Sleutelkaarten Service Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische service! Als je op zoek bent naar een specialist, correct bedrijf, communicatief en professioneel op locatie. Dan hoef je niet verder te zoeken. Via Google en marktplaats... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service! Onze sleutelkaart van de Renault mégane was defect. Via google contact opgenomen met Niels. Zeer snelle reactie via Whats-app en hij kon de volgende dag al op de afgesproken tijd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En dan doet je sleutelkaart het niet meer ,dat is balen. De garage zei dat is een groot en kostbaar probleem. Toch maar even verder zoeken naar een betrouwbaar ander adres. Wat een goede keus. Ik kon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer positieve ervaring! Er werd snel contact opgenomen en direct een afspraak gemaakt op locatie. We hebben 2 nieuwe sleutels laten maken. Dit is allemaal verassend snel en voorspoedig verlopen. Mooi... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

194 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mercedes Sprinter W906 sleutel

Sleutels verloren in Spanje van mijn camper. Mercedes Sprinter. Contact met sleutelkaarten service verliep makkelijk via whatsapp, een afspraak gemaakt en was binnen een klein uurtje 2 perfect werkende sleutels rijker voor mijn w906.

10. joulukuuta 2025

Net uitstekend geholpen door Niels

Net uitstekend geholpen door Niels, afgelopen week een afspraak gemaakt en zeer snel gereageerd. ( binnen 5 dagen een nieuwe sleutel). Heeft de juiste apparatuur en weet wat hij doet. Aanrader!!

10. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

hele snelle actie , en vakkundigheid

Niels is snel , hij reageert netjes , en het is een mooi concept om zo aan het werk te zijn.
spullen goed op orde , en hij weet van de hoed en de rand . niets als lof . keep up the good work !!

9. joulukuuta 2025

Snelle en goede service

Mijn Renault had ineens storing met de key card.
Dezelfde dag was Niels nog ter plekke om een nieuwe Card in te leren en de oude nog te repareren.

Top Service en niet duur!

7. joulukuuta 2025

Sleutel laten maken

Super fijne ervaring! Service en contact uitstekend. Levert niet alleen snel werk maar ook nog eens goed werk! Echt een aanrader. En nogmaals bedankt

5. joulukuuta 2025

Snelle service

Snelle reactie, vriendelijk, professioneel. Duidelijke afspraken via WhatsApp en geeft ook aan hoe laat hij bij jou thuis of op locatie aanwezig is.

Ik beveel Niels zeker aan, mocht je sleutel het niet meer doen

3. joulukuuta 2025

Top!

Snelle reactie, vriendelijk, professioneel. Niels was erg behulpzaam en ervaren.

Ik zal iedereen Niels adviseren! En zeker hier terug gaan. Topper!

28. marraskuuta 2025

Super !

Uitstekende service ! Hele fijne en prettige man met een snelle service en vooral duidelijke prijsopgave. Ik ben zelf niet bij de afspraak geweest ( het ging om de auto van mijn moeder ) maar ik kreeg na het bezoek wel een terugkoppeling, dit waardeerde ik zeer. Ook mijn moeder was zeer tevreden en voelde zich op haar gemak terwijl het al later op de avond was. Heel fijn!

Top bedrijf.

Top bedrijf.
Ik was bij 5 verschillende sleutelzaken geweest voor mijn Laguna. Geen van allen was in staat om voor een oplossing te zorgen. Geen van allen lukte dat. Toen kwam Niels. Helemaal uit Bunschoten naar Landgraaf. In eerste instantie lukte het niet (verkeerde module). Binnen 2 weken stond hij weer op de stoep en heeft hij alles ingeregeld. De sleutels werken perfect en dit alles zonder extra kosten. Wat een geweldige service. Als toetje heeft hij ook nog (pro deo) van een andere auto de foutmeldungen gereset.
Als het mogelijk was kreeg hij van mij geen 5 maar 10 sterren.
Nogmaals: hartelijke dank.
🤩🤩🤩🤩

Saanut 5/5 tähteä

Super goede service aan huis

Super goede service aan huis. De dealer vertelde mij dat de kaartlezer kapot was en Niels gaf aan dat dit niet klopt. Hij kwam langs en heeft een nieuwe sleutel gemaakt. Probleem opgelost!! Scheelt me zeker 800 euro dus TOP. ben super blij met de service en kennis van Niels. Dank je wel nogmaals!!

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin