Skyscanner Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

General rimelig nemt, men savner at kunne se priserne andre dage omkring den dato man foreslår.

Jeg har prøvet mange flybilletsøgemaskine, men kommer, hver gang tilbage til Skyscanner, som hurtigt og præcist giver mig overblikket over priser på billetter. Derudover er funktionen, søg overalt en... Näytä lisää

Nemt at finde bedste billetter på den liste man får med billetter, til hvor man har søgt, nemt at få overblik. Synes det er trygt at man booker direkte hos flyselskaberne. Bruger tit deres pris agent... Näytä lisää

1. Lentojen hakusivusto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Billige flybilletter. Sammenlign flypriser til hele verden fra flyselskaber og rejsebureauer hos Skyscanner Danmark. Book i dag.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Var inde for at finde flybilletter til …

Var inde for at finde flybilletter til Antalya, fandt nogle og ville bestille. Punkt 1 prisen var ikke rigtig🤔 Punkt 2 retur billetterne kunne ikke bookes, da de var udsolgt. Efterfølgende kan jeg konstatere at I stadig reklamere med de selvsamme billetter.

11. toukokuuta 2017

Hej,

Tak for din anmeldelse Og jeg er ked af at høre, at du har haft denne oplevelse, mens du søger efter dit fly.
Hvis du kan, send os en linje her med yderligere detaljer, Vi vil helt sikkert gerne undersøge dette for dig: https://help.skyscanner.net/hc/en-gb/requests/new

Mange tak,

Alba
Skyscanner Support

Bondefangeri

Bestilte for kort tid siden en returbillet
Til Bangkok for ca 13000 kr på premium economi med thai
Men fik i virkeligheden kun economi da jeg valgte flybillet.dk

Mit råd til jer der læser den her er brug Momondo
Og red jeres ferie

14. helmikuuta 2017

Vastaus yritykseltä Skyscanner

Hej. Vi er kede af at høre om dette, og det lyder som om at noget ikke er helt rigtigt - vi vil helt sikkert undersøge det nærmere. Kunne du venligst skrive et par linjer til os her med så mange detaljer af flyrejser som muligt? https://help.skyscanner.net/hc/da/requests/new (et Skyscanner link og screenshot ville være nyttigt). På forhånd tak, Omari

ingen kontakt

Jeg er blevet snydt af en underleverandør til Skyscanner som hedder Tripmonster. Jeg vil rigtig gerne i kontakt med Skyscanner, så de får denne information, men de fralægger sig alt ansvar, det er hvad det er, men de bør få at vide at de henviser til et svindelfirma, men det kan man ikke fortælle dem!

12. syyskuuta 2016

Vastaus yritykseltä Skyscanner

Hej, tak for din anmeldelse og vi er virkelig kede af at høre om din seneste reservationsoplevelse med Tripmonster. Det er selvfølgelig ikke denne oplevelse, som vi ønsker for dine brugere, og vi er ivrige efter at undersøge dette nærmere for dig. Som en søgemaskine har vi desværre ikke direkte adgang til detaljerne vedrørende din reservation, så det ville være godt hvis du ville sende os en besked her https://help.skyscanner.net/hc/en-gb/requests/new med detaljerne for din reservation, og så vi vil gøre vores bedste for at hjælpe yderligere. Mange tak, Skyscanner Support

Hello, thanks for your review and we're really sorry to hear about your recent booking experience with Tripmonster. Clearly this isn't the experience that we want for your users and we're keen to investigate this further for you. As a search engine sadly we don't have direct access to the details of your booking, so it would be great if you could you drop us a line here https://help.skyscanner.net/hc/en-gb/requests/new with the details of your booking and then we'll do our best to assist further. Many thanks, Skyscanner Support

De henviser til meget utrygge og usikre rejsebureauer/flyselskaber.

HUSK ENDELIG at læse anmeldelserne herinde ift. de forsk. flyselskaber skyscanner foreslår, så du ikke kommer i klemme på nogen måde.

De fleste lavpris-flyselskaber sætter nemlig forskellige gebyrer på feks. ved betaling, ved henvendelse til kundeservice m.m. Og disse lavpris-selskaber har knapt nok kundeservice der kan og vil være behjælpelig.

Man tør jo knapt at booke en billet af frygt for hvad der sker.

Skyscanner måtte MEGET gerne lade os vide hvilke flyselskaber der ER sikre at bestille hos.

17. heinäkuuta 2014

Overskuelig

Fordelen er, at det er muligt, at søge på et land fremfor en lufthavn. Det er dog ikke altid det er muligt at få billetterne som annonceret

5. maaliskuuta 2014

Bedste søgemaskine for fly

Har ved mange anledninger benyttet Skyscanner for at finde relevante og billigste afgange med fly. Siden er meget hurtig til at finde alternativer hvorefter man går videre til den valgte forbindelse. Nogle gange kan man blive overrasket over hvor meget man kan spare ved at lade Skyscanner søge for en.

25. marraskuuta 2011

Nemt og hurtigt overskud over flypriser

På skyscanner.dk får man meget nem og hurtigt en oversigt over de billigste billetter. Særligt når man får vist priserne for en hel måned af gangen.... Vi sparede over 7000,- på den måde fra Berlin til JFK

29. elokuuta 2011