Ik heb mijn vlucht gevonden via Skyscanner en vervolgens geboekt via Booking.com. Het zoeken en vergelijken van opties via Skyscanner werkte prettig en overzichtelijk. De daadwerkelijke ervaring... Näytä lisää
We strandde in Azië op het moment dat 28 febr 2026 het luchtruim boven het Midden Oosten dicht ging. Skyscanner als vertrouwde boekingssite gebruikt om snel een alternatief te vinden. Dan is het fijn... Näytä lisää
Ik gebruik Skyscanner eigenlijk altijd voor mijn reizen. De site en de app werken snel. De vanafprijzen zijn niet altijd even transparant als je niet specifiek zoekt naar een bepaalde luchthaven maar... Näytä lisää
Ben dol op skyscanner maar bij boeken word je opeens geconfronteerd met toch veel hogere prijzen, maar normaal geen last van deze keer wel!!! Fijn dat jullie contact hebben opgenomen. Aangegeven wa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Skyscanner Nederland zoekt bij ruim 600 maatschappijen op 200.000 routes naar 5000 vliegvelden. Zoek goedkope vluchten en vergelijk aanbiedingen van vliegtickets. Online boeken, zonder kosten. Skyscanner Nederland
Yrityksen kirjoittama

Hollanti
- www.skyscanner.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Makkelijk goed prijst te vinden
Snel geregeld!
Meldingen van prijswijzigingen die kloppen.
Fijn dat je meldingen krijgt als de prijs veranderd. Op deze manier heel gunstig kunnen boeken in een relatief duurdere periode.
Makkelijk te volgen en snel geboekt…
Makkelijk te volgen en snel geboekt goede prijs vergelijkingen alleen jammer dat jullie assistentie op de vliegvelden niet kunnen regelen en boeken bij het ticket ben 3 dagen bezig geweest om dat te regelen met de vliegmaatschappij
Prijzen waren correct, maar ...
Prijzen waren correct. Maar de extra prijs voor de bagage was nog hoger de het vliegticket zelf. Daar mag wel eerder voor gewaarschuwd worden. Kan dat in het programma van skyscanner opgenomen worden?
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Overzichtelijk en eenvoudig
De website is overzichtelijk waardoor ik een goede keus kan maken. Zowel in tijd, maatschappij als vlucht en prijs.
Het boekingsproces verloopt soepel.
Let op de prijzen hier anders dan de web
Let op de prijzen hier anders dan de web Zelf ! Ook de prijs van bagage
Altijd een snelle website om de juiste…
Altijd een snelle website om de juiste vlucht te vinden tegen de beste prijs. Doen we al jaren👍🏻
Snel mijn vlucht geboekt
Redelijk duidelijke site. Ik heb mijn vlucht snel gevonden alleen het vergelijken vond ik iets lastiger met andere vluchten.
Overzichtelijk
Bij een fout tijdens boeking kreeg ik…
Bij een fout tijdens boeking kreeg ik binnen een paar uur mijn geld terug
Ontzettend slechte boeking via lastminute.com
Ontzettend slechte boeking via lastminute.com. Dat is eens maar nooit meer.

Vastaus yritykseltä Skyscanner