Jeg valgte bevidst at handle hos Skoringen i Kalundborg for at støtte en lokal fysisk butik i stedet for bare at købe sko online. Det har jeg fortrudt. Jeg blev i 2025 rådgivet til at købe... Näytä lisää

Det er nem og hurtigt købte et par sandaler på web shop og var til afhentning dagen efter i butikken som Jeg havde valgt god service
Jeg fik den bedster service EVER! hos Skoringen i Kalundborg. De varmeste anbefalinger til den butik!
Bedste skobutiksservice jeg har fået. Tak hjælpen. Jeg er så glad for mine nye vintergummistøvler!

Kordilgade 36, 4400, Kalundborg, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Jeg blev i 2025 rådgivet til at købe et par sko, som jeg selv syntes var for små og smalle, men personalet insisterede på, at det var den rigtige størrelse, og at de bare skulle gås til. De blev aldrig behagelige at gå i.
I 2026 gav jeg butikken en chance mere og forklarede ovenikøbet det tidligere forløb. Igen blev jeg meget sikkert rådgivet til et par sko, som ifølge personalet passede perfekt. Efter første rigtige gåtur fik jeg blå mærker og smerter.
Da skoenes formål var anvendelse udenfor, kan de ikke returneres det øjeblik de bliver prøvet af udenfor som tiltænkt.
Resultatet er, at jeg nu står med to par ubrugelige sko til flere tusinde kroner, købt på baggrund af Skoringens “rådgivning”.
Hvis det her er Skoringens idé om professionel vejledning og god service, så handler jeg der ikke igen.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Kalundborg
Jeg fik den bedster service EVER! hos Skoringen i Kalundborg.
De varmeste anbefalinger til den butik!

Vastaus yritykseltä Skoringen - Kalundborg
Bedste skobutiksservice jeg har fået.
Tak hjælpen. Jeg er så glad for mine nye vintergummistøvler!

Vastaus yritykseltä Skoringen - Kalundborg
Vi handler altid sko til vores søn i en fysisk butik, og da vi kun har Skoringen i byen, er valget nemt :) Det har altid været en fin nok oplevelse, men vi har heller ikke haft problemer med et par sko før nu. Et par Bisgaard vintersko med for, hvor sålen i den ene er helt slidt og har løsnet sig, og hvor foret ved akilleshælen er helt væk. De har været brugt under 1 måned og ikke som eneste sko. Vi går ned med skoen, og efter lidt over en uge og en rykker, får vi besked. Det er pga. grus/sand i skoen, at den er slidt, og derfor vores ansvar. Hvordan grus i skoen kan være skyld i det ret omfattende slidt over hælen, kan vi ikke helt gennemskue. Medarbejderen fortæller, at de gerne vil give en ny sål til skoen for den gode kundeservices skyld. Det er fint nok, så må vi se, om de kan bruges alligevel.
Da min mand så henter skoen, for han at vide, at det vil medarbejderen ikke alligevel, da hun synes, den ser fin ud. Der er vi så ikke helt enige, og vi har nu købt et par nye sko på nettet. Det har været et par dyre sko, så vi havde nok forventet en bedre kvalitet, men nu er vi da obs på sand i skoene, men vi havde nok egentlig også forventet en bedre kundeservice, især når jeg blev lovet en ny sål.
Vh Anne og Jonas

Vastaus yritykseltä Skoringen - Kalundborg
Virkelig ubehagelig oplevelse. Min hustrus sko var gået i stykker allerede efter ret kort tid og vi henvendte os til dem. Men fik at vide "fejler hendes fødder noget" en arrogant afvisning og spilte penge 🙁. Ps hendes fødder fejler absolut ingenting.