Ronald

10. heinäkuuta 2025

Vlot, snel en goed werk

Snelle actie na de opdracht. Vlotte, snelle en goede medewerkers die heel goed werk hebben gedaan door het kelderplafond/beganegrondvloer met 12cm-PIRplaten te isoleren zodat er minder kou naar boven komt.
Smit Isolatiegroep is echt een aanrader.

10. heinäkuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin