skoringen herning centeret får helt sikkert 5 stjerner.havde købt et sketchers sko i skanderborg. jeg opdagede en fejl efter jeg havde taget dem i brug. jeg gik i herning centeret skoringen og fik h... Näytä lisää

Konen havde faktisk opgivet at finde et par sko/sandaler men så spurgte vi en meget venlig ekspedient og hun fandt straks både et par sko og et par sandaler så lille mor var super glad da vi forlod b... Näytä lisää
Venlig og hjælpsom! Ved ombytning af vare fra webshop i en fysisk butik oplevede jeg en meget venlig og hjælpsom betjening! Sælgeren lyttede til problemstillingen og foreslog et par rieker sneakers... Näytä lisää

Merkurvej 1, 7400, Herning, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
skoringen herning centeret får
helt sikkert 5 stjerner.havde købt et sketchers sko i skanderborg. jeg opdagede en fejl efter jeg havde taget dem i brug. jeg gik i herning centeret skoringen og fik hjælp af selve chefen til at få sendt dem
til reklamation og fik pengene tilbage uden problemer. mange mange tak for den fine og ekstraordinære hjælp og reklamation på trods af en lidt utydelig “kvittering” og også mange tak til butikken i skanderborg for at hjælpe

Vastaus yritykseltä Skoringen - Herning, HerningCentret
Rigtig god rådgivning og godt udvalg. Venligt og imødekommende personale 😱

Vastaus yritykseltä Skoringen - Herning, HerningCentret
Flotte sko. Dejligt at man kan hente dem i en butik i nærheden af hvor man bor.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Herning, HerningCentret
Hinde der hjalp os om lørdagen var ikke særlig imødekommet med at finde de sko jeg gerne vil prøve. Hun kunne heller ikke rigtigt finde ud af hvilken størrelse er et nummer større. Så de var alt for store dem jeg kom hjem med. Søndag var jeg der og få dem byttet. Hun var sød og hjælp som, jeg kom hjem med sko som jeg tro jeg bliver glade for. Hinde fra om lørdag havde også travlt med at komme væk da vi kom ind i butikken

Vastaus yritykseltä Skoringen - Herning, HerningCentret
Fantastisk søde, go’ betjening - også selvom jeg kom flere dage i træk😋 Tusind tak for hjælpen, jeg køber helt sikkert hos jer næste gang.

Vastaus yritykseltä Skoringen - Herning, HerningCentret
Konen havde faktisk opgivet at finde et par sko/sandaler men så spurgte vi en meget venlig ekspedient og hun fandt straks både et par sko og et par sandaler så lille mor var super glad da vi forlod butikken
Så havde vi kunne give 10 stjerner så havde vi bestemt også gjort det

Vastaus yritykseltä Skoringen - Herning, HerningCentret
Fik den mest fantastiske betjening og hjælp til at finde sko

Vastaus yritykseltä Skoringen - Herning, HerningCentret
Personale gør en go indsats for at føle sig velkommen i butikken,gør deres bedste for at råde og vejlede i det rigtige str og vedligeholdelse

Venlig og hjælpsom!
Ved ombytning af vare fra webshop i en fysisk butik oplevede jeg en meget venlig og hjælpsom betjening! Sælgeren lyttede til problemstillingen og foreslog et par rieker sneakers som sidder perfekt på mine fødder. Tak!

Vastaus yritykseltä Skoringen - Herning, HerningCentret
Vi blev mødt af en meget kompetent og venlig medarbejder.