Fin/ god hjemmeside fra Skoringen (Online Outlet)Stort udvalg i nedsatte sko. Gode billeder og hurtig levering. Købt både støvler og sko inde i butikken i Nyk F.? God og venlig betjening. Også da je... Näytä lisää

Kæmpe stor service og meget venlig og imødekommende ekspedient. Følte mig set og hørt.
Skoningen Nykøbing F. burde ikke eksisterer. Kom i dag fredag ved 17.15 tiden, spejdede efter noget hjælp, begyndte så selv at prøve sandaler, tror jeg var der 10-15 minutter. Prøvede et par... Näytä lisää
Skoringen skaffede de sko jeg ønskede, selv om de var udsolgt i deres egne butikker 💪 Tusind tak for hjælpen

Jernbanegade 12-14, 4800, Nykøbing F, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Skoringen - Nykøbing F.
Jeg var uheldig den 17.10, at møde en doven ekspedient, da jeg kom for at bytte et par sko.
Jeg fik mine penge retur, men ingen hjælp til at finde et nyt par som passede.

Tusind tak for hjælpen

Vastaus yritykseltä Skoringen - Nykøbing F.
Skoningen Nykøbing F. burde ikke eksisterer.
Prøvede et par Gabor til sidst, som jeg egentlig gerne ville købe, ingen kom og spurgte om jeg skulle bruge hjælp.
Opdagede så at de stod to ansatte damer og havde mere travlt med at snakke med hinanden, satte skoene på plads og gik.
Sagde lidt højt, at det var godt nok dårlig service, vi finder et andet sted.
Jeg tror de damer har været ansat for længe i den butik, for hjælpe gad de ikke.
Næste gang kører jeg hellere til Næstved storcenter igen, der får man hjælp hver gang i Skoringen, det er mere end man kan sige om Nykøbing F.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Nykøbing F.
Købt både støvler og sko inde i butikken i Nyk F.? God og venlig betjening. Også da jeg kom igen, og skulle have lavet ekstra huller i remmene . Anbefaler varmt andre at købe sko der.

Kundevenlige
Havde varen på lager
God betjening
Dejligt at handle lokalt

Vastaus yritykseltä Skoringen - Nykøbing F.
Fortrukne sko butik, altid en dejlig behandling og service man får. Søde og hjælpsomme

Vastaus yritykseltä Skoringen - Nykøbing F.
Dejlig behandling fra personalet og god vejledning

Vastaus yritykseltä Skoringen - Nykøbing F.
Den ekspedient som hjælp mig var, mega sød, og hjælpenden. Så jeg er godt tilfreds😁

Vældig god betjening af Sara , altid venligt personale 🎄

Vastaus yritykseltä Skoringen - Nykøbing F.
Altid god service. Hurtig levering og kun godt at sige om skoringen.