Banner for Skoringen - Maribo

Skoringen - Maribo Arvostelua 9

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Østergade 25, 4930 Maribo, DK

Den sødeste og venligste personale. Rigtig god udvalg , flere kendte mærker. Der er noget for enhver smag. Jeg vender altid til Skoringen i Maribo, besøger det næsten hver gang jeg er i byen, da de... Näytä lisää

Som altid en super god betjening. Altid smilende personale og man føler sig bestemt altid velkommen i butikken. Og ikke mindst deres faglige kunnen. Så derfor top poient herfra :-)

Dejlig butik - venlig og imødekommen ekspedient . Fik det der passede både fod og hoved . Helt klart, det er der jeg handler.

1. Kenkäkauppa
  2. Laukkukauppa
  3. Laukku- ja matkatavaraliike
  4. Käsilaukkukauppa

Tietoja yrityksestä Skoringen - Maribo

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Østergade 25, 4930, Maribo, Tanska

• 62264115

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner. ⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplever vores personale som søde og hjælpsomme. Det betyder rigtig meget for os.

Med venlig hilsen

Fin betjening

Fin betjening - tid til kunden -

24. lokakuuta 2025

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede fin betjening og, at der var tid til dig som kunde. Vi gør altid vores bedste for, at alle kunder føler sig mødt med opmærksomhed og god service ✨

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Skoringen.

God information

God information om støvlerne jeg købte. Flink ekspedient.

17. lokakuuta 2025

Hej Rie

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du oplevede god information om støvlerne og fik hjælp af en flink ekspedient. Vi gør altid vores bedste for, at alle kunder får vejledning og service i topklasse ✨

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Skoringen.

Skoringen

Den sødeste og venligste personale.

Den sødeste og venligste personale.
Rigtig god udvalg , flere kendte mærker. Der er noget for enhver smag.
Jeg vender altid til Skoringen i Maribo, besøger det næsten hver gang jeg er i byen, da de altid gode tilbud og selvfølgelig rigtig god betjening.

30. heinäkuuta 2025

Hej Snjezana

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🧡

Det glæder os virkelig, at du oplever vores personale som søde og venlige – det betyder meget for os 😊

Fantastisk at høre, at udvalget og de kendte mærker falder i din smag 👟
Vi er så glade for, at du kigger forbi Skoringen i Maribo, når du er i byen – og vi glæder os allerede til dit næste besøg 🙌

Rigtig fin butik

Dejlig butik - venlig og imødekommen ekspedient .
Fik det der passede både fod og hoved .
Helt klart, det er der jeg handler.

18. heinäkuuta 2025

Hej Åse,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🛍️

Vi er glade for, at du fandt noget, der passede både fod og hoved, og at du følte dig godt taget imod af vores ekspedient.

Vi glæder os til at se dig igen! 🙌

Skoringen

Som altid en super god betjening

6. kesäkuuta 2024

Hej,

Tusind tak for de rosende ord! Vi er så glade for at høre, at din oplevelse hos Skoringen Maribo levede op til forventningerne 🥰

Venlig hilsen
Skoringen

Det er en god sandal den jeg købte, og så fik jeg en god betjening da jeg handlede i skoringen i maribo d. 3/9-23

Det er en god sandal jeg købte i skoringen i maribo d. 3/9-23

6. syyskuuta 2023

Hej Trine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse til en af Skoringens butikker. Vi glæder os til at betjene dig en anden god gang, når der atter er brug for nye sko i garderoben. 😊

Stine, Skoringen

Dejligt med en fysisk butik

Altid en fornøjelse at handle i forretningen, dejlig stort udvalg. Smilende personale.

15. huhtikuuta 2022

Hej Birgitte

Det er vi glade for, at du synes. Tak for de fem stjerner og din feedback ⭐

Stine, Skoringen