Var i City2 og besøgte Skoringen. Storartet rådgivning, venlighed og humor fra ekspedienten. Da den ønskede sko ikke var tilgængelig i korrekt størrelse i denne butik fandt hun en butik nær os der ha... Näytä lisää

Ekspedienten gik langt for at finde sko til barnebarnet som har smalle fødder og derfor ikke er lige til at finde sko til
Skoringen i City 2 Gode varer men ekspedienten var så ubehagelig. Måske fordi jeg er fra Grønland og bad om Taxfree seddel så begyndte hendes ubehageligheder om det ene og det andet hun syntes jeg b... Näytä lisää

City 2, Cityringen 22 - 345, 2630, Taastrup, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Virkelig sød betjening
Jeg fik et dejligt par støvler til en fin pris

Vastaus yritykseltä Skoringen - Tåstrup
Rigtig fin service, da vi kom retur med et par sko til vores søn, som vi havde fået hjælp til at købe, men som viste sig ikke at passe alligevel. Vi køber stort set alle hans sko her, da vi har brug for vejledning til at finde de rette sko til hans meget tykke fødder😅

Vastaus yritykseltä Skoringen - Tåstrup
Det er simpelthen for dårlig kundeservice i skoringen i city2.
Har købt et par børnesandaler som er 5 uger gamle, de er ødelagte og fuldstændig til skraldespanden.
Jeg gik op med dem, med bon! Og jeg fik det mest flabet svar..
Han kunne lime dem?
Hvad nytter lim når det er sygninger der er gået op?
Også beholdte han min bon..
550 kr lige ud i luften.
Fremover køber jeg på nettet, der er fanme bedre service!

Vastaus yritykseltä Skoringen - Tåstrup
Super søde og hjælpsom personale som har styr på det

Vastaus yritykseltä Skoringen - Tåstrup
Jeg fandt hurtigt det jeg skulle bruge og ekspedienten var hjælpsom bag kassen og effektiv til at afslutte handlen.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Tåstrup
Hurtig og fin service. Kom med et par gamle sko og skulle have noget tilsvarende. Medarbejderen fandt lynhurtigt et par.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Tåstrup
De sko jeg ville eje, kunne jeg ikke finde nogen steder. Pludselig var de der... Og så på mor's dags tilbud.
Nemt at bestille på nettet.
Hurtigst svar og nem levering til butik.
Jeg pakkede ud og prøvede i butikken, så hvis de ikke lige passede, kunne jeg returnere dem med det samme

Venlig betjening ,skaffede skoene hjem , trods en tilbuds varer

Vastaus yritykseltä Skoringen - Tåstrup
Rigtigt fin og personlig betjening. Skoen, jeg gerne ville købe, var der ikke i min størrelse. Men den blev straks bestilt hjem, og jeg kunne hente mine fine nye sko allerede næste formiddag. God og venlig betjening.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Tåstrup
får altid en god betjening, lytte til hvad man sige finder som regel de rigtige sko første gang. Har osse tid til at lytte til mine behov .