A very unfriendly staff, and who didn´t want to accept a return for a buy the day earlier, and very confusing labels of price on their discount. A huge warning for this shop!

Der var travlt, men jeg havde god tid, så jeg havde mulighed for at undersøge hvilke sko jeg kunne bruge. Den mandlige ekspedient lyttede til mit behov (jeg havde banket min lilletå i et bordben, så... Näytä lisää
Meget fin service hele vejen igennem. Hjælpsomt og meget imødekommende personale. Følte mig godt tilpas fra jeg kom ind ad døren, til jeg gik igen. Jeg får lyst til at købe sko der igen.

Vestergade 93, 5000, Odense C, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Jeg får lyst til at købe sko der igen.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Odense C, Vestergade
Venlig og opmærksom betjening. Lige før lukketid, alene og med flere kunder i butikken lykkedes det endda at yde god service.

Altid super service hos afdelingen i Vestergade, Odense

Vastaus yritykseltä Skoringen - Odense C, Vestergade
Meget venlig og imødekommende betjening. Jeg følte vitterlig, at expedienterne gjorde deres yderste for at finde, hvad jeg gerne ville købe - og kunne passe!!

Vastaus yritykseltä Skoringen - Odense C, Vestergade
Vi kom ind med vores to børn som skulle have sko. Vi kunne godt have ønsket os et større udvalg, men havde generelt en rigtig positiv oplevelse med en sød, ung ekspedient som fik vores børn til at føle sig trygge og glade. Især da min ældste ikke kunne finde nogle sko hun gerne ville have og blev ked af det og genert, var ekspedienten rigtig sød og forstående. Super behandling og vi kommer gerne tilbage.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Odense C, Vestergade
En ekspedient som gerne ville sit job. Med et dejligt smil og god service.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Odense C, Vestergade
Tak for modtaget gavekort på 50 kr., som jeg brugte til lige præcis de sommersko, jeg havde ønsket mig. Servicen i forretningen var i top.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Odense C, Vestergade
købte 2 par støvler med en uges mellemrum, da det ene par skulle skaffes hjem, men det var ikke et problem. Fik den bedste hjælp og den fineste betjening af personalet hele vejen igennem. Er ikke i tvivl om, hvor der skal handles næste gang. M.v.h. Jette

Vastaus yritykseltä Skoringen - Odense C, Vestergade
Har de sidste 7 år, altid købt mine vinterstøvler hos Skoringen, Vestergade, Odense C. Har købt 3 par støvler i alt. Udover at butikken har et stort udvalg, og rigtig gode priser, så har de byens sødeste personale. Sofie er en stjerne! Det er simpelthen så rart at komme i butikken, uden at blive overfaldet af salgsassistenter, men derimod venligt og oprigtigt blive mødt af søde mennesker, der bare vil sørge for at du får præcist dén sko der passer dig.
Mine støvler har et par gange haft problemer med en lynlås der gik i stykker. Butikken sender fluks dine støvler til reparation kvit og frit, og ringer til dig når de er fikset. Blot du har kvitteringen.
Og så er placeringen optimal. Du kan parkere din cykel let og elegant lige foran butikken og gå ind - tager mig max 10 sekunder, fra jeg sætter cyklen fra mig, til jeg står i Skoringen i et slaraffenland af sko og støvler.
5 stjerner herfra.