Super søde mennesker! Blev taget godt imod med et smil, god behandling hele vejen igennem, glade mennesker og jeg satte kæmpe pris på deres ærlighed omkring min situation, og de var virkelig opsat på... Näytä lisää
Super tandlæge. Jørgen er en både dygtig og behagelig tandlæge. Taler altid pænt, både til patienten samt hans medarbejdere, det er en fornøjelse. Og så lytter Jørgen til ønsker og inddrager... Näytä lisää
Jeg er igen i dag gået glad fra klinikken efter at have fået en tand opereret ud. De (klinikken) fortjener så meget ros! Tålmodighed, forståelse og omsorg bliver fundet frem når jeg med min tandlæge-a... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Tandlægerne i centrum af byen. Vi ligger tæt ved S toget. Vi har meget få trapper til klinikken.
Lundebjerggårdsvej 2 st tv, 2740, Skovlunde, Tanska
- fw@skovlundetandklinik.dk
- www.skovlundetandklinik.dk
Nye patienter
Min mand og jeg var i går nye patienter hos Skovlunde tandklinik. Vi blev taget rigtig godt imod af den sødeste og mest imødekommende tandplejer Christina. Hun udførte tandbehandlingen med godt humør i trygge rammer. Her er vi kommet for at blive. Aldrig har det været mere trygt og rart at gå til tandlæge😊På gensyn Henrik og Hanne.
Jeg har ledt længe efter en god og…
Jeg har ledt længe efter en god og kompetent tandlæge... Ja 7 år..og prøvet 4 tandlæger i Ballerup 2 i herlev ,nu mødt Anne Christensen og ikke mindst hendes meget dygtige omhyggelige tandplejer Hujiro. Hussein. Er her for at blive. Tak😊
DK's bedste tandlæge, probably
Venlig, professionel og - ikke mindst - humoristisk. Har besøgt MANGE tandlæger i mit 74-årige liv og Jørgen er klart den, der har fået mig til at føle bedst tilpas!
Perfekt behandling
Grundig og tillidsvækkende behandling - jeg føler mig i de bedste hænder
Gode svar på alle spørgsmål
Rigtig venlig - stille og rolig - fik gode svar på alle spørgsmål
God og ordentlig undersøgelse
God og ordentlig undersøgelse. Sødt personale der er grundige. Keep it up..
Professionel og tidssvarende…
Professionel og tidssvarende tandbehandling
Jeg fik en ny tid
Jeg fik en ny tid, til en krone på en kindtand.
Røntgen billede.
Ok men ikke færdig.
Altid den bedste løsning og god…
Altid den bedste løsning og god vejledning.
Altid søde
Altid søde, jeg føler mig godt tilpas. Godt gået.
Jeg har været meget tilfreds med…
Jeg har været meget tilfreds med behandling af Leyla hun var venlig og behagelig,gav mig den nødvendige information om behandlingen og udførte det med omsorg og på professionel vis
Altid god betjening og venlig personale.
Gode kompetente folk
Gode kompetente folk, altid søde og klar på at gøre det til en god oplevelse.
God service og venligt personale
Verdensklasse
Jeg er SÅ heldig med min tandlæge
Jeg har altid været godt tilfreds med min tandlæge. Så godt at jeg/vi har beholdt ham selvom vi er flyttet.
Jeg har i årevis været en “almindelig “ patient - men efter meningitis der medførte hjerneskade inkl. store synkeproblemer, der driller også ved tandlægebesøg, er jeg decideret lykkelig over at Jørgen Walin er min tandlæge. Jeg stoler på ham, jeg ved han er utrolig dygtig, og han tager alle mulige hensyn og gør mig helt tryg. Det er godt gjort.
Svend Hansen
Som sædvanlig god service og venlige…
Som sædvanlig god service og venlige ansigter.
God og tryg oplevelse.
Super 👍👍 👍 👍 👍