Banner for Skoringen - Hundige

Skoringen - Hundige Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

WAVES, Over Bølgen 15H, 2670 Greve, DK

Skoringen er altid et godt sted at handle. Nem ogoverskuelig hjemmeside. Og god service i min farvorit butik i Hundige Waves. De er god til at vejlede og har masser af lækkere sko

Blev mødt af en medarbejder i Greve der ikke var særlig hjælpsom da jeg spurgte ind til sko med støtte og komfort til foden. Hun viste kun en som i virkeligheden ikke passede til det jeg spurgte ind t... Näytä lisää

Sødt og hjælpsomt personale, gode til at finde netop de sko frem, som passer til min fødder. Så tak for det, kommer helt sikkert igen. Hilsen Judith Karlslunde

Jeg får ALTID super god service i skoringen, Wawes 👢👡👟👠 Og så har de et stort udvalg af mit yndlingsmærke Billi Bi 👍🏼 Kan kun anbefale at handle i Skoringen

1. Kenkäkauppa
  2. Laukkukauppa
  3. Laukku- ja matkatavaraliike
  4. Käsilaukkukauppa

Tietoja yrityksestä Skoringen - Hundige

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• WAVES, Over Bølgen 15H, 2670, Greve, Tanska

• 62265605

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

708 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Købte sandaler som jeg fik god hjælp…

Købte sandaler som jeg fik god hjælp til af en venlig og kompetent ekspedient så jeg er tilfreds

16. huhtikuuta 2022

Hej Jeanne

Det er skønt at høre, at betjeningen i butikken levede op til forventningerne. Tusind tak for dit besøg 🥰

Stine, Skoringen

God betjening

13. huhtikuuta 2022

Hej Jeanette

Tusind tak for besøget og den flotte anmeldelse. ⭐
Det glæder os at høre, at du synes servicen var i top. Vi håber på at se dig igen en anden god gang 🤗

Stine, Skoringen

God vejledning

God vejledning, imødekommende personale

31. maaliskuuta 2022

Hej Lisbeth,

Mange tak for din anmeldelse og besøg i Skoringen i Waves, Hundige.
Dejligt at høre at du er tilfreds med vejledningen og personalet😊

God service.

14. tammikuuta 2022

Hej Jane,

Godt at høre, at servicen levede op til forventningerne 😀

Stine

Det hele gik bare perfekt

Det hele gik bare perfekt. Skønne sko som jeg allerede går med 😍

5. joulukuuta 2021

Hej Birgitte,

Dejligt at høre, at du er glad for de nye sko og det hele gik perfekt - mange tak for din fine anmeldelse😊

Elisabeth

Altid smilende og venlige medarbejdere…

Altid smilende og venlige medarbejdere med stort servicegen - og en rigtig god vejledning til bl.a. børnefodtøjet

22. marraskuuta 2021

Hej Steen,

Skønt at høre, butikken levede op til forventningerne 😍 Tusind tak for at dele din feedback og oplevelse med os herinde.

Behagelig hjælp

28. lokakuuta 2021

Hej Lone,

Tusind tak for din anmeldelse af Skoringen i Hundige, dejligt at høre, at du fik behagelig hjælp.

Rigtig god service

19. lokakuuta 2021

Hej Vickie,

Tusind tak for de 5 stjerner og rosende ord ⭐ Vi sætter stor pris på din feedback.

Hej Irene,

Sikke en skøn anmeldelse - den varmer! 🥰 Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen hos Skoringen igen en anden god gang, når der atter er brug for nye sko i garderoben.

God vejledning

Vi fik god vejledning, da der skulle købes gummistøvler til vores 4 årig. Gik ud med følelsen af, at vi havde gjort det rigtige køb.

19. elokuuta 2021

Hej Maria,

Hvor er vi glade for at høre, at vi kunne hjælpe med at finde nogle nye gummistøvler til ham! Tusind tak for din anmeldelse 🤗

Altid god service😊

19. elokuuta 2021

Hej Susan,

Det er vi så glade for, at du synes! 😍 Tusind tak for din skønne feedback. Vi glæder os til at se dig i butikken igen en anden god gang.

Stine

Super fin service af en rigtig sød…

Super fin service af en rigtig sød salgsassistent.

3. heinäkuuta 2021

Hej Mette,

Vi takker for din fine anmeldelse og er glade for at høre, at du fik super fin service af en rigtig sød salgsassistent i Skoringen i Hundige.

Elisabeth, Skoringens kundeservice