SkovTrup.dk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Ca șofer de camion am avut o experiență plăcută la această companie, descărcare rapidă și angajații prietenoși care mi-au oferit duș și toaletă curată! Revin cu plăcere aici!

Har netop været forbi og hente træ til et sandkasse projekt. Vi gik i fællesskab rundt og fandt det der passede bedst til opgaven, og min mening blev taget i betragtning. Jeg gik derfra med en god opl... Näytä lisää

Jeg har handlet med SkovTrup siden 2020 og altid været yderst tilfreds. Første bestilling var select terrassebrædder i egetræ, der skulle bruges til tre hemse i Skanderborg. Træet var i super kvali... Näytä lisää

Vi oplevede at blive kaldt urimelige og få smækket røret på, da vi ville reklamere en pæl, der var for skæv til at bygge med. Vi endte med at skulle betale for en ny, da alt andet, vi havde købt, el... Näytä lisää

1. Leikkipuistolaitteiden toimittaja

Hos SkovTrup har vi over 20 års professionel erfaring med træ fra EU. Din sikkerhed for en faglig leverandør, som er specialist i træ fra nærområdet. Vi har specialiseret os i godt løvtræ som Robinie & Egetræ med fokus på IKKE at forbruge regnskovs træ! SkovTrup Vores udvalg af træ omfatter det robuste egetræ og det exceptionelt holdbare robinietræ. Vi vælger vores træ med omhu, idet vi sikrer, at det er af høj kvalitet, samt kommer fra Veldrevne og beskyttede kilder. SkovTrup er mere end bare et navn. Det er et løfte om at vi har fokus på bæredygtighed, kvalitet og en passion for træ. Det er vores mission at bringe skovens skønhed ind i dit hjem, på den mest skånsomme og ansvarlige måde muligt. Fra skov til hjem med SkovTrup Gennem SkovTrup kan du bringe naturens ro og æstetik direkte ind i dit hjem. Vores træprodukter, lavet af både egetræ og robinietræ, er designet med fokus på holdbarhed og æstetik, så du kan nyde deres skønhed i mange år. Vores træ er ikke bare høj kvalitet, det er også fra kontrolleret skovbrug i EU. Vi er stolte af vores engagement i rejsen mod mere bæredygtighed og vores ansvarlige trævalg. Vi tror på, at hver eneste bidrag til vores planet tæller, og vi er glade for at kunne gøre vores del ved at tilbyde træprodukter fra nærområdet EU.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Købte egetræsterassebrædder hos…

Købte egetræsterassebrædder hos Skovtrup for ca. et år siden (masse bøvl, da firmaet prøvede at sælge mig brædder med splintved) og i den forbindelse fik jeg også anbefalet deres “syrefaste” kinesisk producerede skruer. Her et år efter er ca. 1/4 del af skruerne knækkede med det resultat, at mange brædderne krummer som bananer. Dertil afgiver de “syrefaste” skruer sorte ringe i egetræet grundet deres ringe kvalitet. Skruerne er ikke knækket pga lille strøafstand, som er 44 cm. Mvh Lasse Sandahl

24. heinäkuuta 2022

Jeg bestilte et gyngestativ som skulle…

Jeg bestilte et gyngestativ som skulle bestå af 5 stk. robinietræ og stolperne er en meget god kvalitet og jeg har fået en rigtig god snak med både Oksana og Jon om hvad de vil anbefale og hvad man skal tænke på når gyngestativet bliver monteret.
Kan varmt anbefale dette firma.

31. maaliskuuta 2022

Kan anbefales

Kan anbefales - bestilte robiniestolper og -brædder til højbede. Fik hurtigt svar på alle spørgsmål og levering til døren indenfor 2 arbejdsdage. Kvaliteten af træet var perfekt til formålet

30. syyskuuta 2020

Den oplyste diameter...

Den oplyste diameter på robinie stolperne er ikke den mindste diameter. Så man skal gå en størrelse op, end den man regner med. Det kan godt være diameteren er målt ud fra standarden i faget, men de færreste er jo nok uddannet i faget. Til info: Målangivelsen står som den nederste linje i betingelserne. Blot hvis man lige som jeg har ledt i 30 minutter efter det.
***
Vil gerne bemærke, at dette ikke har noget at gøre med Skovtrups vejledning. Dette er en anmeldelse omkring brugervejledning på deres hjemmeside. Plus. Der står nu under prislisten på produkterne, hvordan stolperne måles. SkovTrup har tilbudt at bytte stolperne, hvilket desværre ikke har været muligt.

5. elokuuta 2020

God service og hurtig levering

Har hen over sommeren fået leveret først et højbed i robinietræ og siden et elektrisk sneglehegn til at holde drærbersneglene ude. Begge dele er nu monteret og fungerer upåklageligt - og ser også rigtig pænt ud i haven.
Skovtrup var meget hjælpsomme med at svare på spørgsmål om alt muligt, og deres leveringer ankom som aftalt. Og efter leveringen havde jeg også nogle spørgsmål som blev besvaret hurtigt og tilfredsstillende.
Hvis man går efter miljøvenligt og langtidsholdbart højbed (i den ikke helt billige ende, skal det siges), kan jeg kun anbefale virksomheden.

31. elokuuta 2013

Flækkede terrassebrædder i utrolig dårlig kvalitet

90% af alle leverede brædder havde mere end 100 mm flækker i begge ender, 20% havde mere end 350 mm flækker. Ca. 15% af terrassebrædderne havde knasthuller i så skidt en kvalitet at de skulle kasseres. Ifølge tømreren skulle hele leverancen på små 40 m² have være kasseret. Terrassebrædder i en dyr og meget ringe kvalitet.

27. syyskuuta 2012
SkovTrup.dk-logo

Vastaus yritykseltä SkovTrup.dk

Vi har beklaget fejlen og med det samme tilbudt at ombytte fejlbehæftede brædder uden beregning. Oplyses fra vor kunde på mail at dette ikke er muligt da terrassen er færdiglavet.