Jeg har været super tilfreds. Bestilte via klik og Collet og allerede dagen efter kunne jeg hente skoene i butik. Fordelen er at man kan prøve skoene og aflevere hvis de ikke passer. Mine passede per... Näytä lisää

God service af en imødekommende personale. Godt udvalg af forskellige sko og sandaler. En butik med gode tilbud.
høflig og venligt betjening af jeres personale til at finde de støvler jeg var der efter

Voldgade 6, st., 5700, Svendborg, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Mine passede perfekt

Vastaus yritykseltä Skoringen - Svendborg
Jeg var i butikken i ca 45 min.
Ingen personale henvendte sig, om jeg havde brug for hjælp. 2 piger støvsugede - jeg spurgte, om de var ved at lukke.
Nej,nej sagde de, og fortsatte med snak og støvsugning. Pigen ved kassen var også ledig. Jeg fandt støvlerne, men er ikke imponeret over servicen.
Finder nok en anden butik at handle i næste gang.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Svendborg
Sød og venlig personale, meget hjælpsomme. Udvalget er stort.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Svendborg
Betjeningen var ikke særlig god, nærmest ugidelig.
Udvalget af herre sko og gummisko er nærmest ikke eksisterende.
Ærgerligt, for vi vil gerne støtte lokalt!

Vastaus yritykseltä Skoringen - Svendborg
Vi har nu 4 gange besøgt butikken uafhængigt af hinanden inden for de seneste 8 måneder og ikke en eneste gang har vi fået hjælp trods der har stået op til flere ledige medarbejder bag kassen. Den ene gang havde medarbejderne endda mere travlt med at tale om deres nytårsfest end at arbejde.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Svendborg
Jeg fik utrolig god hjælp til prøve støvler og finde løsning med hæl løfter