Jag har haft Smartare El i 6 månader nu och varje månad har de varit 20 öre dyrare än Vattenfall och det rörliga snittpriset. Trodde i min enfald att det skulle bli billigare men det blev tvärtom. Har... Näytä lisää
Verkligen nöjd med Smartare El, kundservicen är snabb, trevlig och alltid hjälpsam. De tog sig dessutom tid att skräddarsy ett elavtal som passade just mina verksamheter. Priserna har dessutom varit m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag använde deras tjänst för flerbolagsportfölj på elen, och redan efter en månad såg jag att det faktiskt lönade sig. Något jag inte trodde skulle vara möjligt utan att byta leverantör eller göra st... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hej, Jag skriver här igen pga fick god hjälp från Smartareel! Efter att ha pratat med Henrik har allt ändrats och löst. Jag har även erhållit ett erbjudande som innebär en sänkning av mi... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vi är ett elbolag med en stor passion. Vårt mål är att vara företaget som symboliserar trygghet och enkelhet, samtidigt som vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.
KIVRA: 559358-9780, 10631, Stockholm, Ruotsi
- 010-889 96 55
- kundservice@smartareel.se
- www.smartareel.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Tycker det fungerade bra.

Mycket bra!
Smidig hjälp att få tillbaks pengar på produktionsel och fick även ett billigare elavtal
2 flugor i en smäll skulle starkt rekommendera!

Vastaus yritykseltä Smartare El
Så bra service och väl utfört jobb
Så bra service och väl utfört jobb! Tack 🙏🏼

Rekommenderas starkt!!
Så många lösningar för oss och våra verksamheter. Ram avtalet ni löste för våra anläggningar har resulterat i en markant prissänkning. Rekommenderas starkt!!

Bra service
Bra service. Super bra bemötande,tack vare er energirevision så fick jag över 100 tusentals pengar tillbaka som jag inte ens visste om att jag hade rätt till att få tillbaka. Stort tack!

Rekommenderar!
Efter hopplösa erfarenheter med olika elbolag så var men väldigt skeptiskt till och testa er, efter 1 år med er som kund så måste jag att jag är otroligt tacksam för dessa besparingar jag gjort på min energiförbrukning.

Vastaus yritykseltä Smartare El
Precis vad jag letat efter
Precis vad jag letat efter. Bra service, mycket bra priser och väldigt bra kommunikation. Rekommenderar starkt!!

Vastaus yritykseltä Smartare El
Väntar på att Peter skulle ringa mig…
Väntar på att Peter skulle ringa mig för att lösa min situation här, två månader sedan han lovade återkomma.
Ringt honom utan att han ringt igen..
Nu har han ringt iallafall efter mitt inlägg här 😉
Betyget höjdes nu när du återkommit, få hoppas på någon lösning framöver 😉

10/10
Ett av de bästa valen jag gjort är att ha tecknat ett avtal hos er! Extremt bra bemötande där jag även fick lära mig mycket. Är väldigt nöjd och känner mig otroligt trygg! rekommenderar starkt 👍

Mycket nöjd!
Skriver ofta inte kommentarer här men ville bara tacka för ett sånt fint bemötande och ett avtal som jag är mycket nöjd med! Innan har de bara känts som företag luras men detta känns jätte bra!

Vastaus yritykseltä Smartare El
Tack så hemskt mycket för ett superbra…
Tack så hemskt mycket för ett superbra avtal och så bra bemötande! Väldigt nöjd.

Super nöjd!
Jag är så nöjd med er och att jag valde att teckna avtal med just er! Strålande service och jätte trevlig personal. Allt gick super smidigt.

Exceptionell och genuin
Har en överlägsen positiv upplevelse med dem. Kundservicen är exceptionell och genuin. Deras professionalism och dedikation till kundernas behov har verkligen imponerat på mig. Rekommenderar starkt!

Mycket bra kundbemötande
Mycket bra kundbemötande, bra kunskap. Känner mig trygg och säker efter vårat samtal. Nöjd med deras arbete, rekommenderas starkt.

Vastaus yritykseltä Smartare El
Mycket nöjd med hjälpen jag fick!

Riktigt nöjd
Ett utav de bästa val jag gjort för mitt företag. Otroligt nöjd 👌

Jätte nöjd!
Jag är så nöjd att jag valde att teckna avtal hos er på smart el. Har alltid varit massa krångel innan jag bytte till er. Vill även tacka för de trevliga bemötandet hos er!

Vastaus yritykseltä Smartare El
Tack för hjälpen med elen
Tack för hjälpen med elen. Betalade alldeles för mycket innan utan min vetskap. Skönt att ha koll på elen med en bra lösning.
Smidig och bra kundtjänst inga konstigheter 👍🏻