Vi bruger Stays relativt meget til små "ind i mellem ferier". På den måde optjener vi point, som i længeden ofte har kunnet betale helt eller delvist for vore ophold. En anden god ting er, at vi kom... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Det er altid en fornøjelse at købe gavekort hos jer og det er nogle gode hoteller der er at vælge imellem.
Stor ros til Small Danish Hotels! Vi bookede et weekendophold via Small Danish Hotels på Palads Hotel i Viborg, men desværre levede hotellet slet ikke op til vores forventninger eller til deres ma... Näytä lisää
Yritys on vastannut
To kæmpe oplevelser med Small Danish Hotels. Vores første ophold foregik i Jylland i et super fint spa hotel, alt var lige som det skulle være, og der manglede ingenting! Det er klart noget jeg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Stays (tidligere Small Danish Hotels) er Danmarks største kæde af privatejede overnatningssteder med over 70 hoteller og kroer fordelt over landet. Fra byhoteller til badehoteller; spahoteller til storbyhoteller og meget mere. Du kan altid finde et overnatningssted og et ophold, som matcher dine ønsker. Og det er netop ophold, du finder hos os - det er derfor, vi hedder Stays. Skal dit ophold indeholde en gastronomisk oplevelse? En afslappende spaoplevelse eller et kulturelt indslag? Vores overnatningssteder er eksperter i at skræddersy ophold og oplevelser, som I aldrig glemmer. Glæd dig til en overnatning i moderne eller idylliske omgivelser, hvor det personlige værtskab og den høje service er i centrum af dit ophold. Eller forkæl én du holder af med et gavekort til Stays. Du kan købe vores gavekort online på stays.dk eller på vores hovedkontor på Vejlevej 16 i Horsens.
Vejlevej 16, 8700, Horsens, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Stays
Hjemmesiden til bestilling af gavekort fungerede fint.

Vastaus yritykseltä Stays
Gavekort bestilling. Super nemt at gå til. Fin kontrol på opsætning og download af billedfil.

Vastaus yritykseltä Stays
Bestilling af gavekort var vanskelig, blev "smidt af" undervejs

Køber kontant gavekort
Nemt og hurtigt får dem på mail
Og skulle jeg have brug for kundeservice er den god

Dejlig nemt at lave en gavekort der er fint med Danebrogsflag til Guld Bryllup

Vastaus yritykseltä Stays
Dejlig beliggenhed ved skov og sø, og gå afstand til byen.
Pænt og rent. Gode senge. God mad.
Venlig og hjælpsom personale

Vastaus yritykseltä Stays
Hurtig og nemt at købe et gavekort til en god oplevelse hos Small Danish Hotels.

Vastaus yritykseltä Stays
Jeg ved faktisk heller ikke hvordan de har fået min mail adresse. Det så da spændende ud, indtil jeg gik på Trust Pilot. Desværre må jeg sige, at det tør jeg ikke indlade mig på. Øv, det var ellers gode tilbud, men tingene skal være i orden.

Vastaus yritykseltä Stays
Snød i første omgang med forkert telf. nr.-fandt så
senere ud af at tallene skulle overskrives.ekspe-
tionsgebyr angives ved betaling, man tror så det
kommer med på gavekortet. Bør ændres!

Vastaus yritykseltä Stays
Nem bestilling af gavekort på hjemmesiden og hurtigt levering

Vastaus yritykseltä Stays
Jeg har fået et gavekort som desværre udløb. Ved kontakt til kundeservice var der ingen hjælp at få eller mulighed for forlængelse eller fornyelse. Vi var desuden ikke blevet informeret om at holdbarheden på gavekortet var blevet ændret til 2 år, i stedet for 3 år som det stod på vores gavekort.
Skuffende ufleksibelt, og jeg vil derfor ikke anbefale at bruge Stays gavekort til nogen

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.