Slivern Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Slivern

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Godt sted at handle for undervisere

Har brugt Aktivslivern som lærer, her har jeg for mange forskellige varer, og det kan de hjælpe med. De har gode priser på træpakker og fri levering på pakkerne - Der er altid venlig og god betjening.

Leveringstiden kan være længere end de normale 2-3 dage - Men hvis levering haster forsøger de altid at hjælpe og levere helt til sløjdlokalet.

13. helmikuuta 2023

Levering dyr og forsinket

Bestilte en varer d.10 november. "siger" den er blevet leveret d.29-11 men har intet fået af vide men den er ikke leveret.

Når man ringer til dem siger de det er en restordre og at jeg skal stoppe med at henvende mig, da de "intet" kan gøre.

29. marraskuuta 2022

Jeg oplevede et meget arrogant svar fra…

Jeg oplevede et meget arrogant svar fra kundeservice på min henvendelse.

Det er ret meget at man skal betale 72 kr for levering af 1 stk vare. Det koster jo kun 40-48 kr med GLS.

Ved bestilling står der, at porto er gratis ved bestilling af en plade /pladepakke. Men grundet den ubehagelige tone i deres svar, vil jeg nu finde andetsteds at handle.

19. lokakuuta 2021

Perfekt for sløjdlæreren

Som sløjdlærer har jeg brug for en del ordre, og ofte. På Slivern har de gode og billige træpakker, værktøjer der passer perfekt til undervisningen og en enkel hjemmeside at navigere rundt på. Når man ringer får man altid god, personlig og enkel service.
Dog har jeg en enkelt gang været ude for at vente længe på et produkt, som jeg til sidst måtte ringe for og først der få at vide at varen var i restordre. En infomail ville være på sin plads..
Ud over dette er alt perfekt, og det er den eneste side jeg som sløjdlærer har brug for.

2. syyskuuta 2014

Gode og billige produkter, men hjemmesiden mangler lidt mht. betalingsmulighed og bestilling

Værktøj til knivfremstilling lod vente på sig...Jeg har givet tre ***, fordi jeg måtte vente på mine varer, selvom de har internethandel. I så fald kunne man forvente at de havde varerne liggende på lager. Derudover var der rod med betalingsmulighed på siden. Hvis jeg ikke havde skullet vente på varerne og kunne betale via nettet, så ville de have fået 5 *****.

16. lokakuuta 2013